Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya arkadaşlar sert olacak ama hipneliğinizi gidin başka yerde yaşayın ... sinirim bozuldu valla.. görmek zorundamıyım fantezilerinizi.. :o edit: imla hatası .
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yapmamak lazım böle şeyler... lam bi ara buralarda bi sürü güzel foto vardı yaw.. son üj-bej sayfa direk olarak garip gıdılı adamlar ve gayimsi fotolarla dolmuş (aradaki düzgün foto sahipleri üzerine alınmasın.. öeah..
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gwindon in koyduğu fotoyu görünce aklıma şu geldi;
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi salak sulak fotolar koymayın, abarttınız
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ehah görünce aklıma direk Samuel geldi de benden önce davranmış Marl_0n. Hakkatten benziyor ama eleman :)
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaiyk!! o neydi lan öyle??!? koymayın arkadaşım şöyle şeyler şirazem bozuldu yeminle ya.. o neydi lan:S
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Zopik said: ehah görünce aklıma direk Samuel geldi de benden önce davranmış Marl_0n. Hakkatten benziyor ama eleman :) Samwell , lütfen . Saygı .
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 xaenin i say what what.. i am in your butt.
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Xaenin said: Zopik said: ehah görünce aklıma direk Samuel geldi de benden önce davranmış Marl_0n. Hakkatten benziyor ama eleman :) Samwell , lütfen . Saygı . pardon abi :(
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Xunn said: Pişman değilim. lorna anstey •๋● said: pişman değilsin? lorna anstey •๋● said: LOOL. * Xunn says: Biz kendimizi ifade ettik. Xunn says: toplum buna hazır olmayabilir. gençlik nereye gidiyor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pwnbot said: axedice said: Odium bence de başlatma. Senin kaybedecek daha fazla şeyin var. Canıms ;) Neyse albüm eski haline dönsün, güzel resimlerimizi paylaşalım. Mesela bakın ben negzel çıkmışım. Bu resimde beni ve aktiftableti bulana lan partiye çikolata vericemps : odium sen ne zaman istersen gel çikolata ısmarlarım. bu resimde kerem var, hasalda ne isin var peki senin? Biz Hasal'lıyız da, sen nerden tanıyosun Kerem'i? Bu arada "gay" yorumuna ithafen: O yıllarda fotoraflar böyle törenle çekiliyodu jnms :) Bir fotorafın maliyeti bugünkü giriş seviyesi bir dijital kompakt kamera kadardı. Savaş yılları falan o zamanlar, naziler Edirne sınırında bekliyo düşün.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aktif üstte sol baştan dördüncü. axe aktifin 2 yanında. çikolatamı kargolayınız. m-joy'un kıtırlı olanından istiyorum.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mADmaXimus said: sag ust 2. sen sag ust 4. aktif cikolotami madboya ver o yesin Cevaplandı anacım dün. Ayak üstü yemeyin bizi pilis.
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geç kaldın. hediyeni msn'den yolluyorum ben :P
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ühühü lan çok iyi niyetle tanıdıydım, baktım buldum, kopya da çekmedim. 4.5tan 5 veriniz örtmenim. edit: timochi, msn hediyene laflar hazırladım.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Abi axe sanki özbekistan'dan gelmiş gibi duruyor ya. Olur ya hani göçmen türkler, tip aynı öyle.
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sağ üst 3. kişinin adı Ömer mi acep?
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilgi dağıtayım bu sayfadaki pwngeım gözükmesin. naif bir paticik buluşması. bendeniz fotoğrafı çekenim.
Öne çıkan mesajlar