Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 melllaaaabababababaaa...[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 artık özgürüm :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 18 yaşına mı girdin ?? :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rahatçana fikir belirtebilmek açısından :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hmmm.. annamadım ama hadi neyse :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 düsünce ozgurlugu var bu ülkede:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günlük aşık oldum ama açılamıyorum ama en kısa zamanda başarınca söylicem...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet bugün bi kız tarafından reddedildim ve yarım saat sonra dayım öldü şu anda pencerenin kenarındayım poyraza takılmayı bekliyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hafta çoook yorucu olmasına rağmen 6 sınavla beraberinde gayet güsel geçti ... hiçbi sorunumda yok çok mutluyum herşeyden =) varmı benden mutlusu?? =p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 p.tesi önemli bi sınavım var ama hala calısamıyorum..uyku basıyor.. yatıcam birazdan..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lan gunluk bgn çok kıyaktı ya.. okulda tören vardı gerçi bi saat ayakta durduk ama genede komik geçti biraz.. biz korodaydık en arkada atatürk resmini aşagı indirip kaldırdık salon gaza geldi deli gibi alkış başladı..acaip süperdi..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 heyooo konser bugun[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük naper saol bende ei nolsuun[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 baskasini uzerek mutlu olan insanlardan tiksiniyorum gunluk...[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük, o benim ruh eşim. cidden.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 off yeter artık gelsin be günlük gelsin artık onu cok özlüorum cidden cok özlüorum..Zaman gecmio dileğim gelsin ve bidahada gitmesin..Özlemek hem güzel hemde sux![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ooo günlük kaybetmiştim seni en son oss den once yazdım demi sana len oss tıraş oldu ya sorma okadar hazırlandık yine basamadık neyse sıkı para kazanıyorum çok şükür de okuyoruz özelde. İKU işin aslı iyi güzel de hazırlık çok sıkıcı ya ne ole I AM NEWBEI fln fln liseden cıkalı 3 yıl olmus liseli muamelesi yapıyorlar. Hasta oldum. Neyse buda geçer diyoruz. OFF GUNLUK OFF COK YANLIZIM kimse anlamıyor beni belkide anlasılmak istemiyorum ruh halim hiç iyi değil. 3 yıldır tatil yapmadım belki onun etkileridir. Dengem şaştı sinirlenip yutuyorum geçen bir kadına patladım. Neyse kendine iyi bak kaybolma bidaha daha çok görüşcez :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük bugün çok eğlendim walla arkadaşıma süprüz doğum günü partisi yaptık gözleri parlıodu yani mutluluk saroşu olduk nerdeyse...:) bi sürü pasta kek yaptım ona 3 pasta-kek benzeri şey yaklaşık 20 dk da bitti çok beğenmişler..:) çok mutlu oldum ...:) bugün bi mutluluk var üstümde günlükcüm yaa :):):)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 meraba günlük bugün eğlenecem diye konsre gittim ama çok pis başım ağrıyodu eve geldim hala başım arıyyoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük canım sııkılıpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük nassın gurban :-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 günlük dün bissürü foto çekmiştim şimdi hepsini bilgisayara attım acayip komik şeyler var içinde ehe:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yaklaşık olarak 4 saaattir şu saatleri ileri geri alma olayını anlamaya çalışıyorum günlük...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gunlu kendımden nefret edıorum.ben ne kadar salagım ya.her gecen gun salaklasıorum.sanırım hıcbı seyle yetınmeyı bılmıorum ustune bı de uzuorum ınsanları.zaten ılk verdıgım kararı uyguluyabılsem dogru yola kavuscam da...bı nehırde 2 kere yıkanılmaz.bunu sureklı tekrarlamam lazım.bı de olmadıgını hıssettıgım zaman ınsanları bırakmalıyım.onları dusunmeden...dıger turlu 2 taraf da uzuluo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bugün ilk defa oruç tuttum:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar