Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annenize CoB sözlerini açıklamaya çalışmak..

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

bende full siyah giyinen ve bol bol ağır müzikler dinleyen bir şahsiyet olduğum için satanist damgası yemiş bulunmaktaydım. sonra millet geyiğe vurdu işi
-hocam bakire buldum kescen mi?
-son ayininize bende gelecem benide haberdar et gibi
bol bol dialoglar yaşadım :)

ama dinlediğim müzik hiç konu olmadı evde. annem siyah giyme başka giyeceğin şey yok zannederler diyo o kadar :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 03 Ocak 2006 22:02 tarihinde demiş ki:aşk sözcükleri de içerse gore-grind gore-grind'dır yani. anneler bilirler.

tam imzalık laf öldüm burda:D

millet neler yaşamış yahu
biz ortaokulda frpydi metaldi daha yeni yeni tanışmışken çıkmıştı bu satanist geyikleri, bize kötü kötü bakıyodu kızlar, biz de böö falan yapıyorduk:P
aile içince çemkirenim olmadı, metal dinlediğimi bilmiyorlardı zaten sanırım. annanem çok dindardır, hiç ağzını bile açmadı, öyle satanik matanik geyiklerine hiç girmedi, şimdi düşününce çok şaşırıyorum açıkçası:) dank etti harbiden neden bu kadıncağız bir merak etmez, sormaz olum ne dinliyosun sen diye:D
sülale içinde en uzun saçlı erkek oluşum (şu an öyle aşırı uzun değil gerçi) dikkat çekiyor bitek, ama artık kalmadı lafı falan. zaten siyah giymiyorum eskisi gibi.
*!üstündeki orphaned land tişörtünü gizlemeye çalışır*[signature][hline]beş hececiler

[Bu mesaj Griswold tarafından 03 Ocak 2006 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle depresif modlarda değilken bile sırf millete gıcıklık olsun diye siyah giyinirdim(yada koyu renk işte kırmızı giyceksem en koyusunu filan:D)

Güzel oluyodu... Millet tırsak tırsak bakar, sonra kaçarcasına uzaklaşır filan=)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda zor oluyor alıştırıyorsun anneni babanı sonrası basit hatta anneme testament - d.n.r i dinlettirmiştim hoşuna gitmişti o kadar davul da :D
annem metallica felan dinlerde bazen babam pek dinlemez :)[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...

[Bu mesaj Curunir tarafından 03 Ocak 2006 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim gibi gencler de alaturka şarkılar eşliginde annesiyle beraber rakı içen nesil :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bed of razors un sözlerini duymasın annen kafayı yer yoksa :D bu arada benim annem hiçbişi demiyo hihi gidiyorum yanında bağıra bağıra söylüyorum gitar çalmasını bilmiyorum ama solo atıyomuş gibi hareketler falan yapıyorum gülüyo geçiyo :D babamda eskiden çok fazla oldschool rock dinlerdi oyüzden çok güzel gözle bakıyolar :P hiç olmazsa pop dinlemekten iyidir (alınmayın ya şaka yapıyom)
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha bebe iken ablam okula gitmek icin hazirlanirken sabah odasinda My Dying Bride dinlediyse, bizim aile alisiktir bu tarz muzige.. onun icin nedense yillardir bana laf yok ahua[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 05 Ocak 2006 01:41 tarihinde demiş ki:
yalnız Children of Bodom - The Final Countdown diye bir olay yok, o ya Norther'a ya Dispatched'a ait (hehe çok pis bozarım konuyu ama 200 kere açıkladım hala CoB diyorsunuz)

Aman bilioz yaf tarihçesine ne gerek var, benim beynim gitmiş orda onu mu düşüncektim =] Biliorum cover olduğunu.

Another brick dinlerken ise "ahh ah eski günler" dio ikisi de.[signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM / Diandra the Wild-Elf
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor.[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 05 Ocak 2006 22:43 tarihinde demiş ki:
yok zaten şarkının orjinali Europe da, Children of Bodom coverlamadı onu kastettim. 2 tane metal coverı yapıldı Final Countdown'ın, biri Norther - Dreams of Endless War albümünde, diğeri Dispatched - Motherwar albümünde. İkisi de bilimum p2p programında Children of Bodom adı altında geziyor.

bu kadar zamandır keklendimmi yani ben? :S[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha kucukkene dayım annemi metal müziğe alıstırmıs.Ondandır ben dınledıgım zaman garıp karsılanmıyor evde :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...