Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros hafiften Quentin Tarantino'yu mu andırır gibi olmuş, bana mı öyle geldi yoksa hmm
Faranjitim, röölemeyi bırak konuşamıyorum bile sdf
sdf dediğime de bakılmasın, mide kanaması geçirip hastanede yatmışlığım var, eften püften bir boğaz ağrısının bin beter olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:

Pokerli bir sabahlama daha

[spo][/spo]

[spo] [/spo]

Ertesi gün sabah gaza gelen bendeniz arkadaşlarla Bodrum'a gitmeye karar veririm.

[spo][/spo]
[spo] [/spo]

Bunlar da 29 Eylül'de bir arkadaşımın doğum gününden.
[spo][/spo]
[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
İşin komiği lise tayfamla poker oynuyorsun sabahlıyorsun, bu tamam, üstüne bodrum'a tatile çıkıyorsun sdf.
Son fotoğrafta paket sigara çakmak ne varsa avuçlamış olman da dikkatlerden kaçmıyor =)

Tuuba bana kız falan deme, kızarım
Mesaj tarihi:
Orada gene iyi sigara çakmak avuçlamışım, dün müzik kulübünde elimde 2 şişe dark, sigara, çakmak vs geziniyordum. Çünkü sağlığa zararlı şeyleri iki dk bir yere koyduğun zaman kayboluyor =)
Mesaj tarihi:
said:
@Bonepart,öyle böyle degil,adam feci derecede freddie mercury'e benzemis...Biyiklar filan

dostum sen beni bile freddie mercury'e benzetmiştin. bonepart kartan'a pek inanmamalısın. hahaha
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 02 Ekim 2007, Salı - 12:49 tarihinde demiş ki:
bone cok cirkin olmussun kes onları. bi eline tespih alıp, diger elinle bıyıgının bi köşesini kavrasan tam şehir magandası olursun :)

bonedan maganda olmaz. olsa olsa nuri alçonun bi üst versiyonu olur. çok sevecen bakıyor.
O.o
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...