Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam, insanlık hali. Yanlış anlaşılmalardan gerginlik yaratmaya lüzum yok. Size demedim onu, Bellow'a dedim. Ki ona da ayar anlamında söylemedim hiç bir şekilde, takılma amaçlı söyledim zira konuşurken ayol kelimesini ciddiyetle söyleyen bir insan değilim ^^.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Tamam, insanlık hali. Yanlış anlaşılmalardan gerginlik yaratmaya lüzum yok. Size demedim onu, Bellow'a dedim. Ki ona da ayar anlamında söylemedim hiç bir şekilde, takılma amaçlı söyledim zira konuşurken ayol kelimesini ciddiyetle söyleyen bir insan değilim ^^.

yanlış anlaşılma oldu evet : ).
Mesaj tarihi:
harbi sbnn, o direk yüzünün çıktığı fotoyu koyduktan sonra seni yolda görürsem benim de "oo naber hacı" diyesim gelecek. kuramadım cümleyi, olmadı.

nası cümle lan bu?
Mesaj tarihi:
irin said:
@baluu sen de işguc yok bana sarıon 3 tur dikaktimi cekior.hiipi bi bunyeyim been aaa kızdırmasana.gayim ayrıca var mı allla alla.tercih meselesi saygı duyun az!

yok be anam ondan diil, kizsin ya ondan oyle dedim, takilma amacli deeldi. yani bir bağyan'in gay olabilitesi olmadiğindandi.
Mesaj tarihi:

Pm kutumdan, yorumsuz olarak aktarıyorum:

Apache said:
pizza tabaklı fotodaki senmisin acıktm .pForumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481,3062753#msg-3062753

aktiftablet said:

bkz Facebook topiği, sahife no 42.

Dayanadım yorum yapıcam. Ulan Apache bana kaçıncı yazışın bu? Adam her kız zannedişinde çekinmeden yazıyor, ve her fırsatta da inatla beni kız zanneidyor erkek olduğumu unutup :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...