lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yaptım hemde itinayla.. yine olsa yine yaparım çünkü çok sıkıldım bu yergilerden![signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Estel_Anorien, 05 Ocak 2006 21:09 tarihinde demiş ki: komik bile değil.. şimdi kızın biri de çıksa türk erkekleriyle zencileri karşılaştırsa hoş olur mu? olmaz... karsilastirsin hanim arkadaslar. bizim oyle bi kompleksimiz yok zenci kardeslerimize karsi. allahin verdigini niye kuldan kiskanalim. yuru aslanim deriz :)[signature][hline] this is where it ends, this is where i will draw the line. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hepsı doruda 1 sacma neresı bakımlı bea fakırlıkten.... gormuomusunuz gelen rusları gelıolar 2 haftalık tatıl boyunca aynı sey ustunde. yaz okuluna gıtmıstım ıngıltereye 4 sene once bı rus kız kucucuk bı cantayla gelmıstı anaa demıstım 3 hafta boyunca 2 farklı elbıse gıydı sadece tas gıbıde bıseydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 omrudme gordugum en ırkcı ıcerıklı orhan pamuktanda oteye gıden bır yazı bence turklugun asagılanamsından gumburtuye gıdebılır yazan ayrıca yazılanalrda hıc dogru degı lresmen turk kızlarını karalamıslar turkıye bagdat caddesı -ıstıklal-nısantası hattından ıbaret degıl unutmayın bunu[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sonunda +1 diyebileceğim bir yazı gördüm gönül rahatlığıyla +1 tebrik ettim viktor bey:)[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Viktor sen hep zaten böle anlarda kosarsin hojgeldin eskidostum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: vaniLLe, 05 Ocak 2006 20:48 tarihinde demiş ki: Simdiye kadar hayatinda gördügü 1 türk kizi ile rus kizini karsilastirmistir kesin . sacma oldugu kadar gereksiz said: lilynessy, 06 Ocak 2006 01:22 tarihinde demiş ki: yurdum erkekleri kendi eş,sevgili yada vatandaşı bir bayanı her fırsatta ezer,küçük görür,aşağılar ve beğenmez. said: Viktor, 06 Ocak 2006 01:45 tarihinde demiş ki: omrudme gordugum en ırkcı ıcerıklı orhan pamuktanda oteye gıden bır yazı bence turklugun asagılanamsından gumburtuye gıdebılır yazan ayrıca yazılanalrda hıc dogru degı lresmen turk kızlarını karalamıslar turkıye bagdat caddesı -ıstıklal-nısantası hattından ıbaret degıl unutmayın bunu güzel demişler, katılıyorum. kaç tane rus kızı ile tanıştınız da bu kadar kesin ve emin konuşuyorsunuz. gençlik arasında yaygın bir geyik ve imaj olmuş "rus kızı güzeldir" fikrini kullanıp üzerine asılsız iddialar ve insanlara çamur atılması hiç hoş değil. yazlıkta ruslarla tanıştınız diyelim mesela. siz bu ruslara flört amacıyla yaklaşırken, o rusların da oraya "türk erkeklerle flört etmek" amacıyla gelmediğini nerden biliyorsunuz? bu yüzden farklı bir maske takıyorlardır belki de? size olmadıkları gibi gözükmeye çalışıyorlar belki de. sırf bu yüzden türk kızlarını aşşağılamak yanlış olur. bu yüzden de bu forumdaki kızların tepkisinin çekilmiş olmasını tuhaf karşılamamak gerekli, altta kalmamak, "bir kızdan nasıl laf yerim, hemen cevap bulmalıyım" diye düşünüp olur olmadık laflar da söylememek gerekli :) belki "yazlıkta rus kızlara asılma" tarzım triplerim olmadı ne yazık ki ancak ingilterede birçok rus kızıyla tanışma imkanım olmuştu. bunların hepsi kendilerini büyük göstermek amacıyla makyaja abanmış, kendilerini unutup farklı bir şekle girmeye çalışan, kısacası sanal bir çirkinliğin arkasında kendini kaybetmiş kişilerdi. ne türkiyede ne de ingilterede tanıdığım türk kızlarında ise böyle birşeye rastlamamıştım. yani rus kızlarının hepsi "mükemmel, çok iyi kalpli, melek vari" kişiler değil sonuç olarak. bunun üzerinden -espri forward e-mail'i de olsa- türk kızlarını aşşağılayıp rus kızlarını korumaya çalışmanız cidden gülünç duruyor. ayrıca, şunu da unutmayalım, bizim annelerimiz de "türk kızı"ydı. türk kızlarını "salak, işe yaramaz, içten pazarlıkçı" tipler olarak nitelendirirken bize çok büyük yardımları olmuş annelerimize de küfür etmiş ve saygısızlık etmiş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Forward olduğunu belirtmiş arkadaş ama... Belirtmeden geçemeyeceğim. Yazının kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: aktiftablet, 05 Ocak 2006 19:24 tarihinde demiş ki: Türk kızları kendilerini olduklarından çko fazla zannediyo. Tüm genellemeler doğrudur dekende aslında genelleme yapmış oluyorsun :) bu iş fazla karışık bence kasmamak lazım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şimdi karşılaştırmayın isterseniz italyan erkekleri türk erkekleri vs..gidin ruslara ya..ne saçma şeller bunlar valla, işi gücü olmayan biri oturmuş düşünmüş yazmış...öğk[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Yarası olan döktürmüş... Kedi-Ciğer meselesi işte... Dikkat edecek olursanız neredeyse bütün şıklar bakım, eğlence, verip veriştirme üzerine... Reddedilen erkeğin traji-komik yazısı... Sanırım ilk defa bayanların sayıları az da olsa meydanı erkeklere bırakmadığı bir topic görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Böyle genellemeler iğrenç gerçekten .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 türk kızları rus kızlarını kıskanır ama rus kızları kıskanmaz eksikleri için gelişir. =) gürcüstan'da yaşıyıp sık sık rusyaya çıkma fırsatı bulan ben, sıcak kanlılıklarına ve samimiyetlerine hayranım, ayrıca rus kızları bir şişe vodka içebilir ve devrilmez, türk kızları bi yana erkeklerin çoğu bile yarışamaz =) o yüzden dünyada kimse rus kızını sarhoş edip yatağa atmayı düşünmemeli düşünürse gaflet içinde, kendini tuvalettte kusarken bulabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben hiç birşey demiorum,diemiorum yanii..çünkü cidden ağzım açık okudum... ya ne demek türk kızlarını rus kızlarıyla karşılaştrımak? eğer türkiyede genel olarak toplumu bi avrupa ülkesiyle karşılaştrımak istersen inan liste çok daa kabarık olur..mesela erkekleri!!bizim türk erkeklerinden daa fazla deer veriolar TÜRK kızlarına!!! tabii benim aşkitom apayrı,farklı burdakilerden :p o yüzden ki diorum ..nankörlük yapmıalım !!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Madem o kadar meraklısınız buyrun Rus gelini alın tutan yok =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aaaa dıddddd..Türk kızlarına kurban olsun onlar bakiimmm...Rusda neymişşş..hepsi nataşa..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 uf ne salak bi konu . rusun guzeli var cırkını var.turklerin de oyle. hem ne o oyle sarı sarı :P iğrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @unac: Bu laf yüzünden bir rus kız müzik grubu "sensin nataşa" diye şarkı yaptılar. Kızlar türkiyeye tatile geldikten sonra yazmışlar şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 türk kızlarına yönelik saçma bir genelleme yapıp bide abartmışlar. tam zıtlarınıda ruslara yazmışlar. yukardakilerden bi tanesi rusları yada türkleri doğru anlatmıyor. gene türklerin davranışlarıyla ilgili espri yapılmak istenmiş ama abartılıp saçmalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 rus kızları en fazla 30'una kadar fayanabilirler 30'undan sonra tutabilene aşk olsun .hemen şişerler ve çikinleşirler ama türk kızları kullanıldıkça güzelleşir(tabi kullanabilene)ayrıca rus kızlarının kullanma klavuzları vardır ve hepsi fabrika çıkışı tek tiptir onları tatmin etmen yada kendin tatmin olmuş gibi yapman yeterlidir.ama türk kızlarını kendin keşfedersin(güsel olan yanı da bu ya!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 güle bilirmiyim gülülgüüüyorummmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lol böyle bi genelleme yapılamaz rus kızı türk kızı diye. memleket ve karakterin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben 1'e katılmıyorm. artık turk kızları kendilerine baya bakmaya basladılar. hatta o kadar fazla bakmaya basladılarki, makyajdan bakılmıo bu seferde suratlarına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bir madde dışındaki diğer bütün maddeler kişilerin deneyimine göre değişir, ne yazık senin karşına çıkan kızlar da böyleymiş. Ama bir madde var ki eleştirmeden geçemeyeceğim: 6- >> > ruslar seksi zevk için yaparlar veya normal olarak >> üreme amaçlı. >> > türk kızları zorunluluktan yaparlar. kaybetmemek >> için. >> > örn: seks ten sonra gelen soru da bunu hedefler. >> canım beni seviyormusun?? Eğri oturup, doğru konuşmak lazım acaba bunun altında yatan sebep Türk milletinin vazgeçilmezi "Bakire" sevdası değil midir? Hala namusu kafada değil bacak arasında arayanların çoğunluğu da bir gerçek. Şimdi bir anket yapsak burada erkeklerin %90'ı evleneceği kızda bakireliğe önem verecektir. Böyle bir toplumsal baskı altında bayanların bu işi zevk için yapmasını nasıl beklersin? [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:35 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yılların geyikleri bunlar. Sadece erkeklik güdülerimi bastırmak için bi rus kızını tercih ederim . Belli bi kültürü yoldaşlığı duygularımı paylaşmak içinde tabiki bi türk kızını tercih ederim. Bunca b.k atıpta abaza tavırların tavana vurması asıl konuşulması gereken problem. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:05 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar