SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dişler altın sarısı takdir ettim hangi macun?
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: dişler altın sarısı takdir ettim hangi macun? photoshopta kırmızılık katınca dizler sarardı .) ama normalda signal kullanıyorum
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ferrero bey zerre makyaj yapmadım ben o fotolarda anlamıyon mu yuh.. bebek okannn [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 15:57 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Altın sarısına yaklaşmakta benim dişlerim, çocukluğumdan beri ne kadar fırçalamaya kalkışsam da alışkanlık edemedim, 2 gün 1 gün ya da 3 gün aralıklarla aksadığı oluyor hep.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Final vize zamanı oturmuşum yatakta uzanıyom ders çalışıyom ama fotomu çekmişler 2 gün sonra bilgisayarıma atarlarken farkettim o derecede kaptırmışım derse kendimi. keşke kaptırmasaydım :) derse kendini kaptırma.... [spo] [/spo] kantinde sigara içme bölümü vardı okulda yeni bir müdür gelmiş ve o alanı ufalttıkça ufaltmış eski fotokopi makinelerinin olduğu küçücük bi alana 5 masa atmış birazda sandalye burda içeceksiniz demiştir. bizde senmisin yapan diye kandinde içmez inadına gider hemderse geç kalmayız hemen sınıf yakın diye tuvalette içerdik mayhem sigara öyle tutulmaz aga.... [spo] [/spo] 2006 nın eylül ayı felan okullar açılmamış ama biz birbirimizi öyle bi özlemişizki 1 2 hafta öncesinden gidiyoz okul anılarını özlüyoz. keşke okuyabilsem yine... [spo] [/spo] bi kız var sınıfta deli galiba sürekli fotoğrafını çeker veya çektirtir.. bende kıl oluyom zaten bizim arkadaş çekerken ibnelik yapayım dedim arkadaşda süper oldu lan dedi bi daha çekmiyom dedi kızı göt etti :) araya girip berbat etme fotoyu.... [spo] [/spo] Yine o kız fotoğraf çekmesini seven "Gökalpp bi baksana herkesin fotosunu çektim bi de seninkini çekeyimmm" demiş anlamadım ben zaten sinirliyim basket maçı yapalım dedik potayı kapmışlar... "ne var lan" derken çekmiş salak basket oynayanların defolmasını beklerken.... [spo] [/spo] asansörde garip olayların olmadığı bi gün birisi ossurmuyo yada zıplamıyo asansörde kalalım diye yada stopa basıp alarma basmıyo hede hödö dedikki bu günü ilerle hatırlayalım ve ölümsüzleştirelim sorunsuz bir asansör tırmanışı... [spo] [/spo] Visual Basic sınavından çıkmışız hocaya diyecek bi kaç sözümüz var son sınav ve kafayı sıyırdık birazcık hocaya cidden ağır konuştuğum bi gün ve o yüzdende o dersten kaldım :) arkadaşın birisi normalde kasap babasının yanında kasaplık yapıyo onuda yanımıza aldık gözlüğünü ver la dedim biraz karizma olayım hıca tırsar belki :) gözlükle hocaya diyecek sözlerim var.... [spo] [/spo] Son...
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Aga son resimde beyaz gömlek eksik kalmış.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sen ne diyosun bide böyle çömeldim biraz elimde sigara okulun kapısından çıkanlara cins cins bakıyom böyle ahaha biri kalkıp gelse adammısın lan ne bakıyon dese kalıcam öyle :)
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oha yanındakinin adı ibrahimmi? bu kadar benzerlik olamaz ibo o.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kermitinejad? [spo] [/spo] Zegnanın süveterle arkadaşın göbek yakıyor şalvar üstüne hehe [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 18:18 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 haha zegna hatırladım bu fotoyu yarıldım gene ahahahha @kermit, o fotoyu paso çeken kızı da görseydik D:
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Eheh evet o. Para para diyip duruyodun, git işte şu adamın dublörlüğünü yap sağlam para kırarsın :p
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tam tetikçi tipi var kermit'te. uyuşturucu satıcısıda olabilir. (tmm kermit torba işine giriyoruz) ama sonu kötü
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kermit ilk resimde kız arkadaşının resmide koyarım duvara demişsin gözlerden kaçmadı
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tetikci kermit yarim saate dota ve fistan
Öne çıkan mesajlar