sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 post kasmak ne zormuş günlük be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sevgili günlük bu pogodi çok üşüyor ona ısıtma sistemi kur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahheueha ama alışkın değilim yani antalyanın en soğuk havasıydı dün istanbuldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sevgili günlük dün hava sıcaktı pogodiye soba kıyafeti gönder lütfen kar yadığında napıcak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bişeyler yavaştan yoluna giriyo gibimsi bi durum var günnük.. bana prof. foto makinası bul hemen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 salakça ama eisenheim bana pek feci bi fight club klişesi gibi geliyor.. http://www.youtube.com/watch?v=0hKIt1r2FOI pogodi ise furby gibi bişi. neşeli veren bi zıpçıktı.. beilow desen yamuk ayaklı conversli.. neyse efendim 6 adet ödevle karşı karşıyayız(!) yapamadım tabi tamamını. yapana da ödül olarak ödev falan veririm hani.. neyse matlab adı verilen güzide programımızı bayağı bi öğrendim. kısa sürede çok işler başardım (tabi ödev veriyorlar işte! sıkıyorsa başarma) bugün itü'ye gittim de bi iş için, boun'de kalmam ve hızlıca lisansüstünü tamamlamam lazım.. sanki daha mutluyum burada. signal proc. falan fistan bişiler çözmem gerek ama bak yapamıyorum :( galiba yan çizip cuma konu üzerine bayağı çökmem daha doğru olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kaldı 3 vize. 3'ü süperdi. kalan 3 de güzel olsun lan. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sevgili günlük, az kalsin ölüyoduk, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sevgili günlük, ben buna tasmasız yanımda yürümeyi ve kedileri görünce koşmamayı öğretirim. az önce kızdım tasmayı cıkardım peşimden bıdı bıdı geldi. yapıcam bu işi, hatta onu sevgiyle çağıran insanlara gitmemesini de öğreticem ama daha nasıl çözemedim. olsun yapıcam. kafam güzel olsa da olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Meraba Günlük, Yarın business system development mid-term ü var. Tırsayım mı tırsmayayım mı bilemiyorum,ayrıca saat 01:08 uyuyamam lazm ama uykum yok.of günlük off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlüük kapının ısrarla çalmasıyla uyandım. sonra hatırladım ki kargo gelcekti bugün. rüyam da kötüydü zaten iyi oldu uyandığım. said: Rüyada kanser görmek kanser saglık durumunun bozulmasına yorumlanır. Türk'e bişey olmaz sdsf. o değil de hasta olcağımı ben de biliyorum zaten çok da başım ağrıyo hehey. param da hala gelmemiş, nası sinir bozucu anlatamam. neyse ben bi duş, sonra okula gideyim. 4 te muhasebe sınavı var. yenicem seni muhasebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dıımmmdıstıkı dımmmdıstıkı Türk dili edebiyatı hı hı hı Sezai Güneş eş eş eş saat 17:00 da da da club Z-26 da da da dımdıstıkı dımmdıstıkı bu muhteşem eğlenceye hepinizi bekleriz iz izz dımmmdıstıkı dımmdıstıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tü türkçe'ye! bu ne? said: "Maaş bin 175 lira." standart gazete yazısı! hay şu kuralı uygulatana da uygulayana da araba çarpsın, kafalarına örs düşsün e mi? yok sonra bırbır ediyorlar "türkçe niye böyle, dilimizden utanmayalım.." böyle rezil kurallar ile ve böyle rezil kuralları koyanlar ile yaşarken nasıl utanmayım onu anlasam inanın utanmayacağım! tahtada tırnak gıcırdatma sesi gibi gıcık ediyor beni. bir bu bir de herke[large]z[/large] nanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlük ilk vizemden 67 aldım. 75+ bekliyordum, buranın lise olmadığını anlamış oldum böylece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Günlük lan vizelerin bitip de yapacak bir şey bulamamak çok iğrenç bişeymiş onu anladım. Hele hele vizelerden sora çoğu arkadaşın da "bayram tatili erken başlasın heleloy" diyerek hemen memleketlerine dönmesiyle çok daha iğrenç oluyo. Malum kişi gitmicekmiş bayramda, ben de zaten hem geç gidip hem erken dönceğim için onunla ilgilenirim artık =) Cumartesiye bi tek ingilizce vizesi kaldı vize namına onu da salla zaten am is are görüyoruz :D Öle işte günlük. Neyse artık ben kalkıp bi duşa giriim. Sevmek... :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 mariaaa hii mariaa hooo maria ha haaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 botanik çok kötü geçti lan. dudağımda da uçuk çıktı. nası geçicek bu uçuk denen şey günlük? yarın da mat vizem var. o zaman ben gidip çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlük yem den 77 su ürünlerinden 88 almısım bizim kızları geçmişim çatlıyolar çalısmadan bizi geçti diye. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tibet agırtan konseri var,22:00 de kapı acılır ben 23:00 suları girerim,evet plan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlük, yürürken delik su borusu gibi habire tükürenlerin sülalesine sağlam saydırdım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlük param gelmiş, son vize yarın, bu ne demek? akşam [large]GÖRLZ NAYT[/large] woo girl olcam ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ankara'ya gidiyorum, hadi eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günlük ben sulu yemek çok seviyomuşum da haberim yokmuş. bugün farkettim. of ne güzel şeyler onlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yarın nasıl bi gün olcak merak ettm günnük çocukluk arkadaşımla manita olma durumu var ama çok karışık bi şekilde..yarın sabah buluşup konuşcaz bakalm... yarın ordan okula geçicem çünki iki tane vize var..ve elimde sınavlara dair hiç not yok onu geçtim sınavına girceğim derslerin isimlerini bile bilmiyorum yarın arabayı teknik servisinede götürmem gerekicek..bu işide kız ve okul işinin arasına sıkıştırmam lazım..araba kullanmayı seviyorum günnük.. şu iş durumu bi düzene girse istediğim gibi olsa süper olucak.. hadi hayırlısı diyorum.. Allaha çok şükür herşey yavaş yavaş yoluna giriyo.. hadi görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar