Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 o ne öyle amcalara pipini göster gibi? hayatta saygı göstermen gereken bazı şeyler var xunn, yeter artık gerisi için mastercard. .. kib aeo
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bİ ANLAŞMA YAPMIŞTIK * yere düşüp saçlarını yolup yeri tekmeler *
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Saeros hafiften Quentin Tarantino'yu mu andırır gibi olmuş, bana mı öyle geldi yoksa hmm Faranjitim, röölemeyi bırak konuşamıyorum bile sdf sdf dediğime de bakılmasın, mide kanaması geçirip hastanede yatmışlığım var, eften püften bir boğaz ağrısının bin beter olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Gris sana girlfriend demişler sen hala faranjittesin mide kanamasındasın.. Titre ve kendine gel! ayrıca saçlar süper lan.. ben yine uzatıcam galiba
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Pokerli bir sabahlama daha [spo][/spo] [spo] [/spo] Ertesi gün sabah gaza gelen bendeniz arkadaşlarla Bodrum'a gitmeye karar veririm. [spo][/spo] [spo] [/spo] Bunlar da 29 Eylül'de bir arkadaşımın doğum gününden. [spo][/spo] [spo] [/spo]
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 İşin komiği lise tayfamla poker oynuyorsun sabahlıyorsun, bu tamam, üstüne bodrum'a tatile çıkıyorsun sdf. Son fotoğrafta paket sigara çakmak ne varsa avuçlamış olman da dikkatlerden kaçmıyor =) Tuuba bana kız falan deme, kızarım
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @Bonepart,öyle böyle degil,adam feci derecede freddie mercury'e benzemis...Biyiklar filan
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Orada gene iyi sigara çakmak avuçlamışım, dün müzik kulübünde elimde 2 şişe dark, sigara, çakmak vs geziniyordum. Çünkü sağlığa zararlı şeyleri iki dk bir yere koyduğun zaman kayboluyor =)
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: @Bonepart,öyle böyle degil,adam feci derecede freddie mercury'e benzemis...Biyiklar filan dostum sen beni bile freddie mercury'e benzetmiştin. bonepart kartan'a pek inanmamalısın. hahaha
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Orada gene iyi sigara çakmak avuçlamışım, dün müzik kulübünde bi an çok tırstım :/
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: toggie, 02 Ekim 2007, Salı - 12:49 tarihinde demiş ki: bone cok cirkin olmussun kes onları. bi eline tespih alıp, diger elinle bıyıgının bi köşesini kavrasan tam şehir magandası olursun :) bonedan maganda olmaz. olsa olsa nuri alçonun bi üst versiyonu olur. çok sevecen bakıyor. O.o
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Emo bakmışım sanki. ...ve o dudaklar. Çok cinsmiş lan.ehehioheohe sponge bob
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]sabahın körü,evde badana var.uykusuzum,aynadan da cekerim,telefon kroluguda yaparım. [/spo]
Syn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ferrero o ne lan Reservoir Dogstaki Mr Blondea benziosun anaa tipe gel lan aa
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Saeros, 3 numara yaparsan saçlarını inanılmaz bişey olursun. suratın çok düzgün ama saç 3 numara olsa daha iyi olur
Öne çıkan mesajlar