Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük
BUGÜN QUAKE4 PİYASAYA ÇIKICAK GÜNLÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKKK!!!!!

senelerce bu günü bekledim, quake 4 hayaliyle yaşadım, rüyalarımda gördüm, sonunda beklediğim gün geldi günlüüüüükkkkkkk!!!

acaip heyecanlıyım. siparişini çok önceden vermiştim. bugün kargoya verseler 48 saat sonra elimde.
ölücem heyecandan günlük laaaaaaannnnn :D:D:D:D:D:D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk berbatim...annamio beni gunlukkk..anlamioo...
aci cekiorum gunluk..skldm hayattan...
smdi burda yazdigi msjlari okuorum da yine aci cekiorum...
koyuyoo bana gunluuukk..:'(
snrlendirioo...okumayabilrdm yazdklarini ama tutamadim kendimi gunluuk tutamioruuumm...
aci cekmek istiomus gibiyim ama deilim pfffff..:'(

niye bu kdr hata yapti gunlukk..niye bu hatayi yaptii kiii...ooff

[Bu mesaj oZeNc tarafından 18 Ekim 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vaybe günlük dile kolay 8 ay 20 gündür devam ediyor bu topik , paticik tarihinde görülmüşmüdür böle topik , ama cidden herkezin dertlerine baya bi arkadaş oldun.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün circuit theory dersinde boğuldum resmen geçmek bilmedi hiç dersi dinlemedim ama olur olmaz yerlerde tahtaya bakıp hocanın sordugu sorulara yanıt verebildim. hoşuma gitti. demek bi de dersi dinlesek dagıtacaz ortalığı nihahah :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün sevdigim kız havadan nem kaparak benden artık hiç hazzetmemeye basladı içtim ramazanda bi büyük rakı bitti daha devam galiba ?![signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...