Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün 4 ders boştu bilgisayar hocasının kastamonuya tayini çıkmış...belki haftaya da boş olur.haftaya maçlarım başlıyo formam üstüme biras büyük enden şişmanlamam lazım:(
maçlar bizim okulda olcak uyuz olduğum insan da izlicek ya pffff.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
çok yorucu bi gündü ama idman sayesinde rehberlik dersinden kurtuldum:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
yaw gunnuk snden bişi isticem su gunleri atlsnda okulun biitii gnlre glsn,,,, hm biz de brz raatlarız demi ya :D :D :D :D[signature][hline]Saygılarımla....
Xeir................
Mesaj tarihi:
Dünyaya amuda kalkıp bakınca neden yer çekimi bütün insanları yutmuyor diye düşündüm , yine kafayı yedim günlük...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
nie bunu yapıyo sanki kendine ??üfff çevremdeki insanların hayata umutsuz bakmaları beni çileden çıkarıyo birisi de hayat güzel desin![signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
hayat güzel olmadığı halde güzel demek, cahilliği mutluluk kabul etmek nereye kadr doğru sevgili günlük XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
Günlük günlük günlük günlük

Size anne diyebilirmiyimi izliyorum zorunluluktan odamda baska kanal çikmiyor :( Günlük hade bye fazla konusmucam bugun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
oh be günlük cuma da geldi sonunda hiç gelmicek sandım bu hafta...ya ne haftaydı be yerde mi gezdim gökte mi hiç anlamadım:(millete umut dağıtıyım derken ben de bi ara o umutsuzluklqarın içinde boğulcam sandım...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bugün çok para harcadım arkadaşımla iz[hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bugün fifa 2005 turnuvası yaptık
1.maç 11-1 yendik
2.maç 5-4 yenildik
3.maç 5-4 yendik
4.maç 5-1 yendik
güzeldi iyi olan kazandı :D[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...