Villians Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iş iş iş iş...hayatımın kelimleri oldu be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 useniyom kalk bi su getir gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Günlük ben bu Cenk Durmazel'e bayılıyorum be.Valla bak çok şeker adam.Böyle evde beslenesi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gunluk dun aksam 3.30 gibi eve geldim bacaklarim o kadar agriyordu ki(ve romatizma tarzi o igrenc agridandi) herhalde sabah 5e kadar falan uyuyamadim ben. Bir de ustune 10.30 da uyandim zink diye. Neyse "nerd" yasamima geri dondum inek gibi ders calisiyorum bir de internetim yapilinca WAR a basladim mi tam bir nerd iste. Haftaya cumartesi dogumgunumu kutlayacagiz arkadaslarla Fabric e gitmeye karar verdim tabii ki super olacak. Oyster card im geldi bayagi mutluyum. Yarin spora basliyorum. Onun disinda hala kutuphanelerde surunuyorum ezigim iste internetim yok. Ha bir de TV liscence almam lazim. Simdi eve gideyim ben yemek yapacagim bir de marketten camasir deterjani alip camasirlarimi yikamam lazim ki o yalan oldu galiba cunku saat 5 bugun pazar market kapandi of cop torbam da yok. Neyse yarin okul yok allahtan. Ben eve giderken bir dvd bakinayim. Hadi ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ders ders ders günlük. bu dönem ortalamayı çakıp rahatlıcam inşallah. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ne zamanlar neler neler vayanasını serhat gelinecek noktalar ardarda ataklar doldur boşalt doldur boşalt ender gelişen ataklar ama ama..maalesef hokkabaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yine anlamı bi o kadar 5 dakika önceye baktıgımda anlamsız bir gün şikayet etmiyorm ama alışamıyorum. zor bu şekilde çözüm aramak üretmek kendimden aklımdan şüpe duyuorum ki bu nedensiz dengesizlik in suçunu aramaktan boş kovalıyorum telefonumu kapatıp hafızamı silip suyun dibine girip oksijensiz kalarak beklemeyi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 mideye yumruk yeme efekti. çotanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kabus görüp uyandım tekrar uyumak yemiyo, bu saatte yapcak şeyde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 günlük işim çok zor benim. çok çalışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 günlük kardeşim konuşmadan önce havlamayı miyavlamayı öğrenicek, bu ne hayvan sevgisi HUĞ-HUĞ-HUĞ-HUUUĞV diye havlıyo şimdi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 günlük hala işsizim ve evde çok cnm sıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o kardeşi yerim. günlük güğnaydın. zor uyudum baya ben. canım o kadar çok ballı ılık süt istedi ki annem duysa gözleri yaşarırdı heralde. sabah uyanıp da telefonun ekranında bişey görememek çok acayipmiş. buruldum=) çok açım her zamanki gibi. kalkıp duşa girmeli ve hazırlanmalıyım. yarın o kadar çok işim var ki. ab bov. öyle işte muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Saeros said: günlük kardeşim konuşmadan önce havlamayı miyavlamayı öğrenicek, bu ne hayvan sevgisi HUĞ-HUĞ-HUĞ-HUUUĞV diye havlıyo şimdi gene aferin lan hayvan sevgisi insan sevgisi aşılayın çocuğa. sonra ben fizik sevgisi matematik sevgisi aşılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 küçücük sübyanı rahat bırak sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pogodi said: sabah uyanıp da telefonun ekranında bişey görememek çok acayipmiş. buruldum=). mesaj attık ya encüks. günlük la yarın ders saatim değişmiş misler gibin 1.30 da. hep sabahın köründe gitmekten bıktım ya. evden ilk ben çıkıyorum millet uyuyo. neyse şimdi gidiyim de azcık mutfak toparliyim akşama yemek falan yapayım sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ardeth said: aferin lan hayvan sevgisi insan sevgisi aşılayın çocuğa. sonra ben fizik sevgisi matematik sevgisi aşılarım insan sevgisi olarak "anni, babba, abiy"den öteye gidemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 olmuyor günlük lanet olsun olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bazi sirlar sakliyorumki tasiyamiyorum artik. Ne birine söyleyebiliyorum, ne icimde tutabiliyorum. Yoruldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Spoiler içine yaz, biz açmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Keske bukadar kolay olsa be Asteroth =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 günlük gece yatmadan saati 11e kurdum sonra bi kalktım saat 5 pef yine boşa gitti gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 SiNKHoLe said: Keske bukadar kolay olsa be Asteroth =( ben açtım hemen spoilerı dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Meraba ewet şimdi ders çalışıcam beowulf war konumuzda negzel bişeymiş bu barbarlık! Hadi iyigeceler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yettim. garip bi gündü. daha çok sustum. bengisuyu ya da nazlıyı istedim yanımda çünkü anlatamadım yabancılara. en iyisi uyumak. ballı ılık süt+iygeceler öpücüğü pls. rahatlatırdı olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar