balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlük , ailesini umursamayan adamdan adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Günlük, bugün Ocak 24, yıl 2009. Berbat geçen hayatımın, boşa geçen bilmem kaçıncı gününe başlıcam 7 saat sonra. Ofise gitmek istiyorum, ama oraya gidince de akşam olsa da eve gitsem diyorum. 2012'de dünyadaki insanların 4te3'ü yok olacakmış, bende eğer bu gruptaysam, gidince o tarafa, çok büyük küfür edicem şimdiden söyliyim. Bak, 3 sene var, bu 3 sene ben gene hayatıma bakıcam düzgünce, eğer ki bi halt olsun, yakarım cenneti, şahidimsin. Cehenneme gidersem de söndürürüm lan itiraz etme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Günlük, 3 günlük yoğun diferansiyel denklem çalışmamın ardından, son bir kez ebesinin kulağını çınlatıp kapattım kitabı. İnşallah yarın iyi alırım. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bişeyler dönüyo ama.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 UYUYAMIYOM ULEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 irin said: AHAHHAAHAHAH yok böyle bişi 3 kere dersine gittiğim,hiçbir sınavına girmediğim dersten B+ ile geçmişim.baya iyiyim gerçekten okul/hoca baya kötüymüş bence said: AHAHAHAHAHAHAH yok böyle bişey. ulan istisnasız her şeyini yaptığım, hatta extra credit için gereken ödevlerini bile yaptığım marketing dersinden B+ almışım. allah belanı versin Marco. "teacher's pet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 günlük bebeyim benim yine radikal kararlar alma zamanım gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ofisteyim günlük, akşam olsa da eve gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sealm günlük forumda "gid gel" yapan varmış haberimiz yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 |Joker| said: Ofisteyim günlük, akşam olsa da eve gitsem. Yaşa günlük, eve gidiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 günlük, hoca bi dersin final paperını , final dönemi sıkışmayalım die sonralara attı. Finallerim bitti ve o "sonralar" şimdi oldu. Pazartesine paper yazmam gerek ve o kadar tatil moduna girdim ki ne yazıcam ne yapıcam hiç bi fikrim yok. MEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 günlük, 3.30 ortalamam var lan oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 efsane makarna salatası yedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hala B+ehuehueh.ama basıma iş acar len bu sanki,dürüstlük ölsün gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nasılsın gelmiş geçmiş en eblehçe, en aptalca soru olabilir mi? bir sorunun cevabı bu kadar mı önemsiz olabilir ki.. herkes her zaman nasılsın der ama hiçbir zaman gerçekten nasıl olduğunu merak etmez. sadece sormuş olmak için sorarlar. birbirlerinin hayatını binbir kere didikleyenlerin, her işe burnunu soranların dahi nasıl olduğunuzu merak ettiği görülmemiştir. zaten çok kötüyseniz, kimse sormaz nasıl olduğunuzu. onların istediği nasıl olduğunuzdan çok nasıl olmanızı istedikleridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Günlük bügün hiç birşey yapmadım öyle bilgisayar başında geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sigaraya doymuyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 3 saate uçuyorum günlük. Lavyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 herzaman birilerine göre haklı olan birileri vardır günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 utopia said: 3 saate uçuyorum günlük. Lavyu. Msn iletileri, günlüğe yazmalar ve niceleri... Bu kadar reklam olmamalı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,3829719 o zaman seni buraya alalım oğuzcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 saat 6 ben hala ders calisiyorum gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 günlük akşamki 2 saatlik uykudan sonra hala uyumadım, star wars inmek bilmiyor, friends'in 3. sezonunu bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bi saniye? Ulan yıllardır star wars sevdirmeye çalışıyorum sana. Yoksa???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar