Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ulan yine biz suçlu olduk haaa yine biz aramıcam bugün seni aramıcam!
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 önce archangel_ ın evinde daemirle beraber 70 lik tekilaya giriştik üçümüz, eğlendik coştuk ardından doğum günü mekanına hareket ettik. orda buluştuk insanlarla. sade ama güzel bi doğum günüydü. güzeldi işte : ) 5 gündür eve yeni girdim, böle bi warhammer oynayasım var tabi.
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pde pde pde. CAN ANYBODY FIIIND MEEEE SOMEBODY TOOOOOOOO LOOOVEEEE
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cefirsin ucaa said: When the truth is found to be lies And all the joy within you dies Don't you want somebody to love, don't you... Need somebody to love, wouldn't you... Love somebody to love, you better... Find somebody to love When the garden flowers baby are dead, yes and Your mind, your mind is so full of bread Don't you want somebody to love, don't you... Need somebody to love, wouldn't you... Love somebody to love, you better... Find somebody to love Your eyes, I say your eyes may look like his Yeah, but in your head, baby, I'm afraid you don't know where it is Don't you want somebody to love, don't you... Need somebody to love, wouldn't you... Love somebody to love, you better... Find somebody to love Tears are running down and down and down your breast And your friends, baby they treat you like a guest Don't you want somebody to love, don't you... Need somebody to love, wouldn't you... Love somebody to love, you better... Find somebody to looooooooooooooooooove of iyi bugün. sfr.
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Laraken said: önce archangel_ ın evinde daemirle beraber 70 lik tekilaya giriştik üçümüz, eğlendik coştuk ardından doğum günü mekanına hareket ettik. orda buluştuk insanlarla. sade ama güzel bi doğum günüydü. güzeldi işte : ) 5 gündür eve yeni girdim, böle bi warhammer oynayasım var tabi. iidi lan harbiden. vahşi kurt. günlük cüzdan aramaya gidiyoruz. ne biliyim. hadi bb.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 /cower brr brrr başa saralım istiyorum bu 2 günlük tatili. heho.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 günlük karnım aç yemek yapıcam yiycem son uğraştığım soruyu çözüp yatcam belki sabah erken kalkarım sonra nasıl?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dory said: pde pde pde. CAN ANYBODY FIIIND MEEEE SOMEBODY TOOOOOOOO LOOOVEEEE Kalkınma başlığına alalım sizi. pde pde pde ne be.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 odam çok kirlendi. toplamaya kalkıyorum habire ama karmaşık denklemler var odanın içinde, içinden çıkamayıp vazgeçiyorum hemen. acilen bir oda danışmanı almam veya 62341445 adet giysinin yarısından vazgeçmem gerekiyor.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kral gündü yoruldum epey o yüzden gidiyorum yatmağaaaa
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 trigonometri gibi.. ulan 40 dakkada kafa filan kalmadı eve geldim uyudum. nası kasıyor lan benim işlemciyi dsfsfs
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yine ders çalışmadım. öss + yds ikisi birden gircek sanırım sene sonunda bana. hep yarın çalışırım diyorum da yarın gelmek bilmiyo lan günlük?!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ardeth said: partial differential equations Lütfen kendinize gelin ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gunluk.. ardeth saolsun matlab programını matlop şeklinde yaptım.. istediğim şey olmadı ama çalışıyor.. hatta istediklerimi çıkartınca bayaa kolay oldu bu hede.. neyse, yarın mat quiz'i var, tensor falan.. ama ne tensor ne ben soylayım.. bi bok bilmiyom; evet! baktım biraz ama ı-ıh.. benim bi 8-9 saat yoğunlaştırılmış tensore ihtiyacım var.. da canım istemiyor bak neyse artık, ne biliim.. bi de yine yokum bi süre, dönünce diğer tarafta geçtiğim dersleri saydırmaya çalışayım b üstü dersleri sayıyorlarmış sanırm. belki olur da ortalamam şahlanır acuuk
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Alexi_Septimus said: Ardeth said: partial differential equations Lütfen kendinize gelin ya. ama öyle
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 günlük başım nası ağrıo anlatamam. neden uyumuyorum ki ben hala? herkes gitti, kaldım yine tek başıma. öğlen doruk gitti, akşam da nazlı. böyle bi garip =/ değişimlere gelemiyorum ben, hayatıma giren çıkmasın pls =/ he bi de bu akşam ferrero ve bi arkadaşı ile modada bira içiyoduk, yıldız kaydı =)
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 unuttum tutmayı. çünkü hayatımda ilk defa adam gibi yıldız kayması gördüm. çok heyecanlandım =) şimdi tutsak olmuyo mu ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bi seferlik kabul edelim tut hadi.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ders çalışma şevki pls. derslerim iyi olsun. bi de dans güzel olsun. abimle ev tutalım. param olsun biraz. kilo almayım hiç. mutlu olayım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sölemeyecektin ki deliğini ama.. söyleyince dileğin kabul olmaz derler :(
Öne çıkan mesajlar