Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 En son 93te çıkmıştı piyasaya. şimdi tekrar ortaya çıktı. ne düşünüyorsunuz. süfer bi adam bence... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 WTFIE? (who the fuck is he :S) :S :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla bildiğim kadarıyla evlenip çoluk çocuğa karışmış,eski tad olmaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ühü o kdr küçüktüm ki ben ali desidero'yu tvde görğnce ''bu kim beaa? '' tepkisi vermekl zorunda kaldım :S abim anlattı gerçekleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi :S bi kim oldugunu söleyin bea google'u açtırıp search ettirtmeyin pls :S yaw rofl.Bide biraz bilgi verseydin süfer olurdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 reklam yıldızı. bende bnilmiyodumda büyük kuzenim anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben hatırlıyorum ben hatırlıyorum haha. aliii, ali desidero! o müzik aklımda kalmış, televizyonda bi gördüm, "laaan" tepkisi verdim direk, hehe. nostalji oldu bi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 o adam benim bir star!! bir o adamla büyüdüm ben :P büyünce o olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 rofl tipe gel.Abi bu herif Derbi reklamındaki Elindeki tesbihli adam değilmiydi? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 süper di bu adam ya :D acaip severdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aa bunun şarkısı efsane yahu çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla onun 5-6 yaşlarımdayken reklamı vardı,hala aklımda...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gezdim gordum hepsi okumus cocuklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hı, peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kliple meşhur olmamış mıydı bu tip ismide(lakap mı desek) ordan geliyordu zati...Neyse bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 93 ten sonra gene cıktı bu adam derby reklamında yaa.. yanlış hatırlamıyorsam eger tabi.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende 1-2 kere daha çıktı diye hatırlıyorum, bölük pörçük aklımda hala reklamları =) şarkıyı unutmak mümkün değil zaten hehe. güzel oldu nostalji oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eski performansini aratiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 offf kucuklugumden beri unutmam bu adamin sarkisini reklami ilk gordugumde oha!!! yuuuh!!!! gibi tepkiler erdim o gun bu gundur aliiiiiiiiii ali desidero GUM GUM aliiiiiiii ali desidero BAM BAM diye geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ali desidero ben coook kucukken soye bir sarkı ile anılırdı: aliiiiiiii ali desidero aliiiiiiiiiiiii ali desidero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayal mayal hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ismi yabancı gelmio Desidero Derbi reklamında vardı sanırım bu eleman ya kafayı yiyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 DERBY kullan ey millet yüzün eskimesin olma illet. ALİ DESİDERO sen yapmışsın bıçağı coni ye göre,uyar mı ali ye veli ye... ahah bulamadim uyuz oldum parca parca var hep su sarkinin sozlerini tam hatirlayan ya da bulabilen yok mudur [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 00:58 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bende hatırlıyorum eski halini. Eylemlerine devam etmesi güsel bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 93 yılında küçücüktüm meyvaydım diyenlerin çokluğu beni epey düşündürdü. hayattaki poziyonumu sorgular oldum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar