malik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mesela bonedada kıl var ama adam t-shirtünden pek gözükmüyor.biz de örtünce kapanıyor. bu kıl olayından çok alındım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kıllı adam dürüst olur abi. bakma sen millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 arkadaki adam neden pijama ile gelmiş :p asdfds boyat saçları bone kim anlar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ne alaka? kılla mı doğru orantılı dürüstlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mantık işte al.bodoslama yakşalıyor hala. var bi bildiği adamın ,var bi verisi demek. niye kıldan girdin şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ulan kilimdan utansam allah korusunlu resmi koymam asabilsem koycada ulasamiyorum o resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 soldaki benim.sağdakini karıştırmayın.şuan floridada can kurtaranlık yapıyor ahahahaha [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 o kırmızı şortda şey de,xl,bende karışlayım alnını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 (o_O!) evde yazlıkmış gibi bir görüntü var.. (niye bilmem?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nası foto o ya üstü, kilim deseni gibi komple edit: virgülü yanlış koydum. editlemiorum. ibret olsun. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:03 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 evet xl.ev hali kusura kalmayın asdfda çünkü yazlık orası :D.hafta içi ateş gibiydi izmir.hadi mangal yapmaya gidelim dedik kuşadasına.denizede gireriz dedik.h.sonu hava 180 derce döndü.yağmuru geçtim çamur yağdı direk. izmirliler bilir o günü :D. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:10 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yanlış resim ekledim.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:05 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ama güzeldi o resim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 360 derece dönerse başladığı yere gelir diyen yok mu? hayır yani ben bozmiim şimdi o kadar resmi var elimde fazla olcak [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:08 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: evet xl.ev hali kusura kalmayın asdfda çünkü yazlık orası :D.hafta içi ateş gibiydi izmir.hadi mangal yapmaya gidelim dedik kuşadasına.denizede gireriz dedik.h.sonu hava 360 derce döndü.yağmuru geçtim çamur yağdı direk. izmirliler bilir o günü :D. şimdi biri çıkcak, madem ateş gibiydi mangal yapınca da pişersiniz bu bi çözümmü diycek. 360 derece dönünce aynı noktaya gelirsin diycekler. bak ben dmiyorum abi. demesinler diye önceden belirtiyorum. valla. aspiratörmü o sol üstteki? edit: bak pogodi demiş bile önceden. dedim ben. dinletemedim. ah ahh. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:08 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 iyiki bi hata yaptım vurun :D. @ginaly: yazlığa gidelim denize gireriz serinleriz akşamda mangal yaparız rakı sofrası fln.tam yazlık havası oluştururuz dedik:D.genelde insanlar yazlıklarda zevk olsun diye paso mangal yapar.evet aspiratör o:D. o haftasonunu hayatım boyunca unutamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende koyucam bi fotoğrafımı ama fotoğraflarım nerde bir bulsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahanda buldum [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 fazla güzel kız var mı ya ? benimki düşmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 HAHAHAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 çok kız resmi oldu biraz erkek koyayım. [spo] itü makina fakültesi 2006 bahar dönemi engineering materials dersi. hocanın yanında oturan benim hocayı diğer heriflerden ayırt edebilirseniz. sınıfta sanıyorum 1 kız var :p ama sanmayın makina fakültesi böyle hep.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 "o nası bakış" dememiz için mi koydun? dedim valla. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oooooha o fotoğraf ne öyle can. korktum lan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar