Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Gerçi 4 gün geçti ama konu açmayı unutmuşum ehe :) Oh be reşitim gelsin ehliyetler,barlar Oy da kullanacam vay be[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 geçer bu gaz merak etme :) nice yılara[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yemin et?lol 2ocakta bende 18 oldum ahahha[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben de zamanında çok büyük umutlarla 18 olmuştum ama, emin ol doğru düzgün birşey değişmiyo hayatında.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eft ben daha 18 olmadım olçammm.ve bu günü sabırsızlıkla bekliom:D siz bi de beni 18 olduumda görün.nerde bar gasino orda ben.:D sen 18 oldun bende sevindim :D :tebrikz:[signature][hline]NedeN Ki?
ZeweX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Güzelliginden cok derdini çekeceksiniz üzerine sorumluluklar yüklenmeye başlayınca anlarsınız ;)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gelsin barlar gitsin ehliyet gelsin kavgalar gitsin cezalar gelsin gelecek kaygısı gitsin para kazanma düşüncesi zamanında 18 e girdiğimde ilk işim bi bara gitmek olmuştu zaten o günden başkada bir işe yaradığını sanmıyorum.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olsun[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Dynun, 06 Ocak 2006 04:16 tarihinde demiş ki: Ben de zamanında çok büyük umutlarla 18 olmuştum ama, emin ol doğru düzgün birşey değişmiyo hayatında. kesinlkle katılıorum.[signature][hline]Apeiron mmm_dobar C&M
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 keşke bizde 18 olsak da bizim için de bişe farketmese...[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ya arkadaşlar bu milenyuma girmek gibi bişey 2000 bize esenlik getirecek dediler getirmedi milenyum dediler olmadı bişey bu 18de bunun gibi nedir bu takıntınız anlamadım biz girdik işte olmuyo bişey hatta şimdi çıkıp 7 yaşına dönüp sorumsuzca arabalarımla bile oynamak uyar bana(en azından bi süre:) [Bu mesaj Whiskey tarafından 06 Ocak 2006 05:07 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kim ne derse desin 18 yaş mükemmel olucak....[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: ivy, 06 Ocak 2006 05:25 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin 18 yaş mükemmel olucak.... umarım:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 valla hakkaten hiç bi işe yaramıyor 3-5 bar şeysi bide ehliyet, o kadar :) bide gelecek kaygısı falanı filanı var yani. şaka bir yana tebrikler:-)[signature][hline]beş hececiler
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bende 18 yaşımı doldurunca oldukça ilginç gelmişti fakat şu kadarnın söyliyim ne 17 den bi farkı var ne de 19 dan ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 17 yaşım 18 den kat kat güzeldi.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Whiskey, 06 Ocak 2006 04:08 tarihinde demiş ki: geçer bu gaz merak etme :) nice yılara [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Dynun, 06 Ocak 2006 10:42 tarihinde demiş ki: 17 yaşım 18 den kat kat güzeldi. Öss stresimi :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nice yıllara[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
oper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kına getiriiiin :D ben de 25 ocakta 21 e giriom. dopik isterim bakın ona gore..[signature][hline]impossible is ME!
chagy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Dynun, 06 Ocak 2006 10:42 tarihinde demiş ki: 17 yaşım 18 den kat kat güzeldi. kesinlikle benim de öyleydi :)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben 18'imden beri babama kira ödüyorum, sen ne 18'inden bahsediyorsun!!![signature][hline]Hatalıysam 155
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu umutlar sönüyor zamanla :P bende zamanında yaşamıştım ama bir zaman sonra pekde bir fark olmadıgını anlıyorsun yinede 18 olmak heyecanlı bir iş olsa gerek :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tebrikler Artık 18den büyüksün yani her koyun kendi bacağından asılır bundan sonra :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 cık cık cık.. akıllı ol.. küçük kal.. hatta mümkünse çocuk kal.. yaşını küçülttür nüfustan fln :) ahh ahh.. anlarsın sonra hadi bakalım...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Öne çıkan mesajlar