fiona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bugün 4 ders boştu bilgisayar hocasının kastamonuya tayini çıkmış...belki haftaya da boş olur.haftaya maçlarım başlıyo formam üstüme biras büyük enden şişmanlamam lazım:( maçlar bizim okulda olcak uyuz olduğum insan da izlicek ya pffff.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Sevgili Günlük, ßu gün p*k gibi geçti...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death *
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sevgili günlük yine kötü bi gün oldu benim için.[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: uncla, 22 Şubat 2005 18:50 tarihinde demiş ki: sevgili günlük yine kötü bi gün oldu benim için. +1 uhuhuhu hergun kotu gecıo zati...:'([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 içim sıkılıyor ya.. *! off çeker*[signature][hline]jan d.
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sevgili günlük evet.. sevgili[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sevgili Günlük, Yarin disipline gidiooomm =([signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death *
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sevgili günlük yine kötü bi gün benim için..[signature][hline]jan d.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 günlük bugun mac var belki biraz heyecan olur.[signature][hline]Deli333
fiona Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok yorucu bi gündü ama idman sayesinde rehberlik dersinden kurtuldum:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Günler örümcek ağında birikmeye başladı günlük...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yaw gunnuk snden bişi isticem su gunleri atlsnda okulun biitii gnlre glsn,,,, hm biz de brz raatlarız demi ya :D :D :D :D[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 günlük çok mutluyum chelsea yenildi :-P[signature][hline]jan d.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Dünyaya amuda kalkıp bakınca neden yer çekimi bütün insanları yutmuyor diye düşündüm , yine kafayı yedim günlük...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
fiona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nie bunu yapıyo sanki kendine ??üfff çevremdeki insanların hayata umutsuz bakmaları beni çileden çıkarıyo birisi de hayat güzel desin![signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
helena Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hayat güzel olmadığı halde güzel demek, cahilliği mutluluk kabul etmek nereye kadr doğru sevgili günlük XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kız arkadaşımla aram kötü dersler kötü herşey kötü günlük :/[signature][hline]jan d.
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gunluk walla uzun zamandır ilk defa mutluuum fener yenilio:D :D :D[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Günlük günlük günlük günlük Size anne diyebilirmiyimi izliyorum zorunluluktan odamda baska kanal çikmiyor :( Günlük hade bye fazla konusmucam bugun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
fiona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oh be günlük cuma da geldi sonunda hiç gelmicek sandım bu hafta...ya ne haftaydı be yerde mi gezdim gökte mi hiç anlamadım:(millete umut dağıtıyım derken ben de bi ara o umutsuzluklqarın içinde boğulcam sandım...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 huzurlu bi gün geçirdim, güzeldi.[signature][hline]nothing
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bugün çok para harcadım arkadaşımla iz[hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bugün fifa 2005 turnuvası yaptık 1.maç 11-1 yendik 2.maç 5-4 yenildik 3.maç 5-4 yendik 4.maç 5-1 yendik güzeldi iyi olan kazandı :D[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kötü bi gündü.[signature][hline]nothing
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şu an itibari ile dişim ağrıyor ağrı kesici içtim. etol fort.
Öne çıkan mesajlar