Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

said:
_Gunluk_, 03 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
artık karar verdim...sizi dinlemek yerine...size cevapta yazıcam...:) bundan sonraki bütün sorularınızı cevaplayacağım..

Ozaman başla işleme günlük bu zaman kadar bir çok soru soruldu şimdi cevapla.Herkezin cevabını merak eden bi soru

Neden aşkı seçemiyoruz neden o bizi seçiyor?Neden...?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bugün üç arkadaşımın bizi saf yerine koydukların biraz geç anladım.Hepsini sildim,şu anda kızgınm bayaa...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sarah, 03 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff!

etrafında istemediğin kişiler varsa ya onları uzaklaştır ya da sen uzaklaş..bu olmadıkça sinirli olursun.... sinirli olunca bilinç altı uyumaya izin vermez....uyku problemlerin olur...bildiğin dilleri çok iyi bilmiyormuşsun demekki yoksa karıştırmazsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük şuan gecenin 2 si,paticikte okuduklarım her ne kadar eğlence bünyemi doldurmaya yeterli gibi görünsede bugün sıkkın bir gündü..saçma insanlar dolaşıyor etrafımda günlük..günlük be teletabileri testereleyebiliyosak bende mi testere taşısam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gunluk__, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
sarah, 03 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff!

etrafında istemediğin kişiler varsa ya onları uzaklaştır ya da sen uzaklaş..bu olmadıkça sinirli olursun.... sinirli olunca bilinç altı uyumaya izin vermez....uyku problemlerin olur...bildiğin dilleri çok iyi bilmiyormuşsun demekki yoksa karıştırmazsın...

günlük kafan karışmış senin: beni duman mı edicen dostum? desene "insanlardan kaçarak bi yere gelemezsin. her ortamda bazı şeylere katlanmak zorundasın, bunlarla karşılaşıcaksın" die. beni güçlendir die yazıyorum sapıtma! Ayrıca ben bu 3 dili de ileri düzeyde biliorum çıldırtma beni! işimden mi oliim? uykusuzluuma bi çare bul, başka bişey istemiorum senden ok? bi de günlükkk ; herşey kötü, bişeyler düzelsin :([signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bgn baya yoruldum ya ama çok güzel geçti.. birde şu türkiye yenseydi dab,nimarkayı daha mutlu olcaktım ama en azından berabere kaldık.. bi b.ka yaramıyo ama..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Günnük aynen anlatıyorum.iyi dinle lan!

Cam açık ve üstümde tişört ve pike olmadan uyumuşum çok şuh gözüküyordum herhalde.
Sabah kalktım aslında kalkamadım heryyerim tutulmuştu.
yattım yattım yattım
yattım yattım yattım
yattım yattım yattım
kalktım
bilgisayarın başına geçtim.Uzaklardaki hayatım geldi.
Konuştuk birkaç yazısına ve ilgisizliğine üzüldüm.
Meğerse bağlanmaktan korkuyormuş.
Bağlansa bende bağlansam nolcakki
ben sanırım onu çoooook seviyorum
offff offf

anlıyacağın dertliyim günnük![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük ya
yoksa:
''aşk yeniden'' mi?

bak doğru söyle...
gerçi daha önce aşık olmadım ama nese..
[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.

[Bu mesaj ivy tarafından 04 Eylül 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ivy sende mi aşıksın.
eheu bende =)
gerçi aşkmı henüz erken ama çok seviyorum sanırım birde uzaklarda olması özlemek offf çok zor ama katlanıcam herhalde.
Herşeye değer çünkü o çok tatlı harika bi kız.

sanmıyorum artık sevgimi

evet evet seviyorum =)

aşkk yeniidennn :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

s.a
günlük
kış mı geliyor nedir yağmur vardı dışarda gece gece canım sıkılıyor yalın dinlemek ne kadar güzel bide türkiye berabere kalmasaydı iyidi neyse hade[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

günlük
şaftım kaydı derlerya ondan oldu
odadan çıkkamıyom
mutfağa gidiop kola alamadım vodkayla karıştırmak için
ses çıkcaık diye
kötüyüm
mutsuzum biraz
eski anılar geliyo aklıma hep
peh
hayatmı bu ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...