pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Günlük çok mutsuzum. Ezginin Günlüğü konserini kaçırdım, kafam fena bozuk. Yarın da yapacak tonla iş var. Sonra Silivri'ye gidecem. Rahatlamam lazım günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük çok pis canım sıkkın. ne yapacağını bilmemek insana ne kadar sıkıntı yaratıyor. 2 yol, ve seçim için kalan 15 saat. düşün taşın karar ver. bazen gitmek istiyorum buradan. direk. başvur transfere nereye kabul alırsan (ki alabilir miyim onu da bilmiyorum ya) topla pılını pırtını git. çok büyütüyorum sanırım bazı şeyleri. yapım bu ne yapayım. evde oturup boşluktan sıkılmayı o kadar özledim ki. kafamda hiç bir şeyin olmadığı bir gün gelince nirvanaya ulaşacağım sanırım. o gün ben ben olmam zaten. ooof ooof seçim yapmak benim işim değil kesinlikle. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kız kız kız kızz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük okulun serverına deliler gibi asılarak wowun 2.4.3 to 3.0.2 patchini yapıyorum fakat bitmek bilmiyor. bi patch 1.62GB olur mu günlük?Bu ne hayvanlıktır,bu ne manyaklıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kurban konseri öncesi demleniyorum günlük inş eğleniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 güzel bi gündü günlük. okula gittim işte 4 te denizle oturduk gene muhaseben hiç bişey anlamadık. hoca yaklaşınca bağırıyoruz birbirimize böyle hayır yaa banka 1000 ytl alacaklı daktilo demirbaş sayılcak falan diye. ki hiç bi boktan anlamıyoruz. bi de dersin başında süper zeka bi arkadaş çantamdaki biber gazını keşfetti. ön sıralara doğru azıcık sıktı. herkes bloke oldu bi süreliğine dışardan geldi sandılar bi de camı kapattılar. diyemedim ki benim biber gazım o açın şu camı =( sonra hukuğa girmeyip sabancı öğretmen evine yemeğe gitmeye karar verdik. manzara müthişti. yemeğimizi yedik dışarı çıktık çay içtik. garip konuşmalar yaptık birbirimize bi an özgün yanımdaymış gibi hissettim. sonra üzüldüğümüzü görünce en birinci olduğumuza karar verdik ve mutlu olduk. durağa gittiğimizde hukuk dersinden çıkan arkadaşlarımızla karşılaştık. otobüse bindik işte kadıköye gittik. yolda uyudum ben, şeyin geyiğini yaptık, bizim bi arkadaşa otobüste kadının biri gelip pardon çok yorgunum da başımı omzunuza koyabilir miyim demiş eheheu onu canlandırdık. sonra eve gelip doyasıya çişedim ^^ birazdan pijamalarımı giyip çikolatalı sütümü içerek gossip girl izlicem. mukmuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük! günlük! günlük! günlük! öncelikle iyi akşamlar diliyorum. olum garip bişiler oluyor. ben de bele bi garip kımıl kımıl oldum. haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ne garip bi gün la bu aşırı mutlu duygu patlaması sonra aşırı merak garip sorular umarım rahat uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 4. yok yalnız ekmek. 3 tane ile yetindin yazdığının aksine. dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yiğen naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 iyi öyle takılıyoruz dayı ya senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 nolsun biz de iş güç sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük, ekmek spastic ink filan dinliyip gülüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük offf bi kızla buluştum bugün kafamı ütüledi resmen 2 saat susmadan eski ilişkisindeki problemleri anlattı hem de 4 ay önceki ilşiki 10. kere anlatıyo bütün enerjimi çekti çok sinirliyim kendisine şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kalorifer mesaj yazcak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 atsin (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük teknik resim ne pis bi dersmiş. ödev yapıyorum lan kaç saattir. yazık bence bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uyucam lan günlük. keşke sabah evden biri beni uyandırsa da geç kalmasam gene derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Günlük bi tek ipodum olsun bana yeter valla...Bilgisayar tv fln yalan,ipodu bulandan Allah razı olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 günlük dün tarım fuarına iş görüşmesine gittim her yer çiftçi kaynıyodu bayan cinsinden birilerini görmek imkansızdı nerdeyse görüşme istediğim gibi geçmedi bugün başka bi yer daha var oraya gidicem.artık bi yer olsun günlük ya sıkıldım artık umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 günlük söyle şu ibb ye siteyi güncellesin. bi de bana burs versin yeaaa (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sanırım varolmak için düşünmek yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hırçın dalgalarınla , koyuldum çıkmaz yola Gidiyor musun? Bilmiyor musun? Yağmurum bulur seni.. Gittiğin yerlerde yağmur yağar mı söylesene sevdiğim Karanlık olunca her yerde gördüğüm O sen misin sevgilim.. Gittiğin yerlerde yağmur yağar mı söylesene sevdiğim Karanlık olunca gözlerin dolar mı Soylesene sevdiğim.. kaç saattir bilmiyorum sarkıyı dinle dinle bir hal oldum anlayacagın günlük Ahanda sarkıda bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Günlük biri bana x marks the spot spamliyor ne kadar inceyim di mi =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Gunluk microsoftla mulakata giricem 1 saat sonra, panik atak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar