razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 acım lan acım, salça ekmek + kola nereye kadar günlük, bi de her gece tantunide istemeye para da yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 salça ekmek kola ne lan otur bari bi 20 dakka makarna yap dünyayı mı kurtarıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 salca ekmek kola ftw 1 aydir kasarli tost yiyorum ocak yok evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 napıyosunuz abi ölceksiniz okulda falan yiyin bari (pahalı değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 karar aldık, 3.dünya savaşı çıkarsa ve sağ kalırsak bi ara 12adadan birisine çıkartma yapıcaz.. ulan cennet gibi adaları heriflere bırakmışız be! ha, pardon adakis olacak onlar.. allahın çin malı, fason üretim yunanlıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bi dünya salatalık var onların hatrına, unutmuşum + tuzlu salatalık yazmayı. yoksa bir ömür boyu yoğurtlu makarna tüketebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 günlük hastayım. çok hastayım hemde. sümüğüm falan akıyo deli gibi. boğazım da ağrıyo. hey allam ya nerden çıktı bu hastalık. yeni yıla hasta girersem tüm yıl öyle geçer öf. günlük büyükelçilik denen zımbırtıyı ve vize işlerini sevmiyorum. sürekli kafamda bi soru işareti, ya sorun çıkarsa, ya problem çıkarsa. bişe çıkmasın da ben de rahat rahat alayım uçak biletimi, gideyim viyanaya. bu arada viyanadaki yurdumda TV varmış lan çok sevindim. eheh. küçük hesapların adamıyım valla. business law sınavında napcam lan. hiçbişey bilmiyom. anaaam. gmc acaip eğlenceli bi oyunmuş. götümden demand modeli uydurdum, baya işe yaradı gibi. hadi hayırlısı. vakit bulursam bi ona bakayım yarın. yarın gözde aranacak, unutmayayım. kar dizboyu lan. üşümem dmi yarın? hastalığım ilerlemez dimi? in antibiyotik we trust :/ şimdilik aktaracaklarımız bu kadar. ali kırca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gunluk karlar duser duser duser acikirim hep big king xxl sayiklarim. karnim ac ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gunluk .. .... ...... ....... boyle yani.hayat mı?ı ıhh değil ya da kimine göre.Bakıyorum bir sene oldu bu account ile aynı tarih bakıyorum simdi geriye eksik.. Yeni yıl hepimize hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gunluk pizza pizzadan 1 alana 1 bedava kampanyasının bitmesine 2 gün kaldı;ne yapıcağımı bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 günlük finaller emin adımlarla yaavaş yaavaş geliyor, tırstım afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 günlük ben var çok şanslı olmak. matlab sınavı adına tek çalıştığım bölüm olan grafiklerden beni geçirmeye yetcek puana sahip 2 sorunun olması ve diğer 2 sorunun da sallamaya müsait sorular olması sonucunda 2.dönem alırım diye umudu kestiğim dersten ulan b gelir mi acaba gibi hesaplamalara girmem mutluluk verici :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 deprem sağolsun sabaha kadar ufak ufak sallandık ama o ilk olanı feciydi. ayrıca çok açım yemek bekliorum. yapmam gereken birsürü iş var of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Çanakkale mi Denizli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hayatımda her sey ufak ufak yoluna girmeye basladı,daha da guzel olucak zamanla eminim,gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Dartanian said: Çanakkale mi Denizli mi? çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hmm geçmş olsun denir heralde Denizlide'de deprem olmş bayaa bi..Ege denizinde 5.1 olmuş 1 de heralde o Çanakkaleye yakın taraftı çnkü İzmirde ben hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 en iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aslansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 değilsin güllük izmitteyim çok üşüyorum çok soğuk yılbaşnda ne giyyim ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 evet bilgisayar fiziği (bilgisayar ile fizik çalışma gibi sdf) ve laboratuardan sonra bir de kağıt üzeri matematiksel fizik çalışmaya başladım üçü bir arada oldum. başka bir bilimsel yön kaldı mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 günlük, sınav erteletmeye çalışıyoruz gece gece iyi mi? yoğun bir organizasyon var. hocanun cep telefonu bulundu önce, telefon açıldı, ama eşi çıkmış iletirim falan demiş soğuk bi şekilde. heyecanlı bekleyiş başladı dicem de neyi bekliyoruz bilmiyorum. kendimi ilköğretimde kar tatili bekler günlerden birinde gibi hissettim. ancak, genel kanı eşi iletmeyecek yönünde. çünkü hoca çok iyi bi hoca, öğrense reddetse bile geridönüşte bulunur mutlaka. ya ertelenseydi ama keşke. yok ertelenmicek sanırım. 00:00 a ya da 01:00 e kadar beklesem, sonra yatışa geçsem, sonra 04:00 gibi kalksam, soru ezberlemeye başlasam, 07:00 gibi bitirebilirim. sonra da geç kaldım eyvah diye diye okula doğru yola çıkabilirim, evet. programa bak manyak gibi hissettim kendimi :) sabah buzlanma falan olmasa bari. neyse, hava çok soğuk, dışarısı buz gibi ve beyaz beyaz, hatta erimeye bile başlamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Tuvalette erkek bi arkadaş bana "kırmızı baksır giydinmi" diye sorarken dışardan başka bi amca girdi içeri günlük. Adamın yüzündeki o gülümsemeyi, o sırıtışı görmen lazımdı. Koşarak uzaklaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 nedir bu uykusuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 +1, 13te ders var yatayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar