N-c Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 heryerim ağrıo demek kendisi bi yerim değil :) ama bnm şu anki durumumu düşünürsek j'ai mal a la tete hem de çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kaçarız okuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 pogodi said: kaçarız okuldan OHA LİSELİ KIZ(LAR) FANTAZİSİ!!!::o::otamam vurmayın tamam. ah acıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ahah cansın ağladın ağlıycan az kalmış gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 http://photos-879.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v195/224/44/626222879/n626222879_373968_5250.jpg usta pokemon avcısı üstten 2. sıra sol baştan 2. göz kırpan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 cansın çocuuum kaçma okuldan otur dersini dinle lol çakallıkta da bi ders dinlenir ya neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 N-c said: heryerim ağrıo demek kendisi bi yerim değil :) ama bnm şu anki durumumu düşünürsek j'ai mal a la tete hem de çok fena Başın mı ağrıyor? Hatırlıyorum. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 "kızlar ve bitmeyen başağrıları" matilda bisquvue chaila, das-aAa yayıncılık ©2004 "bize böyle bahanelerle gelmeyin!" tarkan tarık tarumarcı, odun yayıncılık ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu pati insanları ne kadar değişiyo yahu. hatta kızların birbirini çekemediğini birbirlerini kıskandıklarını şimdi daha iyi anladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu karı milleti böyle kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Monte Carlo daki arabalarim http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/monte.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çok yetosun lan her zamanki gibi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 PrudenT said: ahah cansın ağladın ağlıycan az kalmış gibi sdf baba benii okula gönder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 call me daddy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi monte carlo'ya ben de gitmiştim yıllar evvel. hakkaten o meydandaki büyük kumarhanenin önü resmen araba fuarı gibi. benim de bi fotografım vardı ferrari ile ama cok eski, velettim daha. bi de penth nasıl buldun abi şehri? arkada mükemmel bir şehir hayatı, önünde cam gibi deniz. işten cıkıp denize giricen işte hayat budur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bilgisayarda pek resim yok ama şimdi 2 tane geçti elime 1-2 sene öncesine ait. nokia 6070 le çekildiler o yüzden çok çok iğrenç görüntü, telefonda gene az çok iyi gösteriyorduda böyle iyice kötü gösteriyor ama olsun zaten çokta fotojenik bi yüzüm yok. bu fotoda düşte, nargile fokurdatırken gitar görüyorum ve fırlayıp elime alıyorum b.k varmış gibi öyle akorlarını bildiğim bi iki parça çalarkene.. http://img138.imageshack.us/img138/8379/grnt007lk2.jpg buda o çok merak ettiğiniz dilara ile çamlıcadaykene, bana her ne kadar benzemese de buda benim, evet.6070 sucks.. http://img228.imageshack.us/img228/2710/grnt027bn8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çamlıcada ne denizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Beylerbeyi filandır o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 oranın yerini tam bilmiyorumda çamlıcadan aşşa inmiştik o gün çamlıcadaydık ordan çamlıca dediydim afişe olmak ne zormuş lan ksadfskda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hehe Beylerbeyi, Üsküdar ya da Beykoz diyorum ben :P İlk tercihimde daha iyi tuttururum sanıyorum :P liseyi özledim çamlıca diyince şimdi ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 geçen yazdan bi foto ben ve utopia yonjavari bi poz olmş nedense :p asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Penthesilea said: Monte Carlo daki arabalarim http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/monte.jpg nero daytona scaglietti yanındaki siyah çapulcu arabası ne ööle ya yakışmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kro gitmiş arabanın yanında foto çektirmiş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 alamanyada mercedes yanında fotograf cektiren şaban modeli geldi aklima neydi o filmin adi afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar