demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ilk spoileri actim digerlerine kalbim dayanmaz diye acmadim :/ Edit: ya meraktan.. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:18 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 slm nasılsını bide yuh :=) asdasşşalskd şals msn varmı adkljasldlakslşas d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kaç para bayıldın eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Mr_Hand üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- vaaaay milli olmuşuz. asdasdasd hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi odaya para vermedik çünkü onun odası. başka hangi paradan bahsettigini bilmiyorum. mr_hand senin adın üstünde be oglum Elle devam işte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 vuu belden aşağı vurdu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ahzhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Mr_Hand üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- vaaaay milli olmuşuz. asdasdasd ahahahah çok iyidi ya :) bu arada eternal helal sana kıymışın paraya tebrik ediyorum yani helal sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: vaaaay milli olmuşuz. asdasdasd ahuzhuasdfsdfarofl (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eternal 1 ay aç kalıcaksın şimdi değdi mi bilmem kaç dakkalık zevk için :p [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:30 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ulan allahınızdan bulun mis gibi hatunu götürmüşüm burda koyuyorum iki rep kazanalım diye yazıklar olsun..çekemiyosunuz olm sdf ooo helal baba rep diceginize dalga geçtiniz benimle =// fgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 çekemiyolar seni kardeşim gel sen. (sinsiyim:D) edit: kingpin editle birkaç dakikayı bilmem kaç dakikaya mı çevirdin öyle hissettim bi an sdf [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:38 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gel sen derken ? *gay alert* özlemişi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ahaha çakal mısın orthanx :p orayı yazarken 10 dakka dicektim de ayara açık bir laf olduğu için "bilmem" kullanmak istedim, işin aslı -mi ekini bitişik yazmışım onu düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Chrounosla eski gunleri konustukta bugun resimler bakasim geldi eski. Bu super bi gecenin baslangici sabahinda azima sicilmis Diablesse butun evi tasitmis bana bi odadan bi odaya yatak gardrop komidin elbiseler bilgisayar yuklenmis tasimisiz essek gibi. Aksaminda da leetranosun gerisi gelmis selin hepimize cinden getirdigi enfes gravatlardan hediye etmis utursuz icmeye baslamisiz. PS: SAyiyiim elemanlarida. Soldan Sirayla. Ben Dresquin Silthanas (Esh) Griz (yerdeki) Szasstam Buda ble emo album yapicaz kapagi [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:58 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bendeniz ve Arcane Bap Super karizma cikmisiz lailada playboy tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Eshreffin evindeyiz poker gibi ihale donuyor. Full gencim be teyy teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 şekip şekipe benzemiyor yahu, kaç yıl öncesinden o foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hmmm ben unide 3 uncu sinif yok yaw 2 inci sinifim 3 sene felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sağdakiyim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 düğünden mi bu? saçlar fena olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ya düğün gibi :) Mezuniyet balosu. Sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ferrero imaj atlamışsın en son sıfır saç traşı şopar imajıydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Muhahah sorma. Çizikte attırmıştım. Yok ya orduevlerinde traş olunca yamuk kesiyo asker. Bende kazıtıyodum tabi :P Sonra baktım olmuyo imaj yapayım dedim. Bastım parayı gittim normal berbere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 helal vala beğendim lan, güzel olmuş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar