Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Gunluk haftasonuna gırıyoruz cok mutluyum[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3 gun sora tekrar evimdeyim :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nbr günlük seni bilmem ama benim durumum çok vahim başım ağrıyo bi günde iyi bişe olsa şaşırırdım zaten benim yeni makine de hayal oldu, yavaş yavaş doluyorum yakında patlarım.....[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gunluk e rken cıktım okuldan acayıp mutluyum yok be kacmadım erken bıttı walllaa... brzdan yatacam!!! bı de senı sewıorumm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 isten cıkmama 1 saat kaldı.Hala uykum var.Bekle beni yatagım ben geliyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 günlük.. bgn de okuldan kaçtık 2 gundur okula uramıom herkes merak etmiş walla.. nese arada bi uramak lazım pztesi giderim artık..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben sevgilimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeem![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 mutsuzum gunluk...amaçlarımı ideallerimi özledim...bana inanmayanlara da ben inanmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 günlüüükkkk tam bir yıl yaaa bilirmisin ne demekk?? tam bir yıl olduuu!!! =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 günlük bıktım KESİK KESİK konuşMAKTAN!! yeter ya! paramla rezil oluom. yeter! telefon çekmiyodur diye yeni telefon bile aldım ama ben bu telsime ne kadar sövsem azdır! ne hakkı var benim moralimi bozmaya! yıl olmuş 2005 biz hala telefonla konuşamıyoz. kontör parasını çatır çatır alıyolar ama şuraya 1 tane BAz istasyon ilave edeyim demiyo şerreffsisler. peh! öğrenci adam olmasam çakıcam türkseli, konuşucam yaa. paranın gözü kör olsun günlük.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 vay günlük naber? gözükmüyodun kaç gündür :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük birazdan duş alıp okula gidicem. ne giysem ya :/[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hoş geldin günlük :D Neyse bugun hoşlandıgım kız bana kendi okulundan bir cocugu sordu tanıyomusun die tabi bende ufak bir bunalıma girmiş durumdayım acaba neden sordu diye :S[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 slm günlük... 1 ayı aşkın süredir okul nedeniyle ankarada yaşıyorum ve hazırlık okuyorm ama daha kafama göre adam bulamadım kafayı yiyecem..[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gunluk hosgeldin bugunlerde burs işleriyle ugrasıyorum bıktım su hayatın burokrasisinden ne olurdu pretorian donemine donebilseydik.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük allah cezanı vereceeeeeeeeeek.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük gene tembellik ettim, gevşek davrandım. koskoca gün iki konu çalış, iki test çöz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük ya. çalışıyorum işte eşşek gibi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük ... len ne zmn geri geldin sen..ya günlük 2 gunden beri acaip şeyler yapmata başladım.. ama galiba etkili olmaya başlıyo bazı şeyler...:D işşallah kbl eder bu seferde kurtarır beni bu dertten..:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 slow lolipop[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük lan!!! geri gelmişin! ne güsel. saçlar gitti be günlük. yastayım. he... bi de Zaugnanın selamı var.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ooff gunluk sıyıracam sonunda sıkıntı war içimde hıcbişi yapmak ıstemıorum ya[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oo günlük ohşgeldin :-) özledik be seni ...gel bi sarilim :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 of günlük off sabah 7.30 nah kalkarım ben saat 2 oldu ya. benden adam olmaz günlük valla s.ctık gene yaa..[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük bana toefldan 213 puanlı belge lazım ya :( hazırlığın 2. dönemini de okumak istemiommmm[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar