eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 saol bebişim la geçmiş olsn bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yarın kol gibi 2 sınav var hadi hayırlı maçlar diyoruz kısaca günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 günlük 2. madalya niye geldi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yarından cok korkuyorum hem gelsin, sınav bitsin istiyorum hem gelmesin, üzülmeyeyim istiyorum aman ya ne acaip pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Allahım ölmeyi gösterdin sürünmeye razı oldum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben böle finalin böle kaderin böle kızın gelmişine geçmişine en içten sevgi böjüklerimi gönderiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 PHP allah senin belanı versin defol hayatımdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 1/5. hastayım (hayır değilim, hasta değilsin sinan, hasta değilsin. hayır hasta değilsin. hasta değilsin sinan). bu hafta 2 tane daha. haftaya da 2 tane daha. sonra bitiş. 200 dakikalık organik kimya sınavı mı olurmuş, öldüm öldüm dirildim vakit geçsin diye. 170. dakikada beynim iflas etti, baş ağrısından dayanamadım çıktım mecburen. sallama yeteneğimi ciddi geliştirdiğimi farkettim organik kimya sınavlarında. bakalım pisi pisine kalmasak bari. organik kimya ne ama ya :/ (cs'e mi geçsem acaba :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 vay be milletin haftada 2 sınavı var benim 5 günde 4 sınav 1 take home 1 proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 vay be millet ne kadar çok ders alıyor. 5 ders alıyorum altı üstü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bugün çocugu koyucam inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 omg internet vol.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 evet yeni konu daha keşfettim sanırım geometrik cebir. bilim tarihi çalışırken fark etmem de enteresan şimdi ona da bakmam gerekecek. neyse önce lie cebiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 günlük hafta içi 8 hafta sonu 8. ne ara biticek benim bu derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 günlük 2. döneme 9 değil 11 dersim varmış napıcam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 slm günnük lan sigaraya tekrar basladım.hani derler ya sigara bırakılmaz ara verilir harbiden de öyleymiş (:D 6 ay dayanabildim :? neyse günnük bi de work and travel heyecanı sardı :P maddi konuda tabii 8-) nerden para bulabilirim diye düşünmeye basladım.bakalım kısmet bu yaz u.s.a de olabilirim B)- neyse günnük ben yine döncem sana hadi bakalım hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Günlük yarına 1 paper teslimi ve 2 final var. Paperı yazdım. 1 finale çalıştım sabah 9 da girip 11 gibi çıkıp 3 e kadar 2. finale çalışcam o da bitince. İleri bi tarihteki paper dışında başka bişeyim kalmadı okul adına ^_^_^_^_^_^_+?^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 of ben de kağıt (paper sdf) yazıyorum şimdi bitince bilim tarihi çalışcam cebir çalışcam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Günlük yarın (bugün) stajın ilk günü, korkuyorum yavrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gunluk bogazicililerden dewam etsin gunluk yarına iki final biri sabah biri aksam arası uyumalı cunku bu gece net uyumam ben son 1 haftadır sabah 6da uyumusum mumkun mu.. bi de calısmadım mke.. calıstım dagoz gezdirdim.. of calısmadım die sufer artislik yaparım.. nese gunluk dus mus bari abdestten kurtarak yarın yapabildigim seyleri de minik abdest hatalarıyla kaybetmiyim.. arda araya girmis ama msj ımı bozamamıs LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 günlük; white russian o/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bi rusta ben istiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lam 00:25 falan gibi bakıyorum, taam diyorum hallettim işleri şimdi yatıcam. o sırada saat şöle gidiyor 00:25 00:26 01:32 02:30 03:05 ben bi anda her zaman 3'te yatar hale geliyorum. sonra otobüste falan, ya da bişi beklerkene hafif şekerleme yapıyorum gün içinde. gerçi otobüslerde iyi oluyor. mal gibi bakınıp duracağıma oyunlarda esc tuşuna basmış sayılıyorum. ara demoları izlemiyorum. kafayı bi kaldırıyorum; köprüdeyim. köprüyü geçene kadar dayı diyorum dayı.. sonra bi bakıyorum zincirli kuyu, 3kulvalla bi elham oku.. sonra bi bakıyorum gemişim! hayata esc tuşu lazım. bankalarda, sıralarda da kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlüki; boğaz manzarasına karsı amplifier dinliyorum,bayaca mutluyum,öperim typo ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 günlük ne yazsam diye düşünüyordum ki bunlar geldi aklıma. otobiyografik olsun dedim ilk seferinde, kasmadım. elim de çenemde durup durup sana ne yazacağımı düşünürken yaptıklarımı yazıyorum. ayşe kulinin dediği gibi hayat akan bir su ise günlük, bil ki sen biraz geriden geliyorsun. göndermeden önce son bir kez okudum yazdıklarımı, elimden sonra bir boşluk bıraktım. arkama bile bakmadan gönderiyorum bu sefer haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar