Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand
üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:29 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

vaaaay milli olmuşuz.
asdasdasd

hahahaha
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand
üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:29 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

vaaaay milli olmuşuz.
asdasdasd
ahahahah çok iyidi ya :)

bu arada eternal helal sana kıymışın paraya tebrik ediyorum yani helal sana :)
Mesaj tarihi:
Ulan allahınızdan bulun mis gibi hatunu götürmüşüm burda koyuyorum iki rep kazanalım diye
yazıklar olsun..çekemiyosunuz olm sdf
ooo helal baba rep diceginize
dalga geçtiniz benimle =// fgd
Mesaj tarihi:
çekemiyolar seni kardeşim gel sen. (sinsiyim:D)

edit: kingpin editle birkaç dakikayı bilmem kaç dakikaya mı çevirdin öyle hissettim bi an sdf

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:38 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahaha çakal mısın orthanx :p orayı yazarken 10 dakka dicektim de ayara açık bir laf olduğu için "bilmem" kullanmak istedim, işin aslı -mi ekini bitişik yazmışım onu düzelttim.
Mesaj tarihi:

Chrounosla eski gunleri konustukta bugun resimler bakasim geldi eski. Bu super bi gecenin baslangici sabahinda azima sicilmis Diablesse butun evi tasitmis bana bi odadan bi odaya yatak gardrop komidin elbiseler bilgisayar yuklenmis tasimisiz essek gibi. Aksaminda da leetranosun gerisi gelmis selin hepimize cinden getirdigi enfes gravatlardan hediye etmis utursuz icmeye baslamisiz.

PS: SAyiyiim elemanlarida.
Soldan Sirayla.
Ben Dresquin Silthanas (Esh) Griz (yerdeki) Szasstam

Buda ble emo album yapicaz kapagi

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:58 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Muhahah sorma. Çizikte attırmıştım. Yok ya orduevlerinde traş olunca yamuk kesiyo asker. Bende kazıtıyodum tabi :P Sonra baktım olmuyo imaj yapayım dedim. Bastım parayı gittim normal berbere.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...