Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbuldaki veletler ne şanslı valla helal olsun bundan sonra böyle gider artık kışları okul yok onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bi ilde 3 gun daha uzatilmis tatil ama unuttum neresi oldugunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eh atamıyorum istediğim mesajı, hata veriyor forum. -.- [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 07:18 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tatil deil burda (ist) ama ben gitmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hehe bu aksam duruma gore yine istanbulda okullar tatil olabilirmis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İstte tatil olur heralde bizim okul tatil etmiş servisler geri dönmüş bende çıkmadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bence bole giderse ki 3 gun boyunca bu hızda devam ederse bi hafta deil ama o 3 gun tatil olabilirgibime gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 meteoroloji falan diyo arttırıcak diye kar etkisini yarın adam hala tatil etmeyi düşünmüyoruz diyo.sonra okulun ortasında tatil edecekler ortlık karışcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ya İzmir'de güneş açtı biz ne yapalım? Kar dansı bilen varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Utterable: Afrikadan yamyam ithal edin onlar bilirler bir yolunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İşin yoksa bu karda kışta kocaeline gidip sınav ol. Of bre allahsızlar neden tatil etmezsınız sınavları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbulda yarın okullar tatil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İstanbul sariyer okullar tatil kapının önünde 10cm ye yakin kar olmuş :D farkında değilim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @Llama ne o velet melet :) şanslıyız evet 2 gün daha öss kasabilecez..yaşasıııınn.. kafayı yeme günlerimiz çoğaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar