Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 eternal komik misin otur ve yaptığın şeyi tekrar değerlendir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Hayır heroes'u beklerken arada bakıyorum, yok abi çok komik. Heroes'u beklerken e mi? Baştan alalım o zaman Xunn. Uçan noel baba gerçek değil. Tekrar et. Yoksa biyoloji dersi almadın mı lisede :( [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ooo bu ne lan ekeke [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:39 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Tayyip abimin çıkardığı afla okula döndüm, 2 haftada 39 ders verdim. Sonrasında ver yansın. [spo] [/spo] Adam bezdi, ben bezmedim. [spo] [/spo] Sonra sabah olmuş her zamanki gibi. Akşam Antalyaya gidecem, iş güç hay anasını avradını bakışı bu. [spo][/spo] Sabah olmuş, babam güneş gözlüğü almış, "ver bi resim çekineyim" demişim. Babam bende de karizmadır, zaten resmin soluna düşen camdan yansımayı başarmış. [spo][/spo] Bir hafta sonra döndüm Bursa-Görükle'ye, Vanilla Cafenin sahibi Zalim ustaya; "nasıl aldım lan ama diplomayı, göt oldun di mi?" bakışı bu da. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 antalya tramvay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ewt konyaaltına gıderken binelim dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 mehem iyi yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ne zaman çekildi la o foto ape'nin saçlar daha bi kıvır kıvır çıkmış hoş saç konusunda konuşmamalıyım gerçi ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Selcuk senin saclar gitmis duydugum kadariyla ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hiro nakamura oldu o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Interraildan devam. Amsterdamda işkence müzesi. Arkadaş çıkış kapısını kadraja almasa daha bi gotik olurmuş sanki. Yalnız insan cidden korkuyo, bi düşse 2 kilo ağırlığında demir kör olmasına rağmen alır kopartır valla kafayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Nokia N95'im bugun geldi hemen bi test cekimi yaptim guzel baya sanki kalite hos ben bok gibi cekmisim ayarlari, fokuslamayi falan ogrenemedim daha [spo][/spo] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 00:57 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kotam gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yuh k750den kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kalıtesı cok kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: PrudenT, 17 Temmuz 2007, Salı - 01:22 tarihinde demis ki: yuh k750den kötü hatta baya baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kalitesi kötü falan değil, ışığı doğru açıdan almamış penth neticede entegre kamera, güneş arkadan gelirse o zaman şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Oglum ben bu islerden zerre anlamayan bi adamim valla. Bikac adam gibi resim varsa onlari koyayim acik alanda resim cekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Penth ışığı arkana alarak çekmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Görüntü berbat yalnız. Çözünürlüğe abanmışlar millet alsın diye ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ne diyoruz 2 mesaj üstte, anlatamıyoruz ki derdimizi :/. flash yetersiz olduğu için istersen N878564 olsun ışık arkadan almadığı sürece zortlar. ayrıca 5 megapixel hedesinde hile var, sensör aynı normal resmi çekiyor sonra içinde bulunan çip(şerefsiz) görüntü işemci çözünürlüğünü arttırıyor. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:52 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Güneşi karşıdan almamış, yani pozlamayı düşürme durumu yok. Gündüz vakti açık havada çekilmiş, bi fotoraf daha bol ışıklı olamaz. Buna rağmen görüntü net değil, artı gökyüzünde deli gib noise var. Ha yine de bir telefon için yeterlidir, fotoraf makiansı değl sonuçta. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:53 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 pardon kingpin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 iyide n95 gibi iddialı bir telefon için berbat bir kalite aslında.(yanlış anlamayın güzel tabi ama n95 yani) sulu boya efekti var resimde resmen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar