matematik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: AxlXelru, 06 Ocak 2006 13:18 tarihinde demiş ki: Her insan çevresindekileri rahatsız etmedıkten sonra herşeyı yapmakta ozgurdu arkadaslar bende sahsen severim ole tıplerı o tıplerı sevıpte arabeskcılerı sevmeyenler cıkıomu hede hodo lan bu arabescıler nedır bole dıe cıkmıo herkes bırbırıne saygı duymak zorundadır arkadaslar bence bazıları bole tıplerı cekemıo gibime geldı Eee Böyle yapmakta özgürler ve yapıyorlar zaten. Karışan da yok. Ben niye hoşlanmamakta özgür değilim. Örneğin senin i yerine ı kulanman da hoşuma gitmiyor. Çekememek ne alaka? Kısacası onlardan uzak duruyorum. Aynı ortamda bulunmamaya özen gösteriyorum. Onlara bir zarar vermiyorum ve hakaret etmiyorum. Herkesi sevmek zorunda mıyım? :hrr: [signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" [Bu mesaj matematik tarafından 06 Ocak 2006 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Sacros, 06 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki: merak ettim "tikky" lafı nerden geliyor, ne zaman bir kısım insan bu isimle özdeşleştirildi, tam olarak anlamı nedir.. vs vs tiki nedir söliim sana hepsi aynı tür giyinir.. cebinde bk gibi para vardır. konuşmaları amerikan özentisidir Tikky olmak için gereken ilk şart "kişiliksiz" olmaktır!Şimdiye kadar gördüklerim arasında bu tanımın dışında birine rastlamadım, öyle birini tanıyan varsa da getirin tanışalım o nadide şahsiyetle!Herneyse...Tikky olmak istiyorsanız baştan aşağı marka olmak zorundasınız!Donunuzdan çorabınıza kadar!...Çorabınız pazardan olsa olmaz!Aman Allah korusun biri görür sonra bi daha nasıl toparlycaxın karizmayı?!Alışveriş yapmak ve takılmak için gözde ve güzide mekanlar seçilir İstanbul'da Taxim,Beyoğlu,Nişantaşı,Bakırköy,Etiler,Akmerkez,Göztepe,... Ankara'da Kızılay,7.Cadde,Armada,Migros,Karum... İzmir'de Konak... falan fistan... Edit : Kısaca olma daha iyi boyle olmak asalak olmakdan daha kötüdür. Benim fikrim : Hoşlanmıyorum [signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod [Bu mesaj Nostredamus tarafından 06 Ocak 2006 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: tikkycemal, 05 Ocak 2006 00:19 tarihinde demiş ki: ?????????? Barbour montu aylarca her gün giyerseniz hiç çıkartmadan tabi tiksiniriz bırak sevmemeyi. 2tonluk bi hayvanın yağının üzerinizde dolaşması nası bi zevktir anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hoşlanmıyorum çünkü üstlerine kendilerinden daha az parası olan insanların giydiklerinden daha pahalı şeyler giyince adam olduklarını sanıyorlar . Kendileri gibi olmayanlara çapulcu diyorlar . Çünkü şekil yapmak için gömleklerinin yakalarını kaldırıyorlar . Çünkü sıkılsalar bile kendilerini bir yere kabul etmek için sabahtan akşama kadar bulundukları mekanı terketmiyorlar . Kendi açımdan söylüyorum kimse üstüne alınmasın kimse yanlış gözle bakmasın . Benim de param var , onun bunun tikky dediği insanları 10 kere cebimden çıkarırım 8 kere söküp takarım . Ben de marka giyiyorum , ama marka olduğu için değil , kalitesiz mallardan daha kaliteli ve şık durdukları için . Ama sizin ''tikky'' dediğiniz insanlar gibi giydiğim şeylerin markalarını göstermek için çaba harcamıyorum tam tersine görülmemesi için alışveriş yaparken kıyafetlerimi ona göre seçiyorum . Çünkü görgüsüz değilim , çünkü ailemin cebime koyduğu para , kendi alın terimle değil annemin babamın alın teriyle cebimde duran para beni şımartmıyor . Çünkü ben her türlü sosyal kesimden insanla arkadaşlık kurabiliyorum , çevremdekilerin de benimle aynı anlayış içinde bulunmalarından gurur duyuyorum . Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamıyor , kimseyi saç tipine bakarak aşşağılamıyorum . Kimsenin arkasından konuşmuyorum , kimseyi daha çok repütasyonu olanlar için hayatımdan çıkarmıyorum . Yapmacık durmuyorum , duranları sevmiyorum . Kendimden başkası gibi olmaya çalışmıyorum , olanları hayatımdan uzaklaştırıyorum , olmayanları seviyorum . Ben buyum ben şuyum demiyorum , public forumlarda nickimin yanına beni temsil eden sosyal kesimin adını yazma gereği duymuyorum . Bu yüzden Cemal , seni ve senin gibileri sevmiyorum .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 parasıyla hava atmak farklı parası olmak ayri. diorum tekrar.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bence eskisi gibi hiçbir yerde fazla tikky kalmadı yani olsada artık öyle burada yazılanlar tarzı değil... Hatırlıyorum bundan 6-7 sene önce caddede hakkaten böyle çok tip vardı. Konuşmalar bozuktu, ama şimdi baktığımız zaman bu kadar değil olsada azlar ve göze batmıyorlar. Bence bu tikkylik veya metalcilik fln tamamen kişilik süreceinde zamanla değişen olaylar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Tikky'leri sevmiyorum işte..Kendini tikky gibi göstermeye çalışan "özenti özentisi" gençliği daha da sevmiyorum.Ha bak Lacoste ayakkabı giyerim kaliteli olduğu için ama tikky kavramı biraz değişik.Caddeye doluşmuş özentileri sevmediğim için uğramam caddeye mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tiki sevmiyorum. converse giyiyolar , başlıbaşına bi sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 "Metalci" lafının kullanımı tamamen yanlış bir kere..Metal dinleyen insan sonradan dinlemez diye bir şeyin sözkonusu olduğunu da zannetmiyorum..Tikky olmak ve metal dinlemek nasıl birbirlerine benzetilir anlamıyorum ama günümüzde 13 yaş grubu çocuklar şuan metale değil rap-hiphopa daha çok özeniyorlar.Sokakta amuda kalkmaya çalışan breg dans :) özentilerine çok gülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 reklamlarda da çıkartıyolar ufakl hiphoçuları tv den uzak durulmalı hatta tv ye camdan aşağı atıp katil olma nedenidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben tikilere düşman değilim çünkü gittiğim her yerde onlar var, dost'da değilim çünkü çok yapmacıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Tikki lerden nefret ediyorum converse den nefret ediorum çk yapmacık geliyolar ya böle taaam suratlarına yapıştırmak geliyo içimden e tabi derseniz sen öyle giyinmiyomusun diye bende giyiniorum ama kaliteli olduğu için marka olduu için diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Wish sana katılıyorum. Ayrıca bu tikky dediğimiz tipler "Fenalardayııaaammm" tarzı kelimer bakımından kelime haznesi çok geniş olan tipler değilmidir? Eğer hatalıysam "Tikky ne demektir" birisi açıklayıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 çünkü..çünkü.çünkü iğrençler,mide bulandırıyorlar ve cok salaklar,dunyadan haberleri yok beyinleri samanla dolu!! arrgghhhhh yine sinirlendim bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sakin ruby sakin :D biz hepimiz zaten gıcıız birlikte döweriz :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kıskanmayın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hymnofsnuk, valla ben de converse giyiyorum da, bunun neresi tikkylik anlayamadım? eğer ben bir şeyi beğendiğim için almış giyiyorsam ve bu bir markaysa illa da tikkycan mı olmak zorundayım? "converse giyiyorum voaaa" demediğim sürece böyle bi genelleme saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tamam ben seni anladım [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 12:14 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hıaa tikky hymn. şok şok şok (asas das dasas.. asas das dasas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 belki insanları sınıfılandırmak yanlış ama benden çok farklılar sanırım.örneğin onların gittiği mekanda 50 lik bira 10-15 milyonken,ben 70lik biraya 3.5 milyon veriyorum. veya dinlediğimiz müzik.dinletmeye çalıştığımda "ayyy böğürüyoooooooo o" cevabı almak insanın içini açmıyor. okulda selam veririm,oturup konuşurum ama kesinlikle beraber mekana gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 herşeyin para olduklarını sandıları içn sevmiyorum sevmeyi birak nefret derecesindeyim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çünkü tikilerin zekası paralarıyla, üst başları telefonları kısacası tikilikleriyle TERS orantılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tiki oldukları için.:Derkeklerinden nefret ediyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Düşmanlarınızı sevin. Çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar