Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior secemiyoruzzz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce hangi warrior daha iyi orc mu human mi night elfmi tauren mi soloda hangisi daha yikici buna gore warrior acmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum en iyi irk hangisi sizce warrior icin tabiiki ustundeki itemlere gore deisir demeyin bana bir fikir verin plzzzzz
Mesaj tarihi:
Açıkça tauren yada orc derim neden diyeceksen...Raciellere bakarsan görürsün...
Ama bence Orc...Baltalı...
Hem orcların berserker gibi bir racialları var(ismini unuttum).Hemde axe specialization(böle mi yazılıyodu nese)işte bundan var...
Ama Tauren da ciddi bir seçenek(stun,resist) N.E. ye gelince açıkça hiç düşünmedim...
Git U.D aç bence...
Mesaj tarihi:
Dwarf warrior ac mis gibi, basarsın stoneform'u ne bled ne posion ne dissease yersin, üstüne deli gibi armor'ına bide bonus %10 armor daha, aman tanrım roguelar ne düzgün vurabiliyo ne de cripiling posion nede blind atabiliyo ınanılmaz, oda ne priestler fear tamadıkları gibi devauring plaguedemi atamıyo dehşet cengiz!!!111birbir

Yetmedimi? ayrıca warriorlık statlar taurenden kalın kollar, charge edince for khaz modan diye kükreyiş, yürüyen celik yığını olmak, tatlı anımasyonlar.
Mesaj tarihi:
pvp yapacaksan
orc: stun resist ve +5 axe skill, human: perception, +5 sword ve mace skill, ve tum raciallar arasindaki en iyi racial diplomacy icin ac

pve yapcaksan gnome acma. tauren %5 hp bonusundan kazaniyor, nightelf %1dodge. dwarf icin bkz: cuce
Mesaj tarihi:
%10 fazladan reputation. cok degistiriyo oyunu, kucumseyen varsa bi daha dusunsun.

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:26 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bence human en iyisi hem sword skill + sı var zaten oyunun sonunda kullanacağın en iyi silahlar genelde sword olucak tabi ozamana kadar daha değişik şeyler çıkmazsa ki söz konusu olan "UNTAMED" olunca akan sular durur
Mesaj tarihi:
eger oo warriora bak imba 10 kisiyi kesiyor 5 kisiyi dogruyor diye warrior acicaksan hic acma. Yapiyor yapmasina da full epic setli haftalar aylar harcayip essek gibi item alip cevresine 2 tane healbotu uydu yapanlar yapabiliyorlar bunu. Oteki 4.5k hp li zavalli warriorlar da arada cerez oluyorlar.
Mesaj tarihi:
arms warr,or için orc aç ama fury warrior açacaksan troll aç health regen we berseking güsel özellikler bence (heath regen tek başına bişi deil ama bloodthirst we bloodcrazele her comatta 500 - 1k heal wererir)
Mesaj tarihi:
Orc warrior ftw

Blood Fury - active
Activate to increase Strength by 25% but take 5% health loss every 3 seconds - lasts 20 sec - 2 min cooldown

Hardiness - passive
25% resistance to stun and knockout effects.

Axe Specialization - passive
Orcs get +5 to Axe skill.

Daha ne olsun?
  • Yeni Oluştur...