Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük.. bgn de okuldan kaçtık 2 gundur okula uramıom herkes merak etmiş walla.. nese arada bi uramak lazım pztesi giderim artık..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bıktım KESİK KESİK konuşMAKTAN!! yeter ya! paramla rezil oluom. yeter!

telefon çekmiyodur diye yeni telefon bile aldım ama ben bu telsime ne kadar sövsem azdır! ne hakkı var benim moralimi bozmaya!

yıl olmuş 2005 biz hala telefonla konuşamıyoz. kontör parasını çatır çatır alıyolar ama şuraya 1 tane BAz istasyon ilave edeyim demiyo şerreffsisler. peh!

öğrenci adam olmasam çakıcam türkseli, konuşucam yaa. paranın gözü kör olsun günlük.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş geldin günlük :D Neyse bugun hoşlandıgım kız bana kendi okulundan bir cocugu sordu tanıyomusun die tabi bende ufak bir bunalıma girmiş durumdayım acaba neden sordu diye :S[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk hosgeldin bugunlerde burs işleriyle ugrasıyorum bıktım su hayatın burokrasisinden ne olurdu pretorian donemine donebilseydik.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Sosyal ağlarda paylaş

günlük ...
len ne zmn geri geldin sen..ya günlük 2 gunden beri acaip şeyler yapmata başladım.. ama galiba etkili olmaya başlıyo bazı şeyler...:D işşallah kbl eder bu seferde kurtarır beni bu dertten..:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

slow lolipop[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...