unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 günlük lan baksana bugün hoşlandığım kız bi arkadaşımın çıkma teklifini reddetti süperdi dedi ki sen dostumsun arkadaşımsın seni hiç öyle görmüyorum fln :D allahım yaa keşke kabul etseydi de bende acımdan kurtulsaydım hehehe !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 o sözü kim öğretti lan kızlara. biri örgütlüyo kızları söyleyim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 argh.. çok sıkıldım. hiç bişi yapmadım günün yarısında sefdiğim bi dersin ödevini yaptım ve kalan yarısında assasins creed oynadım ama şu dersin hoşlanmadığım ödevini yapma düşüncesi bile beni çılddırtttııyooor! biraz daha assassins creed oynayım sonra raporunu yazarım. inşaallaaa içimden gelmiyor lan! zorla mı diyeceğim de zorla morla değil işte! görevim bu lam! kendimi tartaklayarak komaya mı soksam ne yapsam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Günlük bugün baş ağrım bi başladı saat 3 gibi zonk zonk sora eve geldim bişiler oldu üzüldüm ağladım sanki böyle kızgın kumlardan serin sulara atlamışım gibi bi rahatlık filan uyumuşum sora biraz hatırlamıyom sorasını. garip bi gündü günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 garden state'i izledim yine. çok güzel film günlük yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yarabbim ben dahil türklerin %70ini dünyadan bi felaket ile silsen.. büyük tufan falan negzel olur mesela.. ne dersin, harika olmaz mı? neden diye soracak olursanız ki kabul edelim bu aptalca bi soru olurdu. cevabı şudur: http://tr.giveawayoftheday.com/egoist-assistant/ bi de gavur olanına bakalm: http://www.giveawayoftheday.com/egoist-assistant/ koca bi odun yığınında tamamızı yaksak inan havayı kirlettiğimize değer bak! bu dünya hayır hayır evren için muhteşem bir gün olurdu ve 01 nisan'ı 02'ye bağlayan gece büyük bir coşku ile kutlanır, karnavallar düzenlenirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 günlük 3'te uyudum 4'te uyandım şimdi anca uykum geldi tekrar, ne iğrenç bir gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Günlük istanbul da hava gene soğudu ya ne güzel seviniyoduk bahar geliyo filan diye. yok yani yalanmış ya. resmen bi kapalı kasvet bi berbatlık var. off içim daraldı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 günlük bana okula gitme şevki ve bütün vizelerden en az 60 alabilcek bilgi birikimi ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ayağıma kül tablası düşürdüm günlük, evde sigara içtiğim için böyle cezalandırılmamalıyım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Finaller (2/8) İstatistik Çöküşün başlangıcı...... sedefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 her zaman anne sözü dinlemeli günlük, ben bi gerzeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 günnük sınavlarım bitti sonunda! özgürüm artık cok mutluyum. 10 günlük tatilim de baslıyo yarın. oh negzel^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 mulgear6 said: gunluk hastayım ölüyorum verem oluyorum kesin var ya iniyo hızlı hızlı cigerlerime dogru öksürük hatta indi bile yarın doktora mı gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ginaly said: günlük, dün akşam partide kız uğruna gözlük gg oldu. nası üzüldü kıyamam. canı sağolsun, bugün de yavşayayım. bi de gözlüğümü yaptırayım kaç para acaba buralarda. kızı ayarladım, ama lanet bi kız arkadaşı var, şaapcaamı anladı kaçırdı zorla kızı, kavga ettik şerefsizle. sanane lan, bırak işte kızı, biz mutluyuz ake. gozluk için 52.5 öro verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2 senedir evde takılıyorum, okul-ev, ev-ev son 1.5 haftada kendi çapımda dünyanın en sosyal insanı oldum birikmiş potansiyelim varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 günlük arkadaşın organik kimya defterini akşamdan beri mousepad yaptım ama o defterle ders çalışmam lazım vizeler başlıyor salı günü daha bende doğru düzgün not yok. yarın fotokopiyi zengin edecem herhalde.sabahın köründe dersim var günlük duş alıp yatıcam görüşmek ümidiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 genelde 12 olmadan uykum geliyodu,artık uyuyamıyorum. eski günlerime döndüm günlük. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 llan dün gece gene sabahlamışım çok feci.. hocanın bulduğu sonuçları sağlatayım diye kastım falan. adam şimdi sabun mu yapıyon tribi atıyor.. lan! neyse zaten berbat gündü sabahtan beri. uyuya kalmışım.uyurken nedense bugün 9uymuş da sınav varmış diye düşündüm ve zıpladım! şimdi yorgun ve dağılmışım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 günlük yarım saattir hıçkırıyorum, yeter olum. lan yeter dışarı çıkıcam işim gücüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 nefesini tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tırnağım hatur hutur kırıldı günlük. tam 3 yerinden hem de. manikürcüye gidiyorum ben =/ sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 3 yerindfen kırılabilitesi olan bir tırnağın varsa mühendise git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Günlük 3 gündür 3 bardak kırdım noluyo bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 napae said: nefesini tut onu denedim baya bi ama işe yaramadı löklök su içtim az önce geçti sanırım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar