Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 günlük dersten baydım, patiye geldim, şimdi bi daha gidiyorum. sevgili final; on tekersin, çok şekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 hikayeden çıkarılması gereken ders: istediğin şeyi, istediğin zaman alacak kadar paran yoksa sigara içmemen gerektiğidir; zira kanser tedavisi pahalı bir hastalıktır. ayrıca tshirtle güzel popo arasında alaka yoktur da var; çünkü tshirtlerin poposu yoktur. selam günlük, ben ardeth'e goıcık oluyorum sanırım o da bunun farkında am aönemsemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 selam tişörtlerim. ben de hiçbirinizi beğenmiorum. teşekkürler dinlediğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kaldım galiba dediğim matlab c gelmiş lan ağlamak istiyorum, övün hoca rulzmuş hakkaten oha süper bu gazla ne fizik çalışırım şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bişey bi kere istediğim gibi olsun ya !!1 bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Dynun said: selam tişörtlerim. ben de hiçbirinizi beğenmiorum. teşekkürler dinlediğiniz için. =(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 selam gunluk finallere kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Günlük iki hafta wow'a ara verdim, geliyorum kardeşim hackletmiş accountu. 1 altın bırakıp, brewfest gearı giydirip bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 selam. finallerim bitti. antalyaya dönücem. otobüse kafam girsin. ayrıca çok hastayım. az önce kafamın girdiği otobüste ölmezsem iyi. teşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 selam,enerji doluyum,cok kola iciyorum,zero iciyorum ama 0 seker diyo ama kıllanıyorum ben yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sadece final notlarini duzenlemek 2 saatimi aldi inanamiyorum kocaman bi dosya ya şişti boyle kapanmıyo COK KORKUYORUM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sınav bitse de bi uyusam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 günlük yarın sabah kadıköyde olmam gerkeicek ve halen ayaktayım bu saate off çok işim var çoooooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Günlük Sabahın köründe kalkıcam...Sabah uyandığımda uykumu almış olmam için dua et...Sabah görüşürüz uğrarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 slm günnük uzun bi aradan sonra sanırım 6 ay oldu.sigaraya tekrar basladım.ya da baslamak üzereyim.deli yemek yiyorum sigaraya baslamassam yalan olucam.what must I do?? neyse artık sonra yine son durumdan bahsederim sana. hadi bakalım hoşçakal günnük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 lanet olsn aimim yine kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 matrix 1 hd OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 günlük final moduna girdik evce zaten vizeden finale ders çalışan insanlarız. final öncesi son kez biralarımızı içtik günlük ağırlık çöktü yatıcam. görüşmek ümidiyle ... kk thx byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ulan bişey yaptım ama. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 öf şu tarih dersleri olmasa çok rahat etcem ama illa araya gircekler bunca cebir kuantum dururken yok ittihat ve terraki fitfitifati fununi falan amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 günlük en iyiyim again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 savasci prenses zeyna gibiyim suan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük zeynayı kulu kölesi eden herkül gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gülşenden şarkı dinleyip, hem de hayatyla alakasız bi şarkı dinleyip derin dertlere gark olur mu lan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük allahım kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar