Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ufak kuzenle, geçen sene; YİRİM SENİ.
venom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 GwindonSurion said: MADBOY said: Burak çok güzelsin. uu beybi Er kişi mi bu? Gavurlar OMFG derdi buna..
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Xhunarion said: Abi sürme çekmiş madboy adama ahah gg. Yok lan ben yapmadım, gizli istihbarattan tanıdıklarım var sdfs. Bu başarısız birtane, ama Güneş demiş siyah saç iyi giderdi diye. O da var yani. Dipnot: Adamın elektrik gitti şu an, haberi yok burada neler döndüğünden. :/
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Selamın Aleyküm; Böyle resimler kanımca çok yanlış. İnsanları homoseksüelliğe teşvik ediyorsunuz. Kutsal kitabımızda açıkça belirtildiği gibi, bu çok büyük bir günah. Daha önce de bu tarz resimler konuldu sesimi çıkarmadım ama lütfen kendinize çeki düzen verin. Teşekkürler.
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 OHA ÇOK İYİ SERİ AGA SARIŞIN OLANIDA VAR MI ? asdffasf
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hayatimda bu kadar gay oturan bi insan gormedim abi pardon ama mor coraplar felan yane bi 3 5 saniye kadar kiz mi ne cirkin kiz diye dusundum soldaki adamdan soz ediyorum KingOfLoss said: arkadaş hin biraz. hala. manken olucak adamdım da 170 kaldım.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 renkli çorap düşmanlığına karşı savaş başlatıcam arkadaşım ne bu.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi sadece corap deil ki oturus ve siritis ne abi
Zep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 çok kötüymüş harbiden ya hayko cepkinin gay versiyonu direk
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 BonePART said: abi sadece corap deil ki oturus ve siritis ne abi löl (:D
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 MADBOY said: Xhunarion said: Abi sürme çekmiş madboy adama ahah gg. Yok lan ben yapmadım, gizli istihbarattan tanıdıklarım var sdfs. Bu başarısız birtane, ama Güneş demiş siyah saç iyi giderdi diye. O da var yani. Dipnot: Adamın elektrik gitti şu an, haberi yok burada neler döndüğünden. :/ hayalimdeki kız lan bu deşerim ciğerininzi
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 vay anasını... dişi patiler uzun süre resim atmayınca böyle oluyomuş demekki:P (gerçi önceki sayfalara bakmadım resim olabilir pot kırmış olmuyim yani ama o şekilde yorumladım ben :P)
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hayır benim anlamadıgım nokta bu insanlar neden bu sekilde imajlara girerler. Hiç arada bir durup düşünmüyomusunuz abi " bu tip ne ? " " napıyorum lan ben " " bu saç ne bu sakal ne bu çorap ne bu gaylik ne " falan demiyomusunuz hiç kendi kendinize. He onu geçtim şu tiple kaç tane hatun yapabiliceksiniz ömrü hayatınızda.Agzı yüzü delik yandan çanta kareli pantolon giyen kızlardan öteye gidebilicekmisiniz. Alternatif kız sayınız şu tipinizle çok az abicim. Bi kendinize gelin be kardeşim.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hayır küçümsemek veya laf sokmak için degil bu postlarım. Yani şu cool gibi görünmeye çalıştıgınız dünyanızda o kadar yalnızsınız ki kelimeler yetmez. Bırakın olm bu imajları kendinize gelin ciddi ciddi.. gidin güzelce giysiler alın,saçınızı sakalınızı yakışır şekilde modellere sokun.küpe takın ama sacma sapan seyler takmayın bende takıyorum küpe 2 kulagım delik hemde.yapmayın demiyoruz ama belli bir şekle ve kaliteye oturtun şu hallerinizi. Yemin ederim 10sn baktım kız zannettim ikinizi ve bir erkek için en acı şey nedir biliyomusunuz.. Kız zannedilmesi.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eternal said: cool gibi görünmeye çalıştıgınız Tut
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 7thBreath said: OHA ÇOK İYİ SERİ AGA SARIŞIN OLANIDA VAR MI ? asdffasf zuahahah
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Eternal sonuna kadar haklısın. Ancak onlar öyle mutlular be olm : (
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Eternal said: He onu geçtim şu tiple kaç tane hatun yapabiliceksiniz ömrü hayatınızda. belki insanların başka hedefleri vardır hayatlarında, hatun yapmaktan öte
Öne çıkan mesajlar