tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aranızda estetikli veya estetik yaptırmayı düşünenler varmı ve düşünceler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 açıkçası bana estetik zorunlu olmadığı sürece gerksiz görünüyor. Gerekli gördüğüm tek durum arkdaşımın yüzünü köpek parçaldığı zamandı. Sen niye yapamyı düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 garbage'ın yokluğu çok belli. tikkycemal in konularından geçilmiyo etraf. Estetik zorunlu haller dışında bence de yaptırılmamalı. (sadece fiziksel değil ciddi ruhi sıkıntılar, topluma entegrasyonda problemler vs.. yani bence öyle ay burnum biraz daha yukarıda dursun şık olur diye değil yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tikican walla garbıç yok sen at koşturuyorsun ortamda nedir bu bende anlamadım biraz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 amma abarttın sende ha. paticikden eş mi arıyorsun kendine anlamadımki? yarın saçınız ve gözünüz hangi renk diye topic açarsan bu yöndeki düşüncelerim kabacarak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben büyüyünce maykıl jackson olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 asla ama asla yaptırmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 güzel olurum diye mi korkuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nayır nolamaz nasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bence gtü kaldırmak lasım, bnce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Zorunlu olmadığı sürece yaptırmam. ps:Sürekli başlık açarak post kasanıda ilk defa gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 adaam coşmuş maşallahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi yüzüm veya vücüdüm da bir yerim çok kötü bir hasar alsa estetik yaptırırım ama yok güzelleşeğim ,yok böyle olacak vs. olayına asla girmem ve yaptırmam. Estetik bence çok gereksiz ama ucunda binlerce dolar dönen müthiş bir sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 burnumda büyük deviasyon kaynaklı büyük bi eğiklik var sanırım estetikle düzeliyormuş. olucam büyük ihtimal. ki bu estetik de burnun içindeki, burnu 2'ye ayıran kıkırdakla ilgili birşey. şöle bişey var bazıları burnun kemer kısmındaki o kemiği dış'dan içe çeviriyor. öyle birşeyi ölsem yaptırmam. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 02:56 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 karadenizli oldugumu gosteren karakterli bir burnum var:) estetik olurmuyum? olmam gayet mutluyum burnumla. ancak thai-box yaparken kirdirirsam arkadas gibi yaptiririm hakikaten kirilinca kotu gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kıçımdan yag aldırıp memelerime eklettim, ultra buyuk oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 estetik aslnda gereksz bişi ama benm arkadasım kulak estetiği olmustu hayet karizmaa..bende yaptırırım belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: arenda_duwcal yörünge dışı [şikayet et] § 05 Şubat 2006, Pazar - 01:26 [ özel msj ] asla ama asla yaptırmam... said: Fistan üye [şikayet et] § 05 Şubat 2006, Pazar - 01:57 [ özel msj ] güzel olurum diye mi korkuyon? AHAHAHAH FİSTAN NAPMIŞIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1. raundda nakaut etmiş fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 fistan ahahah alem futbolcusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bi kere geliyoz hayata dimi, olay ego degilm yaptırın nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Hiçbir yerimde estetik, yok ama karşı değilim. Bizim işimi görsellik üzerine gerekirse yaptırmaktan çekinmem blu blu blu blu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 anket adamı gibi bişey bu tikkycemal uplana uplana bi hal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim suratımda ben var , uyuz oluyorum , ilk fırsatta kurtulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 götümü aldırcam, rahatsız ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar