pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 HİHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 biri cansınla ilgilensin. ben ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kes lan popit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ooo utku hadi iyisin manita ayarlıycan bi gözlük davasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 buradakiler için bir gözlük bile çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o zmn ilk okulda poşet yakmak için aldığımız plastik merceklerle tavla kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ilkokulda herkes mercekle poşet yakarken ben 3.5luk disket içini yakmıştım. ona rağmen sevgili yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/d42/0e9/92c/e7d/929/45c/937/c6a/e72/b1b/ea_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bilseydim imza atardım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lordum uyku pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yarın okulda verilen marjinal projemiz için akdeniz foku araştırma hıbısına gidecez toplaşıp günlük. bele sorular sorup bele mal mal cevaplar alacaz da hayır ben bi soru soracam ki, şöyle: abi nasıl kurtarıyorsunuz burdan hayvancıkları? neden ankara, elemanlar foça'dayken? hani gidip geliyorsunuz foça'ya anladım da abi sapık mısınız siz? veya güzel abijim zaten 10 tane kalmış biz kafamıza bakalım da diyebilirim ama en iyi ihtimal projeden atılırım o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sebgili günnük, birinin de benim de kafamız güzel maşallah. en kötü günüm böyle olsun ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bütün limonlu portakallı olipslerin içine mentol koyan zihniyet ne kafasının ürünün anlamıyorum ki bütün olips zevkimin içine ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ARKADAŞIM BARİ NUMUNELİK KOYSAYDINIZ NİYE HEPSİNİN İÇİNE KOYUYONUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olipsten sana 1 nisan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ardeth said: bütün limonlu portakallı olipslerin içine mentol koyan zihniyet ne kafasının ürünün anlamıyorum ki bütün olips zevkimin içine ettiniz hem portakallı hem limonlu olipste mentol var, eski toprak limonlu ve portakallı olipste yok ama bi de çok hızlı yeme damağın yara olur been there done that LOOOOLZ. günlük yarım yamalak uyudum falan böyle uyanıp durdum, ama üç resident evil filmini peşpeşe izlememe rağmen zombikli bişeyli rüya bile görmedim :/ halbuki heyecan olurdu. derse gidicem şimdi de, anfi falan. yoksa amfi mi? sen bunu düşünedur günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 günlük başım dönüo ehe. 2 kanepe birleştirip 3 arkadaş birlikte yattık. bengisu uyutmadı bi saat =/ sonra da okula geç kaldı cezasını çekti. şimdi yanmda servisten arkadaşım var. burnuna kulağına bişeyler sokup 2 senenin hıncını alasım var ama yazık uyusun minig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 gunluk hastayım ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Günlük lan nefes alırken ciğerlerim ötüyor.. hasta değilim, sanırım artık iflas ediyorlar. gırtlak kanseri gibi nefes alıyorum ya noluyor :S korkuyorum, sigarayamı bıraksam acaba. off bu ne şimdi harbiden ama ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kaç senedir bilgisayar başındayım ben? kaç senedir ders çalışıyorum? insan yaşamı max 30 olsaymış keşke. kimse bu sürenin büyük kısmını okuyarak ve kariyer peşinde koşarak geçirmez ve dışarının tadını çıkartırdı.. zaten ortaçağın yaşam koşulları + günümüz hijyeni yeterde artar bile insanlara. aslında bilgisayar da iyi olabilir. ama yok yok, hijyen daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 günlük ben ilk tekilamı mezuniyetimde içtim, ilk topuklumu geçen sene giydim yeni nesil ne fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Finaller (1/8) dün girdim aite. iyiydi. 7 tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 günlük böyle hayatın ben... dostlukmuş kardeşlikmiş yalan şeyler bunlar kimseyi tınlamayacam bu saatten sonra yalandan kendimi germeye gerek yok demi. birde haftaya vizeler başlıyor günlük çalışmaya başlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ellerim yine buz gibi. hadi yattım ben günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hacı bir fabric design sınavı oldum , hocanın fantazilerinin bini bir para . uykum var . kendimi daha ön plana çıkarıp depresifliğimi bırakıyorum fazlaca,sıcaklar sağolsun .muck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar