Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bence sen editle msgını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yazım hatasıdır vanille misyoner ya yeni yeni ögreniyor dilimizi yazık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hakkaten vanil ne anladın sen o mesajdan? çok bi sanatsal, toplumsal olaylardan tut benim nevresimlerimin desenlerine kadar pek çok şeye gönderme var o satırlarda. irdeleyelim pls. allahım sen nelere kadirsin yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla, ben bi anlam cıkardım da sakat bi şey yani ;P [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:38 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adam önüne gelen karıyla yat sonra kendi karım temiz olsun demiş.bende yattığın kıza göre değişir demek sitedim. bazı kızlar hiç önem vermez o kızlarla yatıp kalkarsan karında bekaret istemen doğaldır ama bu işlere önem veren bayanlarla yatarsan yanlıştır demek istedim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lan ne demek istedin malmısın nesin bi cık git adamı hasta etme sıkarım gırtlagını ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genkim. Kuralları okuyalım.Irk dil din,Kadın,Ten ayrımı yasaktır bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 e be sapsal herif bekaretini yattigin kizin durumu degistirmez, kiminle yatarsan yat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sensin sapsal aquila bana göre değiştirir sana göre deiştirmezse banane.akıllı ol tikiim ama arkam var!!! [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:45 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 akıl, fikir bide kız arkadaş diliyorum sana cemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sensin sapsal aquila bana göre değiştirir sana göre deiştirmezse banane.akıllı ol tikiim ama arkam var!!! zaten arkanıza güvenirsiniz.Pekte güzeldir arkanız daracık. ;D arkayı verirsiniz zora geldinizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nihaha abü önce arşivini izliim sonra öl pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fistan ekran delikanlılıgı yapma gel caddeye görüşelim...sivilcelerini görürüm mıaaıjaıajaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 iyi, arkana don bak bakalim baska neler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tikkycemal b@bs arkam var demişsin :D basarmısın ortamı dagıt bizi :) kopar bizi tikicoş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dorukcum su an 2 gblık 24 filmlik college fest paketi indiriyom o bitince insallah.. 700 mb kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tikkycemal, 5.2.2006 tarihinde saçmalamışki: sensin sapsal aquila bana göre değiştirir sana göre deiştirmezse banane.akıllı ol tikiim ama arkam var!!! ------------------------------ bütün caddeyi alabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ne tikky si ya bildiin hayvan köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Köylüler rulz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 köylülere hakaret etme ergencan.ben suadiyenin göbeinde oturuyorum canım okemi hadi bakim sen çöplüğüne git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 admşnlerden özür dilerim bana hakaret ettikleri için cvp vermek zorunda kaldım umarım banlanmam saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 rofl. umarım banlanmam saolun abi komaya sokcak bu adam beni yaa mauhzuhazuha. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:51 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kabul edion yani . offf bende baydım ama naapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evet beyler sizi çöplüklere alalım tikkycemal ajkımsın benim çok seviyom seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 delinin biri kuyuya tas atmıs, kırk akilli cıkaramamıs söz gümüşse sukut altındır dayak cennetten cikmadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar