Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Son karakterim Griffith (Jubei) Işık el 14 seviye bir paladin kendisi Sonunda son macerasınıda yaşadı ve artık çekiliyor huzurlardan Bunu neden mi size anlatıyorum çünki üç yıllık karakterimle bende çekiliyorum frp ortamından Frp yi birakiyorum...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ne diyim bırak. Yaşayabilcen mi FRP ye bu kadar alıştıkdan sonra FRP siz? 3 yıldır paladin oynatmışsın şimdi hangi ortam da great sword çekip onur yemini edicen. Hadi bakalım söyle? Frp ye alıştıkdan sonra bırakılmaz gibi geliyo bana bir yerde oturursun yine masanın başına.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 daaabi dabi dabi... :-p bi ara konuşalım istersen bundan da caydırıyım seni :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bu sıralar moda herhalde frpyi bırakmak..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ne için bıraktığına bağlı. Ve oynuyorken ne için oynuyor olduğuna. Ama tahmin ediyorum ki sen, en doğrusunu yapmışsın.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Valla ben 8 sene paladin oynattım, karakter aştı artık npc oluyor ölmezse son macerasını oynatıyorum.. (Şu anda lvl 19 paladin) Ama bitse de FRP yi bırakamam heralde, kimse bırakamaz kolay kolay..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 FRP bırakılır mı Palam?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 frp, 13-14 yaşında başlanıp üniversitede bırakılacak bir oyun değildir. en basitinden sigara bile öyle kolay kolay bırakılmaz.[hline]By Gamers For Gamers
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bence de 13-14 yaşlarında başlanıp bırakılabilecek bişi deildir ilerdeki konumumu şööle bi canlandırıom gördüüm şey ise bir elinde tahta kılıç öbür elinde zarı ile gaza gelmiş bir genç :P bnm bööle bi heycanlı bi tipim wardır o gelio aklıma hep ya :D hem soulbribger bırakamaz bırakmamalı daha bi çok şey war ondan öğreneceim gothic konularda ama bence bırakamaz bak iddiaya bile girerim bi gün yine dayanamayıp o aleme dalacak ve bir bakacak ki şeffaf kemik zarları bir elinde tutmuş char sheetini incelerken görürüz duyarız hissederiz [hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel [Bu mesaj Bivrip tarafından 16 August 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sadece merak ediyorum, yaş kaç? bi de zannetmem ohh bıraktım diye bırakılacağını ben daha gencim(össci oldum yeni), daha doğru düzgün bir oyunum olmadı(hemen hemen), bi PH var kitap olarak.. kısacası beni frpye bağlayan fazla bişey yok ama bırakılmıyo meret. iraden falan yok desen daha önce bir çok şey bırakabildim(hem össci olyoz) ama frp hep var hem neden bırakılsın ki, sonuçolarak bu bir hobi, bazısı maket yapmayı sever, biz de frp oynuyoz tabii saplantı haline geliyosa frenlemekte yarar var[hline]OSS OSS canım OSS aman allah
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 FRP yı bende dolaylı bıraktım ınsanın FRP oynıycak arkadaşa ıhtıyacı oluyor genelde bendede o olay yok :D tek başınada oynanmıyor bir arkadaşım vardı kız arkadaşı yasaklamış beni oyuna cagırmasını heif devamlı oynıycaz oynıycaz dıyor ehehehe :)[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Eheh 2 gün sonra D&D 4E çıkar, yeni setting'ler, Türkçe'ye çeviriler, yeni sınıflar büyüler yetenekler derken bi de bakmışınız Soulbringer yeniden başlamış.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 2 gün sonra doh? D&D 3E'yi 2000 yılında çıkardılar. Birkaç eksiği gördüler ve 3 yıl sonra 3.5e'yi çıkardılar. Valla belki D&D Türkçesinin çıkma zamanına 3.5e denk geldiği için öyle düşünebilirsin, ama hiç de 2 günde bir yeni birşey çıkartmıyorlar.. Yamayı bile 3 yıl sonra çıkardılar. 3e duyurulduktan 2 sene sonra çıktı. Bir yama için 3 sene bekliyorlarsa, AD&D 3e, daha sonra da D&D 4e için çok daha fazla beklersin.[hline]By Gamers For Gamers
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Öyle anlamayın kardeşler. Demek ki FRP adama verdiğinden fazlasını alıyomuş ki bırakmaya karar verdi. Anlayış göstermek lazım. Ki göstermeseniz de olur ne de olsa bu onun hayatı. Destekliyorum kardiş.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 istemezsen oynama..istersen yine oyna...ben 13 yaşındayım 11 yaşından beri oynatıyorum (dm kardeş) ve şu an istesem de bırakabileceğimi sanmıyorum. Bırakmayı da düşünmüyorum.Neden? çünkü birşeyler yaratmayı,fantastik dünyaları ve dmliği çok seviyorum. Player'lık da çok güzeldir büyük ihtimalle.Ama sen zevk almıyorsan zorla oyna diyen yok.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Player olmak daha şahane.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 +1[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Beni anlamanızı bekliyemem benim dediklerim beni kapsıyor belkide ama herşeyin bir doruk noktası vardır ve ozamanda bırakılması en doğrusudur yaşamımda daima doruk noktaları oldukça bu özverili ''FRP'' diyarınıda güzelce hatırlayıp anacağım... Ama böyle olması gerekiyordu destek veren yada eleştirip görüş bildiren herkese saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım...Dipnot=Gerçeklik çizgisi ile hayal çizgim de bir düzensizlikte beni bu harekete itti...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Soulbringer, 24 August 2003 18:19 tarihinde demiş ki: Beni anlamanızı bekliyemem benim dediklerim beni kapsıyor belkide ama herşeyin bir doruk noktası vardır ve ozamanda bırakılması en doğrusudur yaşamımda daima doruk noktaları oldukça bu özverili ''FRP'' diyarınıda güzelce hatırlayıp anacağım... Ama böyle olması gerekiyordu destek veren yada eleştirip görüş bildiren herkese saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım...Dipnot=Gerçeklik çizgisi ile hayal çizgim de bir düzensizlikte beni bu harekete itti...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Ben ufaktan siyirdim hadin size eyvallah demenin baska bir yolu, Lakin bence gereksiz bir durum bu.Sen bir yerde kayitli bir oyuncumusun?veya bu frp yi para icin mi yapiyosun?Eyer hayirsa ben braktim abi demen bence garip. Yani simdi biri sana gelse gel birader frp oynuyalim cok guzel hikayem var dese, Sen ona "yok abi braktim ben artik oynamiyorum" mu diyeceksin? Sonucta bir oyun bu.Brakmak istiyosan kimseye haber vermene gerek yok,da simdi banane??? Neyse Soul. Laflarimi yanlis anlama demek istedigim brakmak istiyosan(ki bi 3 ay sonra canin cekince aman ben brakmistim demiyeceksin gor) bu sana bagli,Bole anons yapmana gerek varmiydi oda ayri birsey Ama uzucudur turk Frpsi eskilerden olan bir oyuncusunu daha kaybetti.Frp yapmiyacagin ilerki hayatinda basarilar Kal salicakla[hline]"she puts the seeds in me plant this dying tree she's a burning string and I'm just the ashes" www.neverendingelegends.tr.cx www.mira.omnis.com.tr
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :lol::lol::lol::lol: frp bırakılmaz yanlızca bir süre oynamazsın o kadar... :D :D:D:D:D asla bırakamazsın hahahahahaha[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Herşey dozunda iyidir dozunu kaçırıyorsan bırakman en iyisi ama frp bırakılcak birşey deil:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bırakıcam diyen kimi gördüysem en geç iki hafta içinde ellerinde player sheetleriyle döndüler :) Bırakılmaz FRP Ayıptır.... :P[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü
Draven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bence bu tur hobiler cok ciddiye aliniyor, bir seref konusu haline geliryor, en sonunda ya yapmak yada yapmamak gibi bir davaya geliyor. Millet forumdan ayrilicak "Ben Gidiyorum gelmeyin pesimden" gibi threadler aciyo, ayni onun gibi. Istersen biraz ara verirsin, istersen dur biraz bir daha canin cekince oyna, yani olur boyle seyler. Benim halime bak. Londradayim, ama ortamimda dogru duzgun oyniyacak kimse olmasa bile ben halen frpyi seviyorum, firsat olursada oynarim, oynatirim. Ama foruma gelip "Frp=THE END" demenin ne anlami var? Bosanma davasi acmadinki frpye bilader? ayni olay kiz arkadasindan ayrilinca, arkadaslarinla erkek erkege kizin arkasindan "zaten salagin tekiydi, guzelde degildi" diye kro gibi konusmak gibi. 2 ay sonra tekrar yolda gorunce ayni kizi, a$ki kabarinca napicani sasirir sonra insan dili donmez.[hline]Can't rain all the time.
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Soulbringer, 24 August 2003 18:19 tarihinde demiş ki: Gerçeklik çizgisi ile hayal çizgim de bir düzensizlikte beni bu harekete itti... Bana zarar vermedi, sana vereceğini hiç düşünmezdim..[hline]i have no fears, there is only ryan
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Draven, 02 September 2003 04:08 tarihinde demiş ki: Bence bu tur hobiler cok ciddiye aliniyor, bir seref konusu haline geliryor, en sonunda ya yapmak yada yapmamak gibi bir davaya geliyor. Millet forumdan ayrilicak "Ben Gidiyorum gelmeyin pesimden" gibi threadler aciyo, ayni onun gibi. Istersen biraz ara verirsin, istersen dur biraz bir daha canin cekince oyna, yani olur boyle seyler. Benim halime bak. Londradayim, ama ortamimda dogru duzgun oyniyacak kimse olmasa bile ben halen frpyi seviyorum, firsat olursada oynarim, oynatirim. Ama foruma gelip "Frp=THE END" demenin ne anlami var? Bosanma davasi acmadinki frpye bilader? ayni olay kiz arkadasindan ayrilinca, arkadaslarinla erkek erkege kizin arkasindan "zaten salagin tekiydi, guzelde degildi" diye kro gibi konusmak gibi. 2 ay sonra tekrar yolda gorunce ayni kizi, a$ki kabarinca napicani sasirir sonra insan dili donmez.[hline]Can't rain all the time. Harbi bende onu dedim,Yani bir kac ay sonra canim cekip oynayinca ve arkadaslarin gorunce nediyecesin, "Muptelasi oldum abi isin brakamiyorum" mu? Hobidir bu yaparsin yapmassin sana kalmis,Frp oynuyanlar yoklama yapmiyo sonuc olarak Ama yinede fazla ustune gitmenin anlami yok, Sana kalmis., Yakinda bende My Dying Bride i dinlemeyi biraktim veya My dying bride = The End yazsam eminim o konuda in le cin birbirinine havada soresata cekerler.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Öne çıkan mesajlar