Lonely Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük BUGÜN QUAKE4 PİYASAYA ÇIKICAK GÜNLÜÜÜÜÜÜÜKKKKKKKKKKKKK!!!!! senelerce bu günü bekledim, quake 4 hayaliyle yaşadım, rüyalarımda gördüm, sonunda beklediğim gün geldi günlüüüüükkkkkkk!!! acaip heyecanlıyım. siparişini çok önceden vermiştim. bugün kargoya verseler 48 saat sonra elimde. ölücem heyecandan günlük laaaaaaannnnn :D:D:D:D:D:D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunluk berbatim...annamio beni gunlukkk..anlamioo... aci cekiorum gunluk..skldm hayattan... smdi burda yazdigi msjlari okuorum da yine aci cekiorum... koyuyoo bana gunluuukk..:'( snrlendirioo...okumayabilrdm yazdklarini ama tutamadim kendimi gunluuk tutamioruuumm... aci cekmek istiomus gibiyim ama deilim pfffff..:'( niye bu kdr hata yapti gunlukk..niye bu hatayi yaptii kiii...ooff [Bu mesaj oZeNc tarafından 18 Ekim 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük senin a.k[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 canım sıkılıyor..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunluk ben gunluk tutmayi sevmem ama annaticak kimse yok..bole herseyi basindan dusunmek icn aklimla basbasayim. ama olmuoo yaaaaaaa..olumlu olmuo fikirlerim...[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sikiliyorum gunluk bunaldim artik.. Yapacak hiç bir şey yok.. Bilg bilg bilg..[signature][hline]Olum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 istatistiği çoook sevdim ama acayip ödev veriyor =// bak sıkıldım kaytarıyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük bugun oyundan ban yedim :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunlukk ne var guvense $u beynim ne olucak yanii... ama guvenmioo olmuooo..yaptiklarini affedemiooo... offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük bugun duman taktım dinliom sana da tavsiye ederim[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Paticik Kızlar Klübü [Bu mesaj Polly tarafından 18 Ekim 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük o küpe neden çıktı kulağımdan yaa?şimdi çok acıo üstelik morardı da of günlük of başıma bela mı aldım ne ben nası beklicem 1 ay...[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunluk slm cok garıp seyler hıssedıyorum ölucem sonunda buarada a'ya thanksss içimden geldı ona cok tesekkur edıyorummm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya günlük.. çok sıkıldım ya..bu hayatın ben war ya...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük, kafam çok karışık.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 vaybe günlük dile kolay 8 ay 20 gündür devam ediyor bu topik , paticik tarihinde görülmüşmüdür böle topik , ama cidden herkezin dertlerine baya bi arkadaş oldun.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük, iki gündür sallanıp duruyoz, sıkıldım.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunluk cok yorgunum, valla. hastayım da, soyle 5 gun uyusam ne guzel olur :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük bugün circuit theory dersinde boğuldum resmen geçmek bilmedi hiç dersi dinlemedim ama olur olmaz yerlerde tahtaya bakıp hocanın sordugu sorulara yanıt verebildim. hoşuma gitti. demek bi de dersi dinlesek dagıtacaz ortalığı nihahah :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 su yapılar proje yap, beton proje yap.. Proje delisi olacam sanırım[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gunluk davulcular butun zilleri calinca megafon bosulduuu..napcas.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Günlük ya neden bizi koye suruduler (neymis universiteymis peh yesinler universitesini )[signature][hline]Bir İnsan Sizce Niye Yasamak İçin Bu Kadar Caba Harcarki ??? (Garip) www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük benden bu kadar yeter senden naber[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük bugün sevdigim kız havadan nem kaparak benden artık hiç hazzetmemeye basladı içtim ramazanda bi büyük rakı bitti daha devam galiba ?![signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yalnızlık paylaşılmazmış....bugun bunu ogrendim..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Günlük kıllattı bu ya. Tav oldum. Kafa koyim mi?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar