Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikilere niye düşmansınız

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

said:
AxlXelru, 06 Ocak 2006 13:18 tarihinde demiş ki:
Her insan çevresindekileri rahatsız etmedıkten sonra herşeyı yapmakta ozgurdu arkadaslar bende sahsen severim ole tıplerı o tıplerı sevıpte arabeskcılerı sevmeyenler cıkıomu hede hodo lan bu arabescıler nedır bole dıe cıkmıo herkes bırbırıne saygı duymak zorundadır arkadaslar bence bazıları bole tıplerı cekemıo gibime geldı

Eee Böyle yapmakta özgürler ve yapıyorlar zaten. Karışan da yok.

Ben niye hoşlanmamakta özgür değilim. Örneğin senin i yerine ı kulanman da hoşuma gitmiyor. Çekememek ne alaka?

Kısacası onlardan uzak duruyorum. Aynı ortamda bulunmamaya özen gösteriyorum. Onlara bir zarar vermiyorum ve hakaret etmiyorum.

Herkesi sevmek zorunda mıyım? :hrr:
[signature][hline]Kulaklara bak o_O
":)"":)"

[Bu mesaj matematik tarafından 06 Ocak 2006 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sacros, 06 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki:
merak ettim "tikky" lafı nerden geliyor, ne zaman bir kısım insan bu isimle özdeşleştirildi, tam olarak anlamı nedir.. vs vs

tiki nedir söliim sana hepsi aynı tür giyinir.. cebinde bk gibi para vardır.
konuşmaları amerikan özentisidir

Tikky olmak için gereken ilk şart "kişiliksiz" olmaktır!Şimdiye kadar gördüklerim arasında bu tanımın dışında birine rastlamadım, öyle birini tanıyan varsa da getirin tanışalım o nadide şahsiyetle!Herneyse...Tikky olmak istiyorsanız baştan aşağı marka olmak zorundasınız!Donunuzdan çorabınıza kadar!...Çorabınız pazardan olsa olmaz!Aman Allah korusun biri görür sonra bi daha nasıl toparlycaxın karizmayı?!Alışveriş yapmak ve takılmak için gözde ve güzide mekanlar seçilir İstanbul'da Taxim,Beyoğlu,Nişantaşı,Bakırköy,Etiler,Akmerkez,Göztepe,... Ankara'da Kızılay,7.Cadde,Armada,Migros,Karum... İzmir'de Konak... falan fistan...

Edit : Kısaca olma daha iyi boyle olmak asalak olmakdan daha kötüdür.

Benim fikrim : Hoşlanmıyorum

[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod

[Bu mesaj Nostredamus tarafından 06 Ocak 2006 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşlanmıyorum çünkü üstlerine kendilerinden daha az parası olan insanların giydiklerinden daha pahalı şeyler giyince adam olduklarını sanıyorlar . Kendileri gibi olmayanlara çapulcu diyorlar . Çünkü şekil yapmak için gömleklerinin yakalarını kaldırıyorlar . Çünkü sıkılsalar bile kendilerini bir yere kabul etmek için sabahtan akşama kadar bulundukları mekanı terketmiyorlar .

Kendi açımdan söylüyorum kimse üstüne alınmasın kimse yanlış gözle bakmasın . Benim de param var , onun bunun tikky dediği insanları 10 kere cebimden çıkarırım 8 kere söküp takarım . Ben de marka giyiyorum , ama marka olduğu için değil , kalitesiz mallardan daha kaliteli ve şık durdukları için . Ama sizin ''tikky'' dediğiniz insanlar gibi giydiğim şeylerin markalarını göstermek için çaba harcamıyorum tam tersine görülmemesi için alışveriş yaparken kıyafetlerimi ona göre seçiyorum . Çünkü görgüsüz değilim , çünkü ailemin cebime koyduğu para , kendi alın terimle değil annemin babamın alın teriyle cebimde duran para beni şımartmıyor . Çünkü ben her türlü sosyal kesimden insanla arkadaşlık kurabiliyorum , çevremdekilerin de benimle aynı anlayış içinde bulunmalarından gurur duyuyorum . Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamıyor , kimseyi saç tipine bakarak aşşağılamıyorum . Kimsenin arkasından konuşmuyorum , kimseyi daha çok repütasyonu olanlar için hayatımdan çıkarmıyorum . Yapmacık durmuyorum , duranları sevmiyorum . Kendimden başkası gibi olmaya çalışmıyorum , olanları hayatımdan uzaklaştırıyorum , olmayanları seviyorum . Ben buyum ben şuyum demiyorum , public forumlarda nickimin yanına beni temsil eden sosyal kesimin adını yazma gereği duymuyorum . Bu yüzden Cemal , seni ve senin gibileri sevmiyorum .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Bence eskisi gibi hiçbir yerde fazla tikky kalmadı yani olsada artık öyle burada yazılanlar tarzı değil...
Hatırlıyorum bundan 6-7 sene önce caddede hakkaten böyle çok tip vardı. Konuşmalar bozuktu, ama şimdi baktığımız zaman bu kadar değil olsada azlar ve göze batmıyorlar. Bence bu tikkylik veya metalcilik fln tamamen kişilik süreceinde zamanla değişen olaylar...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
"Metalci" lafının kullanımı tamamen yanlış bir kere..Metal dinleyen insan sonradan dinlemez diye bir şeyin sözkonusu olduğunu da zannetmiyorum..Tikky olmak ve metal dinlemek nasıl birbirlerine benzetilir anlamıyorum ama günümüzde 13 yaş grubu çocuklar şuan metale değil rap-hiphopa daha çok özeniyorlar.Sokakta amuda kalkmaya çalışan breg dans :) özentilerine çok gülüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

belki insanları sınıfılandırmak yanlış ama benden çok farklılar sanırım.örneğin onların gittiği mekanda 50 lik bira 10-15 milyonken,ben 70lik biraya 3.5 milyon veriyorum.

veya dinlediğimiz müzik.dinletmeye çalıştığımda "ayyy böğürüyoooooooo o" cevabı almak insanın içini açmıyor.

okulda selam veririm,oturup konuşurum ama kesinlikle beraber mekana gitmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...