erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hasta oluyorum yavaş yavaş günlük. bu sabah da sınava yetişicem diye montumu almak için geri dönememem çok acı verici. havanın soğuk olduğunu sonradan farketmek sux. hapşuruyorum da sürekli. neyse ama statik efsanevi geçti, hiç beklemiyordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük şu dakikaya kadar iğrenç bi gündü. gerisi allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 e başım hala ağrıyo günlük. 2 saat falan uyudum, annem elinde portakal suyuyla gelip beni uyandırdı. sonra aklıma bi kaç bişey takılınca uyuyamadım geri. bi saat sonra mantı yicem bi de . sonra uyurum ama bu sefer söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük okul açılalı 2 ay oldu hiç çizim yapmadım 17-18 tane çizim yapmam lazım çarşambaya kadın mail atmış getirin vize yapcam diye zaten zor ders üstüne böle de aptallıgım vurunca mütiş oldu şimdi başlayamıyorum malzemem yok yarın 5-6 tane yapar yarı not alir otururum oda belki devamsızlık hakkımda bitti tüm derslerden gezilere bile katılamıyorum irenç bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük yemeksepetinden rastgele tıkladığım hediyelerden biri tutmuş nihayet sevindirik oldum ehi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük karnım aç duş alıp yatıcam birazdan. yarınki sınavda bana şans dile. peh kuantum kimyasıymış peki niye kitabın ismi kimyacılar için kuantum mekaniği bildiğin fizik bu bari kuantum fiziği deyinde ona göre konsantre olalım demi(:P) son olarak schrödinger 2 cihanda elim yakanda birgün o türettiğin saçma sapan denklemler için hesaplaşacaz seninle! saçmaladım farkındayım günlük yatıp uyumam lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gönlök lön ! iş çok zor olm ya..ebem çükülüyor yoruluyorum çok fena.. para olayını halletmek lazım ! saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 günlük kaç yaşında olursam olayım castini beYenicem. http://www.facebook.com/video/video.php?v=61225369350&ref=nf daha fazla acıkmadan uykumun gelmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 günlük bu sabah ilk defa işe geç kalmadım. noluyo bana yaşlanıyo muyum ne. ve bu sabah annemin geç kaldında dır dır dır dasını duymadım bi eksiklik var sanki üstümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bugün berbat geçen sınav çıkışı ödev yetiştirmeye ışınlanırken ardeth'i gördüm.. uykusuzluğun dibine vurmuş beynim "du du bu ardeth'mi değil mi bi bakalm?" uyarısı yerine "ARDEETTTHHHH!!!!!" diye bağrılmasını emretti! çok hızlı bi şekilde tanışmış olduk.. işin kötü tarafı o ödevin ikinci kısmını kimsecikler adam gibi yapamadığı için cumaya ertelendi! öle olacağını bilsem yangından mal kaçırır gibi gider miydim? :S yok bağırdığım ardeth olmamış olsa da adam "deli mi bu?" bakışı atsa herhalde topuklardım o beyin çalışması ile! aslında o mesafeden (bi kol boyu) neden bağırdım acaba da diyorum? ya işte böle. sınav ödev kötü, ardeth iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 koskoca bir /FACEPALM yapmak istiyorum günlük. yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yarın mat sınavı var. bok gibi geçecek yine. dünya kadar not, soru kitap... çalışmaya bile çalışasım gelmiyor. 3. sınıfta da alırız artık dersi, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aa benim de mat sınavım var yarın selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 günlük yarınki vizem kolay olan değil zor olanmış, halbuki ben onu haftaya zannediyodum, güzel olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 saçlarıma yeni yeni alışıyorum günlük, 4 gün oldu kestireli. şekil falan bile verebiliyorum artık. bu arada bugün deli gibi waldeck dinledim, neden bilemedim. 3 sayfalık ödevimi de bitirdim bugün. voodoo'yla ilgili yazı yazdım bi sürü. pazartesi günü de sunucam, en büyük korkum insanların önünde sunum yapmak ya. ya düşüp bayılırsam? shjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 süper bi 14 sayfalık makaleyi okuyup özetini çıkarmam gerekiyo günlük. ne mutlu bana -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 günnük topuklu ayakkabıdan nefret etmeli. hatta çöpe atmalı. converseleri sevmeli, hatta onlara tapmalı. bi de yatmalı dimi. ama ayaklarım cok agrıyo günnük:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İçim dışım Durkheim oldu be günlük. Bunu da sırf kızlar arka arkaya yazmış diye yazmak geldi içimden yoksa yok öyle birşey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kek ve kısır yaptım bu saatte.evet üşenmedim.afiyetle yiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şöyle bi baktım. hiç bişey anlamadım. şimdi yatıyorum. yarın ne olacak belli değil. ehehehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 günlük ilk defa böyle hasta hasta sınava gidicem, çok kötü denk geldi bu sene zaten çalışamadım da, baygın baygın yattım tüm akşam, hiçbir şey bilmiyorum, yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 :? günlük ne kadar salak bi gün ya. Her sabah işe geç kalıyorum bari bu sabah kalmıyım da erken kalkayım dedim. Nitekim de odanın 4 bir yanına döşediğim saatlerle erken kalkma girişim başarı ile sonuçlandı. Kahvaltımı yaptım geç kalma korkusu olmadan yavaş yavaş giyindim makyajımı yaptım. Böyle bi mutluluk bi huzurLAN metrobüs durağına gittim. Lan!! Oda ne 15-20 tane metrobüs arkaya arkaya sıralanmış hemde bizim durakta. Ne oluyo filan dememe kalmadı millet yığıldı durağa. Birisi arıza yapmış. Tabi metrobüsler o dakika pert. Neyse azim ettim en öne kadar yürüdüm yürüdüm. Arıza yapan metrobüse yaklaştım. -Abi dedim ne oldu? -Ya arıza yaptı ama arkadaki şöför arkadaş yardım etti çözdük olayı. -İlk seferimde acemiyim biraz. dedi. Hmm dedim. abi yolcular seni dışlamış arıza yapmışsın diye herkes terk etmiş otobüsü ama ben dışlamam seninlenn gelcem dedim. oda tamam o zaman filan dedi. Neyse en önde oturuyorum gidiyoruz filan. dediki ben edirne kapıya kadar gidicem. (o zaman yolcuların arıza yaptı diye dışlamadığını, edirne kapıya gidio diye kalabalık olmadığını anladım ama baya geçti günlük) Neyse sızlana sızlana indim edirnekapıda 30 otobüs dolusu insan yığılmış. Herkes avcılara kadar gidenine binmek istiyo. Kimse binemiyo filan. Rezalet bi durum. Sağda da 5 6 kişilik bi lise grubu var okula geç kalmışlar ona buna laf atıp eğleniyo cocuklar. Baktım saat 08:55 dedim bu böyle olmaz. Gitceğimin ters yönüne giden metrobüse bindim. Anaa bi baktım cocuklar benimle de dalga geçiyolar. -Ahaha ablaya bak geri gidiyo. -Olummm abla bu azimle yürüyerek gider filan diyolar arkamdan. Neyse binip bi durak geriye gidip indim. Tekrar karşıya geçip avcılara kadar giden metrobüse zar zor bindim. Cama yapışmış bi şekilde edirne kapıdan geçiyoruz. Baktım cocuklar orda el salladım onlara. Hepsi yerlerdeydi :( Ya günlük sonuçta ben gene işe geç kaldım. Anladımki geç kalmak benim kaderim. Hiç kasmıcam kendimi. Her sabah 15 dk daha uyucam. Ohh işte. bay bay günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Finaller (6/8) İT Dİ FAYNIL CANTDAUN DINI DINIIIIII DINI DIDIDNIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 farkındayım çok yazıyorum günlük, ama şikayet etme hakkın yok. ^^ bordo ojeler neden kurumak bilmiyo bi türlü ya, yarım saattir bekliyorum. çok mu sürdüm acaba sdfs neyse bugün okula gidicem sonunda. perşembe gününden beri evdeyim, bi tek cuma saçımı kestirmeye gittim, cumartesi sınava girdim ve pazar da babamlarla bi yemek yedim. yani delirmek üzereyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Of günlük devamsızlıktan kaldık, bütünleme değil anca muafiyet sınavıyla geçebilyiorum. Ha böyle okula gitmeden nasıl fransızca ögrenilip geçilecek o muafiyet orası ayrı. Of be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar