unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 diye su kola reklaminda gitar calan herife sinir oluyorum. adam hayatta bir melek olsa, bir budist kesis olsa dahi o reklam zarfinda ben boyle uyuz bir durum gormedim daha once. oyle bi seyin gercek hayatta olmasindan tanri korusun. ben yuruycem de gecicem de biri de bana tıvdık tığdık tığdı dığdık dığdık dığdı duuuuu diye boyle mide bosalttirici bi sekilde tempo tutup bir nevi çengi gibi oynaticak cokerim umugune....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 lam abi okadar gerçekçi yazmışın ki melodiyi la bu kola reklamındaki boka benziyo dedim bi girdim rofl oldum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 okudukca tuylerim urperiyo o melodinin seysini[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 o adam istiklalin ortasinda onu yapsa once laf atar sonra dover sonrada gitarini kapkaclarlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 http://www.flashberk.net/kola.html thread'in ismine hasta oldum:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ahuhahuahuheahahehahaahahehaeahaheaaa eet bu turkiyeye daha uygun bi kola reklami olmus. nerde asil reklamdaki gibi turkiyede oyle ispanyol ayagi kastanyet mastanyet strec fraklarla danseden orta halli kesim nerede haaa ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben bir an iyi, kötü, çirkin'den bahsedeceksin sandım, utandım kendimden cola reklamının müziği diye görünce.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Tipi bile dayaklık o herifin. Böyle bi insan dışı yaratık gördüğümde yapacaklarım: 1.Dik dik bakar,kes tıraşı derim 2.Kesmedi mi?Kestiririm. 3.Önce elindeki gitarı alıp bi güzel yere çarparım.(Kafaya çarpmam çünkü yere çarpınca adam ağlayacak,zırlayacak) 4.Şimdi dittir gözümün önünden der kovalarım. Huehuheuhe fazla fantasy role play oldu hehehue.:D[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bi gitardan nasıl öyle igrenç bi ses çıkar onuda ben anlamadım :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Biz sankim anladık :-P Popeye inş. sana gönderdiğim özel mesajı almışsındır.Aldıysan düzeltirsen sevinirim.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 lol ayol, o iğrenç melodi ancak bu kadar yazılabilir. bu arada başlık bana toyota hava durumu müziğini çağrıştırdı, o da dontiki daağdigi dındıgı doordigi gibi bişey sanırım (unity bu konuda kabiliyetli, bunu da o yazsın bi). HASTASIYIM! nerden bulurum acaba, bilen gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bu seye benzedı carkıfelke te bı hostes (hangı bırıydı hatırlayamadım) agzıyla melodı yapıyoydu ne guzel ya :) en cok jaws yapılır ama nette (yanı ben en cok onu gordum) dıııııııı dı dııııııııı dı dııııııııı dı dı dı dı dı dını dı dı pardon konu sapmasın[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Müziklerin yazıyla yazılmasına karşıyım![hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 flashberkinki süper olmuş yerlerdeyim..bu arada o müziği ben gitarda çaldım ama hiç bu kadar yayvan olmuo:)[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Bence oldukca basarili bir reklam. Turkiyeye yakısan animasyon dediginiz seyde sizin ailenize yakısır ancak. Ülkeme yakısmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 o animasyon tam da ülkemize göre..yakışır yakışmaz o ayrı ama türkiyenin gerçekleri bunlar..kimsede buna karşı çıkmasın..hala geri bir ülkeyiz..bunla tabiki gurur duymuyoruz ama gerektiği yerdede eleştiriyoruz..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 said: smerten, 31 August 2003 13:22 tarihinde demiş ki: bu seye benzedı carkıfelke te bı hostes (hangı bırıydı hatırlayamadım) agzıyla melodı yapıyoydu ne guzel ya :) en cok jaws yapılır ama nette (yanı ben en cok onu gordum) dıııııııı dı dııııııııı dı dııııııııı dı dı dı dı dı dını dı dı pardon konu sapmasın[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. hatirlamiyorum nasi bisi idi. a,a volksvagen reklaminin seysi hatrimda " itsgonabia braaaayytt braayyt sanşayni deeeey"[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 o herif o gitari calarken sank gitarla degil benim sac tellerime asilip onlarda calarmis gibi bi duygu uyandiriyo - dığdık- soylemeyi unutmusum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bide kıl kıl triplere giriyo itolit[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: DoGMeaT, 30 August 2003 21:05 tarihinde demiş ki: http://www.flashberk.net/kola.html thread'in ismine hasta oldum:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani bomba bişi bu çok matrak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 flashberk'teki reklam daha bi gusel :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/Hun Abalith DeadsoulFriar of Kay/Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar