aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 victorias secret fashion show basliyo, hayat hic adil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bitti =( senenin en guzel saati, bi sene gene beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bu matlab'ın ciddi feci salak bi program olduğuna dair kalıbımı basarım. şartlı şurtlu programları hiç sevmiyorum be. yazık çalıştırdık vs.. sonra bişi eklemem gerekti. ok. onu da yaptım. eskisinin kopyasını aldım tabi. kenarda köşede duruyor öle gariban gariban. şimdi arkadaş "hacı ben bu dosyayı çalıştıramam!" diye tutturuyor. yok sadece o olsa gene iyi. çalıştığınız klasörü değiştirek mi triplerine de girdi mal! change directory diyip zaten içinde olduğu directory'e burnunu dayıyorum olmuoyr. add to path diyorum yok diyor gene.. ha salak diyorum anlamadım diyor.. why diyorum "The bald and not excessively bald and not excessively smart hamster obeyed a terrified and not excessively terrified hamster." diyor.. yok abi iş görüyor olması kullanışlı olduğu anlamına gelmiyor. bunda tek sayıları toplatana kadar tiCAS ile dünyayı kurtarırız. öle diyim.. lan çalıştırsana işte mal! al işte mallab iyice kafayı yedi guide yazıp açayım diyorum ama error in hede hödö diye sapıtıyor mallab.. mal bu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dosyaların yerini değiştir , her zaman normal çalıştırdığı dosyaların yakınına bir yere at,orda alt klasör aç , neden bilmiyorum (mantıklı açıklaması mutlaka vardır) bazen bende de yapıyordu aynı hatayı, add pathde olmasına rağmen bazı dosyaları açmadığı oluyordu,burası ekli değil diyerekten,dosyaları başka klasöre alınca düzeliyordu Kopy paste yap^^ Bide directory değiştirmek için hızlı olsun diye , cd ' C:XXXhede: ' bende çok kastırıo çoğu zaman kendi içindeki browseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 harika.. bug mış.. 2008b'de düzeltilmişmiş.. workaroundu buymuş; Exit MATLAB. Make a backup copy of the following file. matlabroottoolboxmatlabguideguidemfile.m matlabroot represents the name of your MATLAB installation directory, as returned by the matlabroot function. For example, rename the existing file, adding "old" to the file extension, guidemfile.m.OLD. Download the attached file, guidemfile.m, storing it the directory specified in the previous step. Restart MATLAB. Run the rehash toolbox command at the MATLAB prompt. açıklamanın adresi buymuş http://www.mathworks.com/support/bugreports/details.html?rp=452282 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 matlabın lisanslımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bilmiyom.. okuldan indirdim ama order number falan yok içinde. updatelerini yapamıyorum haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Okulun serverina bağlanman gerekiyor mu çalıştırmak için matlabı , eğer öyleyse o zaman öğrenci lisanslısın ,yok değilse okul crackli program vermiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yok bi yere bağlanmam gerekmiyor :D yalnız yine bu hatayı veriyo arkadiş.. 2+2'yi toplayan gui'de de aynı hatayı veriyor ki evet. bug halen devam ediyor demek ki.. neyse kaçayım da gui'den kurtarıp ona göre alayım sonuçları bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yalnız şu dev gibi 1000lerce sayfa kitapları tarayan korsan(cı)lardan, nispeten yasal olanı scribd'den, onların yasal olanı googledan binlerce kere razı olsun.. teknik datalara ulaşmak zor iken höt diye kolaylaştırıyorlar. tr'de kütüphanede bulunmayan dev kitaplar evinize geliyor çöt diye!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iktisat finalinden 60+ almam lazım günlük. nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Günlük iş sahibi olmak çok kral lan daha okul bitmeden. Odamdan yazıyorum lan ahahah. Yurtdışı work & travel ve dil eğitimi düşünen patiler gelsin kıyak yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 günlük duş aldım ona rağmen şanssızlığım kırılmamış gibi duruyor. bi karma polisin gelip beni coplaması lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gunluk korku filmi izliyorum,lan cok korkunc bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sevgili günlük final tarihleri açıklanmış: BIO 401.01 Oca 14 BIO 407.02 BIO 409.01 Oca 7 BIO 443.01 Oca 9 HTR 311.19 Oca 12 MATH321.01 Oca 16 PHYS411.01 Oca 15 PHYS496.01 Oca 16 STS 401.01 Oca 13 sçsggbbkibgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sınav okumaktan beynim sulandı günlük bide üstüne anlamsız triplerle uğraşıyorum hadi bakalım sonumuz hayrola! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 günlük, çok düz muhabbet çok düz bakışlar getiriyor beraberinde. -olm karı bla bla bla + *bakış* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Benim pc yi en yakın zamanda işlemci upg. sokmam farz =( lan şaka maka finaller yaklasıyor ne cabuk geçti 1 dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bir format atmışım, efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Günlük, beni seviyor musun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bugün değişik bir gün gibi günlük ek olarak çok sıkıntılıyım son olarak değişiyorum lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bence memlekete gittim ben, derse gitmeme gerek yok. arada azıcık tatilim olsun canım. aaa. uaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yine bir lab çıkışı yine bir uyku. 3 saat uyku ile kendime gelebiliyorum bir lab sonrası eha. neyse resmen bugünden itibaren tatil, yuppi! yarın şehir dışına. evden uzaklaşmak istiyorum çok hızlı bir şekilde. özleyip dönmek lazım ki keyfi çıksın tekrar ehea. neyse, ben uyansam güzel olacak sanki, vakit de hiç geçmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 haftaya cuma istanbul günlük(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yarın bi bitsin, şu fizik bi geçsin çok rahatlıycam günlük. tatil olcak lan süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar