Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Sly-One said: =( kalbimi kırdın zeytinler oglum can, sanane sorusuna etkileyici bi cevap vericeksin yetersiz. Ama hersye ragmen secese =( osur dileream=(
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 utopia said: 2 tatlı kaşığı nescafe+ biraz süt tozu= zift Zift anlayışın baya "seyreltilmiş" olmuş senin sanki utop:D Kampüste babası Amerikan subayı bir arkadaş var, hatta bi 10 sayfa önce falan koymuş idim "Aliler" fotoğrafını orda mevcut kendisi, beni bir kahveye alıştırdı artık daha seyreltilmişini içemiyorum. İçtiğim zaman da 3 bardak etkisi yapıyo bi seferde. Buyrun tarife: büyük kupaya 3 yemek kaşığı nescafe(tepeleme dolu ama) + kaynar su + 2 küp şeker(veya hiç) "Kahveden bir yudum alınca yüzün buruşmazsa içtiğin şey kahve değildir." mottosu güzel bişey. Traktör bile çalışır o kahveyle o derece siz düşünün. :D
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 o değil de, vay anam vay neler olmuş yaw.
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evil, henüz gencim. benim tarifte bile 3 kaşık koyunca SOL KOLUM UYUŞUYO tribine giriyorum. agsfg. öğk midem kalktı be. o nepçim tarif agasf.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 İşi bilmiyorsunuz siz. Kaşık kaşık kahve harcayıp allahın dandik instant coffeesine (instant coffee DANDİK, Jacobs ucundan kurtarıyor) servet dökeceğinize tepiştirin paraları, alın bi kahve makinası, 1 kutu kağıt filtre 1 paket kahve (ki oraya ağababası geliyodur filtre kahvenin), filtre kahve için misler gibi. Üşenirseniz french press. Ama üşenmeyin. İnstant coffee ile uyku önlenmez ki yahu :/ Ayrıca 3 nescafeden sonra kesmediğine karar vererek bir makina kahve yaptım, yani nedir; In the mornings, i like my coffee black, just like my metal. *Winamp'a uzanır*
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Kahve fincanımda tam yudumlarken gözümün önüne gelen kısımdaki cümle ile cevaplamak istiyorum o sabah kahvesi önermeni: "Morning coffee keeps me pretty cool" :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.facebook.com/profile.php?id=1066877002 Uyanık kalmak için içtiğiniz kahveye süt mü koyuyosunuz, şaşkınlar.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aktiftablet said: http://www.facebook.com/profile.php?id=1066877002 Uyanık kalmak için içtiğiniz kahveye süt mü koyuyosunuz, şaşkınlar.+reputlar sanaa aktifcim sen bir tanesin direk friend request yolladım bide personalk message sıkıştırdım yanına süper oldu :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bu arada portakal suyu veya limon suyu kahveden çok daha fazla uyku açar ve nihayetinde fazla aldığınızda taşikardi falan da yapmaz. tabii daha fazlasını istiyorsanız kafeinli suyu portakal suyu içerisine boca edip onu da içebilirsiniz..tadı portakal suyuna benziyor sonuçta. caffeinated orange juice!
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dasaaa :D abi kahve içmek bi kültürdür beah! !
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bir de şöyle taze sıkılmış portakal suyuna ulaşım sorunu var. kahveye ulaşabilmek çok daha kolay :P
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 alın portakalı , soyun ardından geçirin dişleri , bir vampir edasıyla şürlp şürlp emin. o kadar. sıkması falan zahmet, uğraşmayın o kadar.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 3 u 1 arada cikarsalar keske... Kahve süt portakal şeklinde. sdaf
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baluu said: dasaaa :D abi kahve içmek bi kültürdür beah! ! zuahah.. :D başlatmayın kahve kültürünüze! ( nescafe ile kültür mü olur? granül kahve kahve mi ki canım evladım benim? (
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lol kahve bi kulturdur, nescafe diil derim, kiviririm.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aquila'nın "dibinden kavrıycaksın hayatı" adlı selfportresi
irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 cok baska bir portre imajı verdi bana aama ssen öle diosan öle olsun cuce
Öne çıkan mesajlar