Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] rifle lerden en çok kullanılan silah

senko

Öne çıkan mesajlar

rilfe neymiş yaw
uzi ve cipcipten (adını unuttum, 3:2) güzel silah yoktur. hele pool ya da ice olursa acımam ona göre :)
bir iki gün sadece bu silahları alın, öldürmek için mecburen 2-3 hs koymanız gerek. 3. gün ak47, m4a1, mp5 fln alın, ilk iki kurşun direk hs ve adam ölü :)[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter

[Bu mesaj Eraq tarafından 06 July 2003 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mp5 çok severim ancak bu oyunda kullanılamıyor.
awp ve colt çok güçlü,
mp5 çok güçsüz.

ayrıca lamer silah terimine karşıyım..
pompalı lamer, kullanmayın sakın.
awp lamer, kullanmayın sakın.
colt lamer, kullanmayın sakın..

eee, ne kullancaz biz geriye silah kalmadı.. silahlara ve bu silahları kullanan kişilere lamer diyenler bence lamerdir. (kesin şimdi biri çıkacak, silahlara ve bu silahları kullanan kişilere lamer diyenlere lamer diyenler lamerdir diycek, ee ben de kodum mu oturtçam)
Sosyal ağlarda paylaş

Konutan iyice sapmışsınz haaa.

Oyunun en fazla kullanılan rifle'ı kesinlikle colt'tur. Sonra ak47 gelir.

Aug ve commando'yu karşılaştıramicam kullanılış çokluğu açısından. AWP onlardan fazla kullanılıyor bile olabilir. Ama genelde millet colt'u aug'a tercih ediyor. O yüzden commando aug'dan daha fazla kullanılıyordur herhalde.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 09 July 2003 13:12 tarihinde demiş ki:colt en iyisi derim vallahi ak47 biraz sacmaliyo adamin ayagana bakip basili tutunca head atiyosun...[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

Süper teşhis ehe.

Colt'a susturucu tak, eğil adamın 10 m civarında herhangi bir yere tıkla basılı tut, aha head aldın eheh. Çok mantıklı sanki. :p[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 July 2003 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
colt daha pahalıdır , dez avantajı budur yoksa iyi bir oynucu için ak47 ve colt arasında pek fark yoktur. ak 47 daha çok teper fakat daha sağlam daha aim kaydırıcı vurursunuz. colt ise alan dmg verebilirsiniz, bol strafeli rahat öldürme imkanınız vardır... Bu sebeple aimi iyi olmayan bile kısaca adamın boynuna doğru mouse u basılı tutarak (faraşlıyarak) onu öldürebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 19 July 2003 17:39 tarihinde demiş ki:
coltu al , basılı tut , hatta basılı tutarken strafe yap delıcesıne ve head at..

delırıyorum bazen bu olaya. :/[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc

bole bi tanıdıgım var benim zegna, seninde vardır allah bilir :D
*!acaba kimdir*[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ak47 rulz... colt'un dürbünü vardı eskiden ne güzeldi lame yapardık :D[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Colt lamer diil bikere ak47 den uzun ve ayrıca gayet isabetli çünkü yeni teknoloji silah ve daha az geri tepio keles 1947 de yapıldı ve eski silahların geri tepmesi fazlaydı oyüzden böle bişi var . ct ye ne verceklerdi colt yerine DoD daki Browning Automatic Rifle mi eheh ozaman da kudururdunuz çünkü o silah çok geri tepmesine rağmen sote için birebir çünki ayakları var ve onları koyabilirdik. Yani yeni teknoloji silahlar doğal olarak daha az geri tepio. Siz ille comando aug coltm4a1 lamer deyip geri tepme ile zorluk çekmek istiosanız sizin seçiminiz walla ben napim....
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi bıçak işte alla alla :D[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...