Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 gun sora tekrar evimdeyim :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
nbr günlük seni bilmem ama benim durumum çok vahim başım ağrıyo bi günde iyi bişe olsa şaşırırdım zaten benim yeni makine de hayal oldu, yavaş yavaş doluyorum yakında patlarım.....[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Mesaj tarihi:
gunluk e rken cıktım okuldan acayıp mutluyum yok be kacmadım erken bıttı walllaa...
brzdan yatacam!!!
bı de senı sewıorumm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
günlük.. bgn de okuldan kaçtık 2 gundur okula uramıom herkes merak etmiş walla.. nese arada bi uramak lazım pztesi giderim artık..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
günlük bıktım KESİK KESİK konuşMAKTAN!! yeter ya! paramla rezil oluom. yeter!

telefon çekmiyodur diye yeni telefon bile aldım ama ben bu telsime ne kadar sövsem azdır! ne hakkı var benim moralimi bozmaya!

yıl olmuş 2005 biz hala telefonla konuşamıyoz. kontör parasını çatır çatır alıyolar ama şuraya 1 tane BAz istasyon ilave edeyim demiyo şerreffsisler. peh!

öğrenci adam olmasam çakıcam türkseli, konuşucam yaa. paranın gözü kör olsun günlük.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
Hoş geldin günlük :D Neyse bugun hoşlandıgım kız bana kendi okulundan bir cocugu sordu tanıyomusun die tabi bende ufak bir bunalıma girmiş durumdayım acaba neden sordu diye :S[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
slm günlük... 1 ayı aşkın süredir okul nedeniyle ankarada yaşıyorum ve hazırlık okuyorm ama daha kafama göre adam bulamadım kafayı yiyecem..[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle
Mesaj tarihi:
Gunluk hosgeldin bugunlerde burs işleriyle ugrasıyorum bıktım su hayatın burokrasisinden ne olurdu pretorian donemine donebilseydik.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Mesaj tarihi:
günlük ...
len ne zmn geri geldin sen..ya günlük 2 gunden beri acaip şeyler yapmata başladım.. ama galiba etkili olmaya başlıyo bazı şeyler...:D işşallah kbl eder bu seferde kurtarır beni bu dertten..:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
slow lolipop[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
günlük lan!!! geri gelmişin! ne güsel.

saçlar gitti be günlük. yastayım.

he... bi de Zaugnanın selamı var.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
oo günlük ohşgeldin :-) özledik be seni ...gel bi sarilim :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
günlük bana toefldan 213 puanlı belge lazım ya :( hazırlığın 2. dönemini de okumak istemiommmm[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...