Dev Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abi prezervatif denen bişey var ayrıca bu bir. ikincisi sen de onun vajinasının penisini sarmasına izin veriyorsun. büyük ahlaksızlık hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 örö anal da saygısızlık ozaman. buyur burdan yak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya abicim bekarete önem veriyorsan sen de gidip ona buna vurmayacaksın bu kadar basit. sonra gelip de bana ne lan o bakire olcak dediğinizde ağzınıza yüzünüze vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 e iyide güzel kardeşim ben yukarda bakirelik erkeklerin kendi sorunları yüzünden önemli yada değildir dedim. ben tasvip ediyorum yada bakireliği savunuyorum demedim bu bir. ikincisi bir kadın ile erkeğin cinselliği farklıdır. yaklaşım biçimlerine göre de değişir. bu kadar. not: daha az sert ol lütfen ne o ağzınıza yüzünüze vurarım gibi laflar nedir sorunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok bi muhalefet ruhu avr diyorum ya klavye gücü işte sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: kimse bizim içimize girip boşalmıyor? bir mi tutuyosun? lafına sinirlendim kusura bakma ilk yazdığını okumamışım. laflarımı geri alıyorum. ağız yüz burun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 5.sayfadan sonra okumadım,cok sacma muhabbetler donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahahah sayfadaki herkes yörünge dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bu ne ya herkes banlanmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya bu tikkycemal cok efsane cocuktu abudik gubidik konular aciyodu hep simdi nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kafayı taktığınız şeye bak abi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 örümcek kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hayatımda rastladığım en sonu gelmeyen, en salak konulardan biridir bu. sahnede banfest'ten kalanları görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ...ve bu topic'te aoe atan banhammer'ı görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok verimli topicmiş herkes ban lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kimse bizim içimize girip boşalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bi erkegin basina gelebilicek en kotu seylerden biri bakire bir kizla ewlenmektir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence önemli.bakire olmasın.sevişmeden evlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sözkonusu sevgiyse gerisi teferruattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 her dogana sallican bi parmak ortada sorun kalmicak ulusca feraha ericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 HAHAHHHAAHAAHHAHAAHHAAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "nutella yerim" said: her dogana sallican bi parmak ortada sorun kalmicak ulusca feraha ericez penth demişti galiba bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gayet güzel yazmıştın neden sildin ki? neyse ben yazayım. ilk olarak kendi kızınızdan başlarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ne bekaretmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar