pogodi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günnüüüük günnükk!!deniz ne de güzeldi bgn :)[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: _Gunluk_, 03 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: artık karar verdim...sizi dinlemek yerine...size cevapta yazıcam...:) bundan sonraki bütün sorularınızı cevaplayacağım.. Ozaman başla işleme günlük bu zaman kadar bir çok soru soruldu şimdi cevapla.Herkezin cevabını merak eden bi soru Neden aşkı seçemiyoruz neden o bizi seçiyor?Neden...?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gunluk__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aşk bir sihirdir.... senin en iyi hissedebilicein insanı o seçebilir..bunu sen yapamazsın..işte bu yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük fransızlar geliyor...kuzenlerim...1 hafta bizde kalacak..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Günlük bugün üç arkadaşımın bizi saf yerine koydukların biraz geç anladım.Hepsini sildim,şu anda kızgınm bayaa...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gunluk__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: sarah, 03 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff! etrafında istemediğin kişiler varsa ya onları uzaklaştır ya da sen uzaklaş..bu olmadıkça sinirli olursun.... sinirli olunca bilinç altı uyumaya izin vermez....uyku problemlerin olur...bildiğin dilleri çok iyi bilmiyormuşsun demekki yoksa karıştırmazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük al sana bir soru... kimsin sen?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gunluk__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben çok uzun zamandır danıştığınız günlüğüm....beni tanıyorsun...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Günlük Bir kulunu çok sevdim o beni sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sevgili gunluk çok hastayım ya bırasdan yatcam cnku ılaclar uyutuyo fecı .. bide babam laptop aldı bana kih kih.))[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Günlük şuan gecenin 2 si,paticikte okuduklarım her ne kadar eğlence bünyemi doldurmaya yeterli gibi görünsede bugün sıkkın bir gündü..saçma insanlar dolaşıyor etrafımda günlük..günlük be teletabileri testereleyebiliyosak bende mi testere taşısam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük son dakka pis gol yedik..maçta feci oldum.. abi bıktım gittiğim maçlarda galibiyet alamamıza[signature][hline]zebani.. [Bu mesaj malik tarafından 04 Eylül 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: _gunluk__, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: said: sarah, 03 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff! etrafında istemediğin kişiler varsa ya onları uzaklaştır ya da sen uzaklaş..bu olmadıkça sinirli olursun.... sinirli olunca bilinç altı uyumaya izin vermez....uyku problemlerin olur...bildiğin dilleri çok iyi bilmiyormuşsun demekki yoksa karıştırmazsın... günlük kafan karışmış senin: beni duman mı edicen dostum? desene "insanlardan kaçarak bi yere gelemezsin. her ortamda bazı şeylere katlanmak zorundasın, bunlarla karşılaşıcaksın" die. beni güçlendir die yazıyorum sapıtma! Ayrıca ben bu 3 dili de ileri düzeyde biliorum çıldırtma beni! işimden mi oliim? uykusuzluuma bi çare bul, başka bişey istemiorum senden ok? bi de günlükkk ; herşey kötü, bişeyler düzelsin :([signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük niye ben?????[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük.. bgn baya yoruldum ya ama çok güzel geçti.. birde şu türkiye yenseydi dab,nimarkayı daha mutlu olcaktım ama en azından berabere kaldık.. bi b.ka yaramıyo ama..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Günnük aynen anlatıyorum.iyi dinle lan! Cam açık ve üstümde tişört ve pike olmadan uyumuşum çok şuh gözüküyordum herhalde. Sabah kalktım aslında kalkamadım heryyerim tutulmuştu. yattım yattım yattım yattım yattım yattım yattım yattım yattım kalktım bilgisayarın başına geçtim.Uzaklardaki hayatım geldi. Konuştuk birkaç yazısına ve ilgisizliğine üzüldüm. Meğerse bağlanmaktan korkuyormuş. Bağlansa bende bağlansam nolcakki ben sanırım onu çoooook seviyorum offff offf anlıyacağın dertliyim günnük![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük ya yoksa: ''aşk yeniden'' mi? bak doğru söyle... gerçi daha önce aşık olmadım ama nese.. [signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. [Bu mesaj ivy tarafından 04 Eylül 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ivy sende mi aşıksın. eheu bende =) gerçi aşkmı henüz erken ama çok seviyorum sanırım birde uzaklarda olması özlemek offf çok zor ama katlanıcam herhalde. Herşeye değer çünkü o çok tatlı harika bi kız. sanmıyorum artık sevgimi evet evet seviyorum =) aşkk yeniidennn :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük tüm gün otur otur kamburum çıktı biliyon mu. çok zararlı omurgaya aslında. ooh *!kütür kütür*[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 s.a günlük kış mı geliyor nedir yağmur vardı dışarda gece gece canım sıkılıyor yalın dinlemek ne kadar güzel bide türkiye berabere kalmasaydı iyidi neyse hade[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Su an arkadaslarla internet cafede lan party yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük şaftım kaydı derlerya ondan oldu odadan çıkkamıyom mutfağa gidiop kola alamadım vodkayla karıştırmak için ses çıkcaık diye kötüyüm mutsuzum biraz eski anılar geliyo aklıma hep peh hayatmı bu ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük,enteresanlaşıorum iice.. yannis bi sey yapmak istemiorum,bakalim ne oluo bakalim..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aşıkkk yolmak istiorum... hayır istemiyorum... eet istiyorum.... isteiiyorrummm. istiyorum ulheln.... istemiyorum ...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar