burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 günlük inanılmaz sabırlı bi insanım sanırım. dün bu saatlerde ev arkadaşımın 2 arkadaşı geldi. kuzenle kendimiz için aldığımız biftekleri götürmüşler. geçtim onu gecenin bi vakti inanılmaz gürültü yaptılar uyuyamadım adam gibi. adam gibi uyuyamadıgım için sabahki dersede yetişemedim. onu da geçtim sabah uyandım bi güzel kahvaltı hazırlamışlar yer misin diyorlar. duymamış gibi odama gittim bi baktım sigara paketim yok ortalıkta. bunları da geçtim. kızın biri banyo yapmış benim bornozumla havlumu kullanmış. bi sormak bile yok. buna da göz yumdum. acıktım ben pizza isticem dedim paramız yok dediler. kendime istedim pizzam geldi yiyorum. ev arkadaşım bize niye sormadın diyor. e sordum ya?? of bari burda yeme pis burjuva geyiği yaptı. sana mı sorcam lan dedim artık. bu ne terbiyesizliktir yaa. şu kızlar gitsin iyi bi konuşma çekicem ev arkadaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 günlük öküz gibi uyudum yeni uyandım, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 günlük, 7 gün normalde bu akşam doldu. yürüyüşümde dikkat çekici bir iyileşme var gibi. nadir buradayım diyor. merdivenler sıkıntı, uzun süreli trafikte araba kullanmak sıkıntı oluşturuyor birazcık. şimdii şu durumda, ilk konuştuğumuz duruma göre yarın gidip MR çektirmem lazım sanırım. amaa ben bu ev hapsimi, hem okula gidip geliyorum diye hem de pazar günü minik bi şekilde ihlal ettiğim için, 3 gün daha uzatsam, pazartesi bi daha bi değerlendirip, ona göre hareket etsem olur di mi? olur olur, bence olur. amaan nolcak ya, hiç bişi olmaz, çok da ciddi bişi değil zaten. garip, ya da ilginç daha doğru olur, şeyler oluyor bu hafta. kendimi çok kaptırmadan ilgiyle izliyorum sadece, çok eğlenceli :p ehua yani memnunum sanırım bu durumdan, dönem sonu baygıntısından sonra taze bi başlangıca böyle beklenmeyen şeyler eklenince daha güzel oldu ehe :p öyle işte. neyse hadi lelleeee! edit: çok dramatize etmişim olayları, kendim korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 günlük her ne kadar sevmesende,herhangi bir şeye başlamış olmasanızda ayrılık zor bea... içimde bir sıkıntı var sebebsiz, kimsesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 okuldaki bi hoca bana okumam için matematiksel fizik şeyleri vercek yarın bakalım vaktim olcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Pff güzel başlayan gün yine sıkıntılı kafaya takılcak birşeyler bırakarak bitti..Neyse günlük şimdi uyumalı sabah erken kalkmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 günlük yurtdışına gidebilirim evden izin çıktı tabi haftaya kadar vezgeçilmezse bundan soraki hayatım yurtdışında farklı ülkelerde geçebilir=) yine hayal kurup umutlanmak istemiyorum sonrasında hep hayal kırıklığına uğruyorum ama umarım olur günlük burda beni bağlayan hiç bir şey yok nasılsa dua et günlük olsun, benm için bulunmaz bir fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 12 saat uyumuşum günlük. hayvanım ben. ama çok yorulmuştum. her ne kadar 7.30da bazı arkadaşlar arayıp tülaaaaaaaaay diye bağırmış olsa da (<3) yılmadım uyudum. rüyamda demet akalın gibi geziyodum plajda korktum. fazla uykudan başım ağrıo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 gunluk fatima spar a gidiyorum bugun,en cok dinleyeniniz benim bknz:last fm diyip öpeyeceğim tüm özgür pomfritleri=).utopya için de bir daha öpeceğim.senin için de cılgın gibi oynayacagım gunluk.bir de blues kumpanyası konser yapsın bunu istiyorum artık hakkettim.dondugumde hemen olsun hatta.hadi şimdi valiz toplayayım.muchos opücüques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 5 gündür tek damla alkol girmedi bünyeme çokzel bişi lan. bugün vizelerin bitimine kadar son kez içeceez. içişlere geldik. hihoho içiş var akşam. çok pis içioz olum biz böle 5 büyük rakı falan içioz kafa olmuyoz. öyle pis içioz. bira da kafa mı yapar olm. rakıyı da şaraba katıoz. evet. 5-6 senelik sevgilimle ara vermeye karar verdik gibi bişi vizelere kadar. çok garip lan ama biriktireceğim paranın haddi hesabı olmayacağı için 23 nisan çocuğu gibi şenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sevgili günlük, viyana topraklarındaki 4. günümde belediyeye kayıt oldum, yerim yurdum belli artık, suç işleyemem. bir de dönüşte bir türk marketi gördüm, girdim içeri, bi genç kızla erkek çalıştırıyor marketi, muhabbet ettik falan, gazi peyniri aldım, marmarabirlik zeytin aldım. haylayf ve ülker rondo da aldım. bi de pide aldım. çocuklar gibi mutlu oldum vala. akşam venediğe gidiyorum, mucux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 günlük, ben hayatımda bu kadar küfrettiğimi hatırlamıyorum. yani ayakkapboyacıları tarafından yanlanıp, boşa para kaptırmam. günlerdir boş geçen derslere ot gibi gelmem. ve daha sürüyle şey. çok küfür. çok fazla küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hmm şimdi uzun bi dönem eldeki verileri analiz ettim. şöle ki bilgisayar oyunlarında başarılı iken gerçek hayatta umursamazım.. öyle ise hayatı bilgisayar oyunu gibi oynayalım! dahice fikrimle birlikte hayatı kudos oynar gibi geçiriyorum du bakalm nolcek? pzt kurs, salı,çrş,cuma okul ve cts bi kurs daha. bu arada salı ve imkan olursa çrş seminerler.. ulan ben lisansta böle kasmamıştım.. oyun diyip geçmemek lazımmış.. afferin oyunda rol alan karakterlere! hepsi okumuş akıllı çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kpss den diksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Günlük bugün dersaneye gittim döndüm çarşıda gezdim stüdyoya girdim eve döndüm babamlar arkadaşlarıyla toplanmışlar içiyolar bende içtim dota attım 1el yendim 1el yenildim sonra ayran içtim şimdi sana yazıyorum birazdan yatıcam Ama yarın çok güzel olucak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 boyle hastaligin ben kafasina sincap atayim gunluk. bas agrisindan olmek uzereyim. dersler falan yok su ara bi 80 olsa wowda artik ya. hic de canim istemiyo of lvling sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eve geldim dota oynicak kimse yok ben bole hayatin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben işe girince herşey yoluna giricek biliyorum.. yada öyle umuyorum amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 günlük irini çokıskandım. bu yüzden yazcaklarımı unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Günlük, Sabahtan beri elektrik belli aralıklarla uzun uzun kesildisinirim bolzuldu ya. Tam pc yi açıom çat gidiyo tam ışığı çat gidio. Ne kadar da elektiriğe alışmışız ya onsuz olmuyo. onun haricinde normal bir gündü. Şimdide yatmaya gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Günlük 22 lan. 22. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 günlük, sadece günaydın diyesim geldi, ehe :p günaydııın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 günlük baya baya hobbit oldum lan, sabah 6'da kahvaltı ettim sonra 9'da bizimkilerle ikinci kahvaltımı ettim, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kim tahmin ederdi tam manasıyla matematiksel fizik yapan (calculus, diferansiyel denklemler gibi şeyler değil daha ziyade diferansiyel geometri, soyut cebir şeyler) bir enstitünün pragda çek teknik üniversitesinde olacağını mastera başvursam mı acaba diye düşündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar