Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Rank 14 :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kastığım serverda çoğunluk olan tarftaydım, çok sıra bekledim ayrıcada inanılmaz bi yarışma vardı, hiçte şanslı değilim :)[signature][hline]Virtue 60 NE priest -Magtheridon
Selenda 60 H paladin - Magtheridon
Clockwise 55 NE hunter - Magtheridon
Zenya 60 UD mage - AL'Akir
Mesaj tarihi:
9-10-11 hemen hemen haftada 1 rank alınır. Ilk 10 a girmek kaydıyla.
Ama sonrası için yüksek performans lazım. Top 3 yaparsan 2 şer haftada 12-13 olursun.
Eger sürekli 1.2. olursan 4-5 haftada rank14 sün(13-14 arası)[signature][hline]Virtue 60 NE priest -Magtheridon
Mesaj tarihi:
mütemadiyen pvp yapman gerekiyor.ayrıca rank 14 için 4 hafta sanırım birinci olman gerekiyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Arkadşalar sizce ranktan kazanılan itemlerlemi daha iyi pvp yapılıyor yoksa instance lardan düşen itemlerlemi? Mesela rank 14 itemlerimi yoksa Mc mage setlerimi?
Mesaj tarihi:
Sence? :P
PvP itemları tabiki pvp için uygun, pve setiyle pvp yaparsan gülerler.[signature][hline]Virtue 60 NE priest -Magtheridon
Mesaj tarihi:
ilk olarak kutlarim
ikincisi, casterlar neden GM kasiyorlar onu anlamiyorum : P Ironbark var aslinda, gerci +dmg istiyorsan GM staff daha iyi tabi, bir de 13 olmusken 14 de olayim demis de olabilirsin : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Mesaj tarihi:
Tebrikler.Darısı bizim başımıza :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
  • Yeni Oluştur...