soulberry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 günlük, bugün anathema ve alkol gecesi.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 günlük çok salak ve saçma bi topicsin asjdfasd
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 günlükk güzel haberler var ama bende kalsın=) logoları yaptım bakalım beğenirlerse artık işimde olabilir
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mutlu yıllar bana günlük ben çıktım bye =P.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ahaha ulan. ben hocaya yazıyorum, diğer veletlerde bana yazıyor. komik bi doğru oluşturduk. neyse hocam çizin siz bilmem ne parabolunu ben sızı takıp edıyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 mantı yaptım yedim sanırım mutluluktan ölcem
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Spastik_Serce said: ahaha ulan. ben hocaya yazıyorum, diğer veletlerde bana yazıyor. komik bi doğru oluşturduk. neyse hocam çizin siz bilmem ne parabolunu ben sızı takıp edıyorum. bu sapık herifi banlayın artık asdf
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 güzeldi gelenlere teşekkürler. pogodi'ye çok çok ve hatta bu kadar : o/ teşekkürler. süpersin dayığğğ! neyse işte güzel bi günün ardından nasıl hissedilirse öyle hissetmekteyim sayın günlük. saygılar.
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 günlük dün gecenin üstüne rahat yatağımda uyumak benim için büyük bir sevinç kaynağı şimdi yatıyorum iyi geceler
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yirim yiğeen ben teşekkür ederim ^^ günlük yatıp zıbarmalıyım ama yapmıcam.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Günlük, Gecelik ile aldatıyorum seni.
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sana ilk ve son defa yazıyorum ve tek bir sözüm var. MRB.
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 günlük evde godzilla var acaip tırsıyorum balkon kapısı acık bırakıp dıarı cıktım sonra odamda ayağım kadar fare buldum bi türlü yakalyamadım en sonunda 2 paket fazre zehiri atıp odayı kitledim kapının altınada gazete kağıdı sıkıştırdım şimdi acaip takır tıkur duvarı pataklıo acaip tırsıorm koli bandıyla destek yaptım yarın ölüsünü yicem
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Pazar günü 5te kalkanı dövüyolarmış meğerse
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ayrıca süper bi yumurta yaptım şimdi oh ne tavaya kırdım omleti, ne de suda haşladım. direk yumurtayı kaynar suya kırdım pişince üzerine limon ve kimyon ekledim. burdan mini bir tarif olsun (ismini unuttum bunun) bu hehe edit: çılbırmış bunun bir türevinin adı (daha az suyla yapılan) süper hahah
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 günlük 7.30da kalktım, benim için O_o bir durum bu pazar günleri için. kalkıp ne yaptım ? kendime sıcak bir simit aldım, kahvemi hazırladım, yedim, içtim, hatta uzun süredir ilk defa ertelemeden bi bulaşık yıkamış oldum. :P peki bunlar ne için ? fizik çalışmak için !!! bu hafta vize var ve ben daha fizik dersine girmedim doğru düzgün. deli gibi çalışmam lazım bugün. ne kadar sosyal bir pazar günüm var görüyosun di mi günlük ? ^^
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 haya yorgunumlan . o votkalar çogzeldi =(
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 pogodi said: bi sus aptal. günlük 1 ayın üstüne babamla konuştum. oha özlemişim aklıma gelmezdi sesini duyunca gözlerim doldu. ayrıca numaram yokmuş onda ondan aramıyomuş =)
Öne çıkan mesajlar