napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 son günlerde çok yorgunum, enerjim hemen tükeniyo günlük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ulan günlük taş dönüştü çiçeğe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 günlük bayadır sinirlenmediğim kadar sinirlendim. ne zor işlermiş bunlar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 GÜNLÜK BABAM EVDEN KOVDU ASLINDA KOVMADIDA BEN ÇIKTIM BİRBİRİMİZE GİRİYODUK NERDEYSE ANAM ARAYA GİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yorgunluktan öldüm ölücem bak 2 saniye sonra falan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 günlük, kermit arkadaşım bugün herkesin onla dalga geçmesine neden olabilecek şeyler söyledi bana. ama ben üzülmesin diye kimseye söylemedim. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bugün 10 numara ödev teslim ettim günlük. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 napae said: günlük, kermit arkadaşım bugün herkesin onla dalga geçmesine neden olabilecek şeyler söyledi bana. ama ben üzülmesin diye kimseye söylemedim. 8-) şu günlük olay horozun pipisi varmı ben yok dedim bu var dedi sonra olmadığını kıçlarının sürtünmesiyle çiftleştiklerini anladı olay bundan ibaret yani önceleride varda ayıp şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermit said: napae said: günlük, kermit arkadaşım bugün herkesin onla dalga geçmesine neden olabilecek şeyler söyledi bana. ama ben üzülmesin diye kimseye söylemedim. 8-) şu günlük olay horozun pipisi varmı ben yok dedim bu var dedi sonra olmadığını kıçlarının sürtünmesiyle çiftleştiklerini anladı olay bundan ibaret yani önceleride varda ayıp şeyler. beni zorlama açıklarım işin doğrusunu sjdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 son 3 gün günnük. dayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 biraz uyku lordum pls :((=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 fazla uyku kalırsa ben de alayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bugün emlakçı geldi evin fotoğraflarını çekti, ev sahibi ciddi ciddi satıcak evi günlük. eylüle kadar kontratımız var gerçi ama bir an önce yeni ev aramaya başlamamız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 havada çok güzel lan tam çatıda takılmalık sdfsdf. haydi kızlar dama çıkalım. =) sende gel günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şu ödevi bitireyim yürüyüşe çıkayım, 7 dereceyi bir daha nerede bulurum yoksa burada fhj. kahve de içerim çıkmışkene. mehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hi G, viva la vida. xoxo C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 günlük, dün akşam partide kız uğruna gözlük gg oldu. nası üzüldü kıyamam. canı sağolsun, bugün de yavşayayım. bi de gözlüğümü yaptırayım kaç para acaba buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kıza yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kızın da gözü bozukmuş zaten lens kullanıyormuş, dedi benim boşta duran bi gözlüğüm var onu kullan falan. yok sağol abla dedim. abla demedim. kuzucum dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kıza yaptır'a hiç bir şekilde cevap olamayacak, saçma sapan bir post yukarıdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 tamam, zaten senin niyetin belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 zağar öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/48e/7ae/a16/9e5/6b7/a77/893/6b1/cc1/190/2a_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 emek gaspı var. gasbı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar