Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 selin çok yaşlısın cansın çok şişkosun.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 utop sarı gitmemiş /= axedice tekila sağlığa zararlıdır demiş, ben de vodka sağlığa zararlıdır diyorum; Ne ara ne zaman çekildi bir fikir sahibi değilim sdf.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 PrudenT said: kingpin said: resimdekinin saçı var ondandır aduhds :D sana da benzemiyo niye acaba? wuuu yeeee ayar ha ? yapma pru üzüyorsun beni.
irin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Griswold said: utop sarı gitmemiş /= axedice tekila sağlığa zararlıdır demiş, ben de vodka sağlığa zararlıdır diyorum; Ne ara ne zaman çekildi bir fikir sahibi değilim sdf. sen misin simdi bu gercek mi bu?
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Gris saçlarının hastasıyım. Ahenkle dansediyorlar lan. İki gram uzatayım dedim yine salkım saçak dökülüyor benimkiler of.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hey dostum senin sorunun ne biliyor musun ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 "lanet olsun adamım! hemen yanımda aşçı kılıklı bi herif beklerken diğer tarafımda kendini noel baba sanan sarışın bi herif var! Dooostuuumm bu türkler çok komik adamlar! Lanet olsun. gülerken içtiğim kola burnumdan çıktı.." samuel l jackson, bir türkiye ziyaretinde
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 irin said: sen misin simdi bu gercek mi bu? hee baltazar uzat saçları dökülür onlar sallama =)
N-c Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ankuvanın önnde donmaktayken bu kar varmış havası ki vardı hakkaten ama ben abarttım bu da sınıftaaaa
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 o havada etek nasıl giyebiliyosunuz.kız milletini hiç bi zaman anlıyamıycam sanırım.
N-c Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sen şortla vs ile açmak istemiorum ortalıkta şov yaparken iidi kingpin alan yetkilisisin die sesimi çıkarmam sanıosan yanılıosun. ivy ayakkabılar yeni saıyılır
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 @adaminikisi konu ile ilgili tezim var, etiğe aykırı yine dfdfds. @n-c hadi beaa :D
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bende düştüm lan, üstüm başım çamur oldu sonra her normal vatandaş gibi sağı solu kolaçan ettim kimse gördü mü diye.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 giyersen öle etek düşersin tabi hemen bi alaka düşünür.düşün düşün düşün buldum ayakkabı güzelmiş
N-c Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 :D:D topukluyla aram çok iidr ama altı dümdüz koşmaya çalışınca düştüm:D neyseki önmde bizim kızalr vardı falso vermedim
Öne çıkan mesajlar