eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yeter lan !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Günlük yine bir gece yine ben ders çalışıyorum, ama neti bırakıp gidemiyorum.Zor bu vize haftası.İktidarsız kalmak ihtimal dahili.Neyse iyi gidiyorum az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dory said: Ardeth said: dory said: ha bu arada, hoca bana asistanlik düsünür müsün dedi Hangi hoca pde mi? :p yok java :P gunluk yarin pde sinavim var, sanırım korkuyorum. amaan ne işine yarayacak o dersin asistanlığı :p evde de yaparsın javayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kahve mi yapiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 he ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tütüyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kopuklu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yilbasinda tavuk yapican mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sıkıldım.cidden.ah ulan bitse şu sınavlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 aquila said: yilbasinda tavuk yapican mi? ya daha basit şeyler deniycem artık kişi sayısı artınca yemek kontrolden çıkıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 günlük kafayı yicem lan. her şarkı mı birini/bişeyi hatırlatır. yeni şarkılar istiyorum beynim bulandı. natural blues çalıyo, aklıma öncel geldi. bak şimdi one way ticket, bengisunun garip dansları. bi still loving you çıktı ki, hiç sorma. hung up, tunçların arabasında giderken babasının son ses açması sdfdjk. supergirl, 2006 yazının tamamı. böyle böyle kafayı yerim ben. valizimi hazırladım sayılır, sonunda gidiyorum antalyaya o/ aslında neyine seviniyorum bilmiyorum. sanırım non stop yemek yicem diye asd. o kadar çok işim var ki bugün. ayrıca yazı antalyada geçirmemek için bi sebepler bulmam lazım. katlanılmaz o kadar tamam özledik de bak 1 haftalığına gidiyoruz ne güzel. o zaman ben işlerimi halledeyim. bak yaa chasing pavements çalmaya başladı ühüühü 1 hafta internetsizim, aeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sabah okul, akşam iş, eve gel yorgun argın birkaç saat pc'ye bak yat. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 korkuyorum günlük hapse girme ihtimalım olabilir günlük ulan askerlik gibi geçmez deme vay bee 120 dolarım olsa keşke koştursam hemen ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 lam... fft'miş, dtft imiş falan.. kafayı yiyorum da sıçıyorum vallahi. yapamıyorum bir türlü. okuyorum, araştırıyorum ama yok işte. olmuyor. bariz sıçtım diyebilirim ben... yardıma muhtaç kaldık mı şimdi. sıçtık mı bi güzel.. öle kurbanlık gibi bekliyorum boynumun vurulmasını. kötü oldu bak bu. çok kötü oldu.. fast fourier transform muş falan, olmuyor be hacı.. anlasam hemmen yapıcam bak.. yazıyorum matlab'da bişiler ama ne halt ettiğimi bilmediğim için çok bişiler olmuyor. zor gibi de durmuyor hani; said: Calculate the components A(w) and B (w) of the Fourier Transform of the function x(t). x(t)=0 for t<0 x(t)=e^-αt for t≥0 ama yapamıyorum.. 2tane daha ödev var daha yarına. bi sürü ödev.. pfffff.. yap yap bitmiyor.. kesin sıçıcam bu sene de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 said: Matematik Köyü'nde Kuantum Mekaniği ve Bulanık Mantık Çalıştayı! 20-23 Nisan tarihleri arasında. Ayrıntılı bilgi için tıklayın. kütüğümü şirinceye aldırcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 denemelerde mont kullanıyorum artık günlük. imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ohh vizeler bitti. 1 ders sakat artık finale kısfmet. 10 gün rahatım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 her güzel günü, aşırı yorucu veya sıkıcı bir günün izlediğini düşünüyorum artık ciddi ciddi. dün pek çok eğlenceli ve pek güzel bir gündü, ancak bugün lise arkadaşlarımla beraberdim, 2 saat ders dışında, gün boyunca, iyi hoş güzeldi o da ancak çok yoruldum ve dahi sıkıldım. of. cuma gününe lab kilitlemişler saolsunlar, erkenden tatile yelken açma ümidim de sona erdi. yarına ödev de var. paşa paşa okula. bayramın da artık sıkıcı geçeceğini sanıyorum. zaten cumartesiden itibaren 4 gün istanbulda olmayacağım. neyse, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 moleküler modelleme programını okulun sunucusuna aktarmaya üşendiğim için şu an evde üç ayrı çekirdekte yapıyorum tembellik kötü şey. bayramda uğraşsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 uğraşmasa uğraşmasa.. benim matlab ödevimi yapsa bedava dev bi yemek hakkı kazansa! di mi? bu daha akıllıca! eveeet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Abi bir garibim.Geçsin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kızlar hala kötü günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 An itibariyla KotorII bitti ben bi mahsun Darth Troya bi mahsun kaldık öle =/ bu gazla suyu çıkmış swg başlamaktan korkuyorum keşke KotorIII gelse. Bu arada günlük Darth Nihilus çok tırt çıktı force wawe ile şamar oğlanı oldu özlicem be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 raporumuzu yazmak için süper isteksiz olduğumuz şu dakikalarda üstüste yuvarladığım çaylar ve kahveler etkisi ile taşikardinin uç sınırlarında 300-500 beat per minute gezinirkene şunun altını çizmek isterim; darjeeling falan hikaye bizim çay şahane! bizim ağız tadımıza (ben bizi temsil ediyorum burada) uyan çay earl greydir.. evet.. lam bi de çok terledim. böle nükleer santralde yapılan personel arıtmaları gibi duş almam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar