Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annenize CoB sözlerini açıklamaya çalışmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende full siyah giyinen ve bol bol ağır müzikler dinleyen bir şahsiyet olduğum için satanist damgası yemiş bulunmaktaydım. sonra millet geyiğe vurdu işi
-hocam bakire buldum kescen mi?
-son ayininize bende gelecem benide haberdar et gibi
bol bol dialoglar yaşadım :)

ama dinlediğim müzik hiç konu olmadı evde. annem siyah giyme başka giyeceğin şey yok zannederler diyo o kadar :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
sir, 03 Ocak 2006 22:02 tarihinde demiş ki:aşk sözcükleri de içerse gore-grind gore-grind'dır yani. anneler bilirler.

tam imzalık laf öldüm burda:D

millet neler yaşamış yahu
biz ortaokulda frpydi metaldi daha yeni yeni tanışmışken çıkmıştı bu satanist geyikleri, bize kötü kötü bakıyodu kızlar, biz de böö falan yapıyorduk:P
aile içince çemkirenim olmadı, metal dinlediğimi bilmiyorlardı zaten sanırım. annanem çok dindardır, hiç ağzını bile açmadı, öyle satanik matanik geyiklerine hiç girmedi, şimdi düşününce çok şaşırıyorum açıkçası:) dank etti harbiden neden bu kadıncağız bir merak etmez, sormaz olum ne dinliyosun sen diye:D
sülale içinde en uzun saçlı erkek oluşum (şu an öyle aşırı uzun değil gerçi) dikkat çekiyor bitek, ama artık kalmadı lafı falan. zaten siyah giymiyorum eskisi gibi.
*!üstündeki orphaned land tişörtünü gizlemeye çalışır*[signature][hline]beş hececiler

[Bu mesaj Griswold tarafından 03 Ocak 2006 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öyle depresif modlarda değilken bile sırf millete gıcıklık olsun diye siyah giyinirdim(yada koyu renk işte kırmızı giyceksem en koyusunu filan:D)

Güzel oluyodu... Millet tırsak tırsak bakar, sonra kaçarcasına uzaklaşır filan=)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
ilk başlarda zor oluyor alıştırıyorsun anneni babanı sonrası basit hatta anneme testament - d.n.r i dinlettirmiştim hoşuna gitmişti o kadar davul da :D
annem metallica felan dinlerde bazen babam pek dinlemez :)[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...

[Bu mesaj Curunir tarafından 03 Ocak 2006 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim gibi gencler de alaturka şarkılar eşliginde annesiyle beraber rakı içen nesil :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:14 tarihinde demiş ki:
benim annem her müzik türüne aciktir, hatta Opeth falan sever ama Epica'ya seytan müzigi demisti gecen haha

E doğru söylemiş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ben müzik dinleyemiyorum evde, annemin KISSANA feryatları bastırıyor her tür müziği :)[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Mesaj tarihi:
bed of razors un sözlerini duymasın annen kafayı yer yoksa :D bu arada benim annem hiçbişi demiyo hihi gidiyorum yanında bağıra bağıra söylüyorum gitar çalmasını bilmiyorum ama solo atıyomuş gibi hareketler falan yapıyorum gülüyo geçiyo :D babamda eskiden çok fazla oldschool rock dinlerdi oyüzden çok güzel gözle bakıyolar :P hiç olmazsa pop dinlemekten iyidir (alınmayın ya şaka yapıyom)
Mesaj tarihi:
benm anam sorun yaratmazda abim ve ablam sorundur..anam pop sevmediinden karismaz..yinede arada sözlerini soruo ya ne bilim sen bosver sözlerini müzik önmli olan diorm:)ayrica sülalede bnden baska böle olmadiindan coktan satanist oldum onlarin gözünde garip ya ne diimm
Mesaj tarihi:
said:
contraddizione, 04 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki:
benm anam sorun yaratmazda abim ve ablam sorundur..

benm ablam olmasa herhalde müzk dinleyemezdm belki:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:14 tarihinde demiş ki:
benim annem her müzik türüne aciktir, hatta Opeth falan sever ama Epica'ya seytan müzigi demisti gecen haha

brutale kadar dinler annem muhah[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Mesaj tarihi:
ben daha bebe iken ablam okula gitmek icin hazirlanirken sabah odasinda My Dying Bride dinlediyse, bizim aile alisiktir bu tarz muzige.. onun icin nedense yillardir bana laf yok ahua[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 05 Ocak 2006 01:41 tarihinde demiş ki:
yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz)

Aman bilioz yaf tarihçesine ne gerek var, benim beynim gitmiş orda onu mu düşüncektim =] Biliorum cover olduğunu.

Another brick dinlerken ise "ahh ah eski günler" dio ikisi de.[signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM / Diandra the Wild-Elf
Mesaj tarihi:
yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 05 Ocak 2006 22:43 tarihinde demiş ki:
yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor.

bu kadar zamandır keklendimmi yani ben? :S[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
said:
unac, 05 Ocak 2006 09:19 tarihinde demiş ki:
metal dinleyenler sadisttir by my mother

ahah çok iyi yaa :)
walla benim hiç öyle sorunlarım olmadı.. çünkü o tarz müzikleri ben de sevmem.. napiim, sevemedim :)[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
ben daha kucukkene dayım annemi metal müziğe alıstırmıs.Ondandır ben dınledıgım zaman garıp karsılanmıyor evde :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...