senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende full siyah giyinen ve bol bol ağır müzikler dinleyen bir şahsiyet olduğum için satanist damgası yemiş bulunmaktaydım. sonra millet geyiğe vurdu işi -hocam bakire buldum kescen mi? -son ayininize bende gelecem benide haberdar et gibi bol bol dialoglar yaşadım :) ama dinlediğim müzik hiç konu olmadı evde. annem siyah giyme başka giyeceğin şey yok zannederler diyo o kadar :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Annem to bid you farewellle windowpanei cok sevio (:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: sir, 03 Ocak 2006 22:02 tarihinde demiş ki:aşk sözcükleri de içerse gore-grind gore-grind'dır yani. anneler bilirler. tam imzalık laf öldüm burda:D millet neler yaşamış yahu biz ortaokulda frpydi metaldi daha yeni yeni tanışmışken çıkmıştı bu satanist geyikleri, bize kötü kötü bakıyodu kızlar, biz de böö falan yapıyorduk:P aile içince çemkirenim olmadı, metal dinlediğimi bilmiyorlardı zaten sanırım. annanem çok dindardır, hiç ağzını bile açmadı, öyle satanik matanik geyiklerine hiç girmedi, şimdi düşününce çok şaşırıyorum açıkçası:) dank etti harbiden neden bu kadıncağız bir merak etmez, sormaz olum ne dinliyosun sen diye:D sülale içinde en uzun saçlı erkek oluşum (şu an öyle aşırı uzun değil gerçi) dikkat çekiyor bitek, ama artık kalmadı lafı falan. zaten siyah giymiyorum eskisi gibi. *!üstündeki orphaned land tişörtünü gizlemeye çalışır*[signature][hline]beş hececiler [Bu mesaj Griswold tarafından 03 Ocak 2006 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Öyle depresif modlarda değilken bile sırf millete gıcıklık olsun diye siyah giyinirdim(yada koyu renk işte kırmızı giyceksem en koyusunu filan:D) Güzel oluyodu... Millet tırsak tırsak bakar, sonra kaçarcasına uzaklaşır filan=)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ilk başlarda zor oluyor alıştırıyorsun anneni babanı sonrası basit hatta anneme testament - d.n.r i dinlettirmiştim hoşuna gitmişti o kadar davul da :D annem metallica felan dinlerde bazen babam pek dinlemez :)[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... [Bu mesaj Curunir tarafından 03 Ocak 2006 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bizim gibi gencler de alaturka şarkılar eşliginde annesiyle beraber rakı içen nesil :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:14 tarihinde demiş ki: benim annem her müzik türüne aciktir, hatta Opeth falan sever ama Epica'ya seytan müzigi demisti gecen haha E doğru söylemiş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben müzik dinleyemiyorum evde, annemin KISSANA feryatları bastırıyor her tür müziği :)[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bed of razors un sözlerini duymasın annen kafayı yer yoksa :D bu arada benim annem hiçbişi demiyo hihi gidiyorum yanında bağıra bağıra söylüyorum gitar çalmasını bilmiyorum ama solo atıyomuş gibi hareketler falan yapıyorum gülüyo geçiyo :D babamda eskiden çok fazla oldschool rock dinlerdi oyüzden çok güzel gözle bakıyolar :P hiç olmazsa pop dinlemekten iyidir (alınmayın ya şaka yapıyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
contraddizione Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 benm anam sorun yaratmazda abim ve ablam sorundur..anam pop sevmediinden karismaz..yinede arada sözlerini soruo ya ne bilim sen bosver sözlerini müzik önmli olan diorm:)ayrica sülalede bnden baska böle olmadiindan coktan satanist oldum onlarin gözünde garip ya ne diimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: contraddizione, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: benm anam sorun yaratmazda abim ve ablam sorundur.. benm ablam olmasa herhalde müzk dinleyemezdm belki:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 beynini yıkıyo lafına gıcık oluyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:14 tarihinde demiş ki: benim annem her müzik türüne aciktir, hatta Opeth falan sever ama Epica'ya seytan müzigi demisti gecen haha brutale kadar dinler annem muhah[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben daha bebe iken ablam okula gitmek icin hazirlanirken sabah odasinda My Dying Bride dinlediyse, bizim aile alisiktir bu tarz muzige.. onun icin nedense yillardir bana laf yok ahua[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 metal dinleyenler sadisttir by my mother[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Jester, 05 Ocak 2006 01:41 tarihinde demiş ki: yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz) Aman bilioz yaf tarihçesine ne gerek var, benim beynim gitmiş orda onu mu düşüncektim =] Biliorum cover olduğunu. Another brick dinlerken ise "ahh ah eski günler" dio ikisi de.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM / Diandra the Wild-Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Jester, 05 Ocak 2006 22:43 tarihinde demiş ki: yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor. bu kadar zamandır keklendimmi yani ben? :S[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: unac, 05 Ocak 2006 09:19 tarihinde demiş ki: metal dinleyenler sadisttir by my mother ahah çok iyi yaa :) walla benim hiç öyle sorunlarım olmadı.. çünkü o tarz müzikleri ben de sevmem.. napiim, sevemedim :)[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ailem dinlediğim müziğe karışmıyor; ama biri gelip de "Bu ne böyle satanist müziği mi dinliyorsun" derse küfrederim.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben daha kucukkene dayım annemi metal müziğe alıstırmıs.Ondandır ben dınledıgım zaman garıp karsılanmıyor evde :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ömür törpüsü anneye müzik hadisesini açıklamak. mesela gitarımla Spirit Crusher çalıyorum , annem gelip "bu ne evladım sırf cozurtu" diyo. böyle bu işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar