BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük bende bir keser sapı var.. na bu kadar |-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 utopia said: herkes circuit breaker dinler mi lütfen yeter artık. nihan başta sen. herkes dinlemesin lütfen^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yetebilenler dinlesin Nianım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük biscuit cracker diye bi grup buldum, resmen beni anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 java guzel gecti OLEY LAN SONUNDA 1 SINAVIM GUZEL GECTI. kendime inanamiyorum. kotu haber: yarin abstract var ve ölüm kalim meselesi tadinda. birazdan baslamam lazim calismaya. mother *beeeeeeeeeeeeeeeeeeep* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük bu kez çakçaz gibime gelio hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lan gunnuk 2 sınav kaldı yarınki digitali guzel atlatırsam dieri kolay zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük niye tüm kötü şeyler üst üste geliyo bakalım nolcak şimdi. merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi zaman makinesi icat edilsin.. şu iki lafı söyleyenin ağzını burnunu güzel bi şekilde kırıcam.. sonraki zamanlarda da söyleyen olursa yine bulucam ve gidip dalıcam. 1.gereksiz bilgi diye bişi yoktur. her bilgi işimize yarar.. 2.çok çalışırsan ve inanırsan başarırsın.. bunlara "inanmak başarmanın yarısıdır" lafını da koyun.. hah bunları ilk söyleyen euclid olsa bile acımayıp kafasını kazığa geçiricem. onun yerine de bulduğu zamazingoları bi kağıda yazar bırakırım. zaman kaymasın fazla. gerçi bunları söyleyenleri katlettikten sonra kaysa ne yazar! ufo hedesinde gelecekten gelen insan hedesi var ya. bak bu yüzden külliyen yalan. adam icat etmiş olsa gider bunları iyice bi pataklar, sonra ibret olsun diye vücudunu bi yere kafasını bi yere kazığa diker ki böyle aptalsa sözler söylenmesin. unutmadan "kendini de evde unutsaydın" diyen ilk hoca da yok edilecek. sırf bu işler için bile skynet'i ayakta alkışlıyorum.. insanoğlu yok edilmeli ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sıkıldım lan. daha finalin bittiği ilk gün sıkıldım yani. nası bi bünyedir. tatil yaramıyo bana dicem de dövücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük yan eve balyozla dalcam şimdi. parti falan yapıyolar sanırım ama bu kadar hayvansı sesler olamaz. saat 19.45teki sınav için 3 gibi okula gittim. son 1 saat ağlıcaktım artık yeter diye. yüzyılın en saçma sınavını olduk ve eve geldim. yemek yedim. gürültü biterse sosyoloji çalışcam. zor gibi görünüyo. he bi de ilk fondötenimi aldım sdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dasaaa said: bunlara "inanmak başarmanın yarısıdır" lafını da koyun.. o değil de başlamak bitirmenin yarısı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 değil bence yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 baslamak bitirmenin yarisi degilde, baslamamak bitirmemenin tamami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben başlayınca bitiriyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük perşembeki selam naber şeklinde gireceğim sınav dışında finaller bitti, elektromanyetikten büte kalmazsam tarihçi de bırakmaz sanırım fasülyeden ders perşembeki algoritmadan kalırsam tarih yazmış olurum herhalde, vizelerde ortalama 20-30 benim not 90 böyle de hava attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ardeth said: dasaaa said: bunlara "inanmak başarmanın yarısıdır" lafını da koyun.. o değil de başlamak bitirmenin yarısı gerçekten ulan 3gündür başladığım yerdeyim! seni de katledicez olm! bekle bizi geliyoruz.. bu arada önce bi zaman makinesini icat eder misin? sonra katlederiz ok? sözüm söz, tutarım yani sözümü.. unutmam seni de katletmeyi bak.. anlaştık? güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük uzun zaman oldu buraya yazmayalı.. ne yapıosun.. nasıl gidiyo hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 %100'dü, %1 oldu günlük. Bunu yapabildiysem, yine %100 yapabilir miyim dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hahaahahha evren belanı versin günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 finallerimin bitmesine az bir zaman kaldı ve cok istahım acık bu aralar,mutfakta yarım tantuni var onu mu yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 slm günnük olm bugün öğleden sonra sınav var lan bi de hukuk sınavı ne halt etcez şimdi,2.sınav daha offf sınavların arasına niye boşluk koydular ki negzel 1 haftada olur biterdi.neyse artık yatmadan önce bi göz atacağım baska çare yok.asddfsasassas sonra yine paslaşırız. hadi bakalım hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 günlük, kamilkoçtaki wirelessın hastasıyım lan. ama şarjım biticek birazdan. neyse uyurum o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yarın yaşlıları ziyarete gideceğim ve evet kafa sismesi durumu yaşanacak sen bana sabır dile günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dynun said: sıkıldım lan. daha finalin bittiği ilk gün sıkıldım yani. nası bi bünyedir. tatil yaramıyo bana dicem de dövücekleroha yazmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar