Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 12 haftadan sonra belli olabiliyor cinsiyeti. Bakalım hehe yaklaşsın o zamanlar bol bol konuşuruz burada zaten. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Allah analı babalı büyütsün tebrikler[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hadi bakalım abso artık 'baba' oluosun öle herhangi biri deilsin =) dizinin dibinde ufacık bişi dolancak senin sorumluluğunda[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 tebrikler abso. ne denmesi gerekir pek bilmiyorum böyle durumlarda ama, mutlu güzel yaşarsınız inşallah, ki yaşicaksınız da biliyorum ben =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tebrik ederim Absolut. Sende de mangal gibi yürek varmış. Bebek olayının sorumluluğu benim gözümü çok korkutuyor. Kaldıki evlilik hatta kız arkadaş olayı bile tehlikeli. Bu yüzden o taraklarda bezim yok. Gerçi yaş kemal'e geldi geçiyor falan ama ı ıh. Neyse efendim inşallah sağlıklı olarak dünyaya gelir ve büyür. Allah analı babalı büyütsün. ps: Önünde zorlu 1-1.5 sene var. Eşine bu dönemde gösterebileceğin en yüksek sabrı göster. Hormonal dengesizlik ergenlik dönemindeki çocuk gibi davranmasına sebep olabilir. Buradakilerle uğraştığın gibi uğraşma. Tartışma, örtbas et, haklısın de, olmasa bile ki olmayacaktır. Sana sabır diliyorum.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Teprikler AABB(Allah Analı Babalı Büyütsün :) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: ConspiratoR, 27 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: Teprikler AABB(Allah Analı Babalı Büyütsün :) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... :) ASPAVA gibi oldu. :) Allah Sıhhat Para Afiyet Versin Amin[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Bameso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Absolut tebrik ederim allah anali babali buyutsun .Allah zor gun gostermesin dunyada her sey istedigi gibi olsun. *iki rekat namaz kılar* Şaka ile karısık Gercekton cok tebrik ederim. :tebrikz:[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 wıheyt allah dogumhanenın kapısanda volta atmadına gosterır ınsallah :p nese allah analı ve senlı buyutsun ınsallah[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 süpersin sen abi :) sevindim valla[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ehm.. Bu haberi her bi kimselerden önce duymuş olmak çok sevindirik etti şimdi beni.. :) Tez vakitte ankara ya gelip, abso nun bu psikolojiye girmesini sağlayacam. Yoksa, eşinin de bebişin de çekeceği var :p[hline]Profocio Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Artık racon gereği, absolut'a absolut baba denilmesini öneriorum. (-8 Tebrik ederim[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Gönlüm erkekten yana ama nerdeyse gün aşırı fikrim değişiyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ye tatlı doğur atlıyı Ye ekşiyi doğur Ayşeyi Dur ben iş çıkışı bi kavanoz bal alayım eve :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Allah analı babalı büyütsün absolut *nezle olduğu için gözleri yaşlıdır, tabi tabi öyledir*[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne (infernal-reborn a kılım)
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Hehe aman o işlere gelme çok tebrik ediyorum sana ve ailene uzun ömürler diliyorum.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 haha abso balın yanına dondurmada al malum aş. =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 27 August 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 erkek çocuk iyidir yav :) gerçi elbette ki sağlıklı olması önemli, tebrikler absolut abi umarım hep birlikte güzel bir geleceğiniz olur.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ya kız olsun be ben daha çok severim :=) yeğpenim kız oldu çok sevindim buda kız olsun :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 daha şimdi görüyorum haberi yahu. [big]tebrikler![/big] analı babalı mutlu umutlu büyür de nefis biri olup çıkar inşallah. çok sevindim, eşine de selamlar, allah kolaylık versin her ikinize de :)
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 allah analı babalı büyütsün.. tebrikler..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 0.72CM boyu şu an. :) Pirinç ne alemde diye soruyorum eşimle konuşurken. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bence kız olcak[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Cok tebrik ederim... İKOİEOYSO(iSTER KIZ OLSUN İSTER ERKEK OLSUN YETERKİ SAGLIKLI OLSUN):D[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Öne çıkan mesajlar