Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahauh sen gel, her türlü içiyor olurum ben zaten : ).
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aktiftablet said: Marl0_on said: slayer77 said: hahahha gördük la dungeonda seni bok atıyorsun ama hopada hopda dans ediyon kafa sallıyon hahahahahah tekilaları götürüyon ooze venue'ydi o. =p Sen de mi ordaydın? :D yok o ayrı onları bi ozze venü ye götürdüm.Ama 1-2 ya sonra gelicem doracokda sabahlicaz ama ona göre eve dönme yok Sen gel bi ara gene ozze özel devatli olarak götürem
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 LAraken ço severim öyle aksesuarları da bende durmuyolar be, çingen evine kaymak hesabı oluyo.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 utopia said: Marl0_on said: ayrıca nesini beğenmediniz lan, benim gördüğüm en güzel utop bu. kıskanıyorlar, çekemiyorlar, gasag. +1 Selin izmir takımın prensesidir ona yamuk yapan itina ile oyulur ona göre :D şehir içi şerhir dışı fark etmez
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: kanka kızlar nasıl ahefuhaeufhae:D aklın gider diyorum gerisi anla izmir burası adamım
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lex & laraken ortak girişimi: ulan nası çirkin çıktıysam, kendimden tiksindim.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 izmirdeki kızlar izmirli olsa içim yanmayacak. boğaziçinde izmirdekinden daha fazla izmirli kız var (doğma büyüme) heh. laraken yarasın
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 burda da metroda hergün kafa koparılmaz ama burası bostancı sular durulmaz...YOW o yeaahh C'mooon
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eminim semih o 2 şişeyi almıştır alıcı biri çünkü biliyorum
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: burda da metroda hergün kafa koparılmaz ama burası bostancı sular durulmaz...YOW o yeaahh C'mooon adamım biz racon kesmeyiz kafa keseriz biz bucalıyız ona göre :D evimiz mapushandir bucanın göbeğindedir lol kafiyeli oldu bea asdasdasd zuhauhazuhazhahah
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: izmirdeki kızlar izmirli olsa içim yanmayacak. boğaziçinde izmirdekinden daha fazla izmirli kız var (doğma büyüme) heh. laraken yarasın eyvalla hacı. hayır şeytan diyo git semihin evine daya eteri burnuna uyut, ne kadar alkolü varsa hepsini iç, sonra bayıldığı yere boşları diz, çık git evden. ki semih, ben şeytanı dinlerim. : ).
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında, bir gün beni bulamazsan ye meyhanedeyim ya da karşısında, come ooonn yeaa
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 meyhaneyi de mezar yaparız, sıkma canını. yürümessin o kadar.
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gel hacım.. :D buyur içme mi dedik.. 7 -8 çeşit var senden mi esirgicez :D
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Laraken said: Ardeth said: izmirdeki kızlar izmirli olsa içim yanmayacak. boğaziçinde izmirdekinden daha fazla izmirli kız var (doğma büyüme) heh. laraken yarasın Valla izmirdeki kızlar izmirli değilse bilki çirkindir benim tandıklarımın &99 izmirli.Değilse bile İzmirde güzelleşiyor havası bile yeter bea.Tamam anlıyorum diğer şehirlerde güzel yok kısanıyorsunuz izmir kızlarınız. :P
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ivy&reddogski izmir akşamın bilmemkaçı temmuzun bilmemkaçı
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 slayer77 said: Laraken said: Ardeth said: izmirdeki kızlar izmirli olsa içim yanmayacak. boğaziçinde izmirdekinden daha fazla izmirli kız var (doğma büyüme) heh. laraken yarasın Valla izmirdeki kızlar izmirli değilse bilki çirkindir benim tandıklarımın &99 izmirli.Değilse bile İzmirde güzelleşiyor havası bile yeter bea.Tamam anlıyorum diğer şehirlerde güzel yok kısanıyorsunuz izmir kızlarınız. :P Aga adamın standartları var. Bakmaz standatları tutturamayana. :P
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Lexius said: gel hacım.. :D buyur içme mi dedik.. 7 -8 çeşit var senden mi esirgicez :D yaa aslında varsa ben bi gin vişne aliyim
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Lexius said: gel hacım.. :D buyur içme mi dedik.. 7 -8 çeşit var senden mi esirgicez :D yok ben bayıltacam, öle daha güzel. : )
Öne çıkan mesajlar