Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük
BUGÜN QUAKE4 PİYASAYA ÇIKICAK GÜNLÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKKK!!!!!

senelerce bu günü bekledim, quake 4 hayaliyle yaşadım, rüyalarımda gördüm, sonunda beklediğim gün geldi günlüüüüükkkkkkk!!!

acaip heyecanlıyım. siparişini çok önceden vermiştim. bugün kargoya verseler 48 saat sonra elimde.
ölücem heyecandan günlük laaaaaaannnnn :D:D:D:D:D:D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
gunluk berbatim...annamio beni gunlukkk..anlamioo...
aci cekiorum gunluk..skldm hayattan...
smdi burda yazdigi msjlari okuorum da yine aci cekiorum...
koyuyoo bana gunluuukk..:'(
snrlendirioo...okumayabilrdm yazdklarini ama tutamadim kendimi gunluuk tutamioruuumm...
aci cekmek istiomus gibiyim ama deilim pfffff..:'(

niye bu kdr hata yapti gunlukk..niye bu hatayi yaptii kiii...ooff

[Bu mesaj oZeNc tarafından 18 Ekim 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gunluk ben gunluk tutmayi sevmem ama annaticak kimse yok..bole herseyi basindan dusunmek icn aklimla basbasayim.
ama olmuoo yaaaaaaa..olumlu olmuo fikirlerim...[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm......
Mesaj tarihi:
sikiliyorum gunluk bunaldim artik.. Yapacak hiç bir şey yok.. Bilg bilg bilg..[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun...
Mesaj tarihi:
günlük o küpe neden çıktı kulağımdan yaa?şimdi çok acıo üstelik morardı da of günlük of başıma bela mı aldım ne ben nası beklicem 1 ay...[signature][hline]ben tikky değılaam
Mesaj tarihi:
gunluk slm cok garıp seyler hıssedıyorum ölucem sonunda
buarada a'ya thanksss
içimden geldı ona cok tesekkur edıyorummm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
ya günlük..
çok sıkıldım ya..bu hayatın ben war ya...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
vaybe günlük dile kolay 8 ay 20 gündür devam ediyor bu topik , paticik tarihinde görülmüşmüdür böle topik , ama cidden herkezin dertlerine baya bi arkadaş oldun.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
gunluk cok yorgunum, valla. hastayım da, soyle 5 gun uyusam ne guzel olur :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
Günlük ya neden bizi koye suruduler (neymis universiteymis peh yesinler universitesini )[signature][hline]Bir İnsan Sizce Niye Yasamak İçin Bu Kadar Caba Harcarki ??? (Garip)
www.athenauo.com
Mesaj tarihi:
günlük bugün sevdigim kız havadan nem kaparak benden artık hiç hazzetmemeye basladı içtim ramazanda bi büyük rakı bitti daha devam galiba ?![signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
Günlük kıllattı bu ya.
Tav oldum.
Kafa koyim mi?[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...