razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 günlük seni aldatıyorum, imitasyon günlük ile.. aslında v2.0 gibi bişey o kadar da alınma
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 fede said: bu hayatta pes etmeyen kazanıyor arkadaş. virüsü temizledim bunu öğrendim evet ne oldum değil ne olucam diceksin bu hayatta.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 midemde az önce bedük-my woman çaldı günlük. insan yemek yemeyi unutur mu yaa? evde de hiç bişey yok şu an. ölmüşüm gömenim yok.
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 günlük teknik resim ödevim var ve dün sabahtan şu ana kadar sürekli ertelemiş bulunuyorum kendisini, başlasam iyi olcak. yarın sabahın köründe bi de ders pff.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 reenkarnasyon varsa, sonraki hayatımda fransadan , fransızlardan ve de fransızcadan uzak duracağım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 günlük hava mükemmel okulum tatil cebimde yeterli miktarda nakit var ama yapıcak hiç bişi yok bi insanın tüm arkadaşları okulda olurmu lahn? perşembesi tek boş olan benim
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 günlük yarın fizik sinavim var lan ne kötü bişey lisede olmak asdad
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 allam sürekli uyuyorum buna bi dur demem lazım
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ne garip gündü günlük. iyi ki açtım yine o konuyu, böyle bi huzur var artık içimde=) her şeyi rahatça söylememiz güzel oldu. ne sevgilim olur artık ne arkadaşım. ama 7/24 dibimde olur o ayrı. artık ne olur onun adı bilememz. salı günü dansa başlıyorum yeniden. nolur güzel olsun noluur.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 geceyi çok seviyorum ışıklar falan süper oluyo hele gece yolculukları uzayıp gidiyor yollar, ışıklar karanlığın içersinden. sanki sonsuz bir hayale doğru dönüyo tekerlekler.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 neyse gidiyim ben bi kaç dergi almıştım onları okicam
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 selam günlük bütün gün boyunca ışık taşıdıktan sonra bünyem dayanmadı uyumak gibi bi hata yaptı. şimdi kalktım ve saat yarın 9:30 da okulda olmam lazım =/
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Günlük, uğrayamıyorum çok. Uğramazken bil ki zamanım iyi geçiyo, üzülme yani. 5 gün falan yokum yine pek sanırım. öptüm mucks
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 günlük ödevim bitti lan. keşke gündüz sana bişeyler yazcağıma ödeve başlasaymışım di mi ? off 5.5 saat sonra uyancam bi de. ama şu an bi karar verdim. bi daha teknik resim ödevimi verildiği gün yapcam. eve gidicem ödeve başlıycam evet bunu yapıcam. kendim bile inanmadım lan şu dediğime sen nasıl inancaksın ki ? bi de günlük sana bi soru, doğru parçasının orta noktasını cetvelle ölçüp mü bulursun yoksa pergel yardımıyla sürüyle çember çizip bunları kesiştirip dikme indirerek mi bulursun ? evet bana ikincisi yaptırıldığı için saçmalıyorum ya iki saattir guynük. son bişey, pergeli bulan adam, topsun olm top. işin gücün yok muydu lan senin uğraştırdığın şeylere bak. hadi çav günlük. yatıyım ben, 6.45te beni bekleyen bi vapurum var daha. ühü.
Afush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Türkiye'yi özledim günlük.. Uyuyayım da evde annemin yaptığı sebze yemeklerini falan yediğimi göreyim. Günlük be,bide 4 kilo versem ne güzel olur :D
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ya alışamadım halen İStanbula günlük işinm kötü yanı hometowndaki elemanlar güzel güzel eğleniyolar içim gidiyo onlara ama geri dönesimde yok bu ne yaman çelişkidir günlük ben işime bakıyım en iisi günlük.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 deminden beri arama motoruna how can i get your mother yazıyorum diyorum niye link cıkmıyor sonra farkettim ki get yerine met demek lazımmıs get için erken herhaldedsfdf
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük, zorla doktora götüren aile istemiyoruz.
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük bugün sonkez keyfe gidiyoruz hadi bakalım lise yılları anılar vs.. basıcak her bir yanımızı bi daha da gitmem oraya herlde
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Eve gidiyorum günnük. Gitmek istemiyorum Günnük. Ya denk gelirsek? Ya baktığım zaman bana bakarsa ?
archraz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gunluk bugun cok yoruldum yaw..uyumak istiyorum anliyon dimi beni...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bariz pestilim çıktı bugün. hem de sadece 1 adet lab vardı o kadar. yoruldum ayaklarım bacaklarım ağrıyor çılgınlar gibi. pazartesi de pek cici termodinamik sınavı var. oturup çalışmak lazım ciddi ciddi. yarın yüklensem güzel olur sanki. pazar da çalıştık mı pazartesi de gider biraz, hadi bakalım. salı akşamı yapacak bişiler bulup böyle stres atmak istiyorum ehue. çarşamba da tatil zaten ohoy :) öyle işte. saygılar, selamlar, hörmetler günlük (bey/hanım)efendi!
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük bugun fizik sinavina girdim x=Vo.t förmülünü yazdim 2 değeride buldum ama çarpmayi unutmuşum arkadaşlarim benimle alay etti dalga geçildim aşağilandim asdf
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lan günlük ben gidip saçımı kesiyorum sonra biraz kitap okuyup uyicam bissürü işim var yarın
Öne çıkan mesajlar